Noční fňukání

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
15.11.13 23:53

noční fňukání

Ahoj holky..Malý jsou 2.5 roku..krásně spala ale teď posledních pár dní pořád v moci pofňukává. Máte někdi podobný problém. Spala celou noc a ted nic moc. Dekuji za rady!?:-P :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16986
16.11.13 01:02

Blizi se uplnek (bude v nedeli) nebo treba chce curat - to jsou me zkusenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
16.11.13 03:05
@AniNevim píše:
Blizi se uplnek (bude v nedeli) nebo treba chce curat - to jsou me zkusenosti.

Bude uplnek? Jupiii, bude prospana cela noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
16.11.13 07:53

My mámě stejný problém už dva měsíce. Předtím krásně spal a teď je to peklo. Vydrží i dvě hodiny. Třeba od 2 do 4,nebo od 3 do 5 a v 7 vstává. Nezabralo nic než si ho brát k nám do postele, takže poslední týden už jsme se vyspali líp. Dneska dokonce spal celou noc a ve svém. možná se jim něco zdá nebo nechtějí být teď sami. Přeji pevné nervy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3054
16.11.13 08:24

Jojo, taky to už pár týdnů pozoruju, usne celkem v pohodě, do půlnoci spí jak dřevo a pak to začne…co hodinu ukrutný pláč „maminkóooo“ ale přitom spí, kope vztekle nohama…utišim, odejdu a než stihnu usnout, jdu znova :zed: Natvrdo usne zase až tak kolem 4.ranní a spí max do sedmi. Když to nedám a odnesu ho v jednu do postele k nám, spí klidně až do půl devátý 8o ale nechci ho na to zvykat, za chvíli přibude sourozenec a co potom :mrgreen: A jak doteď spal bez plínky, tak už třetí den peru každé ráno a každé odpoledne po o celou postel… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16783
16.11.13 08:40

@janisska bych řekla že to souvisí tím sourozencem, já jak otěhotněla tak malej přeně v tu dobu začal strašně zlobit, ted už je malá na světě má jí rád ale zas každou noc za mnou chodí spát a to předtím nedělal. ty děti to prostě vycítí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
16.11.13 08:56

Náš taky fňuká, někdy se vzteká a přitom spí se mnou v posteli-manžel je přes týden pryč. No a zjistila jsem, že mu rostou stoličky… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
16.11.13 09:40

U nas je to spojene bud se zubama nebo s nocnimi desy.. Kolem dvou a pul let pry zacina mit dite vice fantazie a pamatuje si vice ze dne, ktere prozilo a v noci se mu to vraci a ruzne pokroucene, takze se uz i boji. U nas se usina nejpozdeji v 8 (nespi pres den), do cca 11 je klid, pak mrci jednou, pak kolem 2 a pak kolem 5..ne vzdycky trikrat, nekdy 2×, nekdy rve fakt ze se boji, to uz poznam, sedi na posteli a oci dokoran a rve, nekdy me jen vola jakoby ze spani a pofnukava u toho.. Nekdy jdu, kdyz je to intenzivni a ne jen fnukani, lehnu k nemu a okamzite spi. Ale kdyz se snazim za pul hodiny jit spat do loznice, tak ma asi radary a zas fnukne mamiii :-) taky se nam ma ted narodit sestricka, urcite to souvisi i s ni, hodne se mazli a usina ne u me, ale u bricha s rukou polozenou na male :-) no, jsem zvedava za 14 dnu, az malou dovezem domu, jak to budu zvladat.. Kojeni a jeste do toho toto, ale nejak se to snad udela..

Moje rada je akorat jedna - nebrat do postele k sobe, radsi lezet u ditete, brala jsem pred par mesici taky a horko tezko jsme se toho zbavovala. Pak to nebylo uz nad ranem, ale v noci a to jsme byli s manzou fakt nevyspali, protoze s malym se spat neda.. A nepolevovat, ani kdyz je tatinek na sluzebce, to jsrm taky parkrat udelala a dalsi den chtel zas a sli jsme spat s revem. To mi za to nestoji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
16.11.13 10:02

@pišiškvor Moje dcera se takhle občas budí a že jí bolí nožičky - někde jsem vyčetla, že když děti rostou, tak je to v noci může bolet… Zrovna předevčírem v noci jsem jí musela na to dát paralen a pak hned usnula a dnes v noci byl klid…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3054
16.11.13 10:03

@koralina11 jojo, určitě, od té doby, co ví, že je v břiše brácha, tak je mazlivej, tulivej a právě nechci ho zvykat na něco, co za dva měsíce skončí, protože mít obě děti v ložnici, aby se navzájem budily na etapy-jeden na kojení, druhej strachy, to by byl muj konec.. :mrgreen: Zatím s ním spím po o, to jsem si řekla, že já potřebuju spát, on jinak neusne a pak se to nějak udělá, ale v noci musí spát sám…beru to jako trénink na časté vstávání :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
16.11.13 14:57

@janisska se mas, u nas se po obede nespi uz pul roku a v noci jsem se nevyspala dobre asi mesic a pul. Ve 32.tt mi zjistili hydronefrozu v ledvine a piju v noci i litr vody, tak co hodinu jsem na wc, do toho obcas maly rve, musim spat jen na jednom boku, abych ulehcila ledvine, no proste slast. Myslim, ze se vyspim dobre az po porodu i s tim, ze budu kojit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
618
18.11.13 19:06

Ahoj…ja mam za sebou taky profnukanou noc…nemame to kazdy den, ale vsimla jsem si ze o uplnku (to bylo vcera) je to porad nekdy i kolem uplnku… maly fnuka, breci nekdy az rve, ale kdyz prijdu tak vlastne spi a kdyz zjistuji co mu je tak se vzteka ze ho budim…kdyz si lehnu k nemu tak se uklidni ale kdyz odejdu tak za chvili znovu…dnes rano mi rikal ze ho v noci honil duch a chtel ho chitit…uz mluvil i o priserkach…tak myslim ze jsou to nocni desy a sny…skusila jsem mu udelat lapač snu, ale o uplnku to nefunguje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
19.11.13 00:49

@Tajanka i mne se na dnesek zdaly takove sny, ze jsem se 2× umyslne probudila a stejne to melo pokracovani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
618
19.11.13 07:13

Ahoj…jestli jsem dnes v noci spala 3 hodiny tak jsem rada…jen co jsem vlezla do postele tak maly zacal fnukat a skoncil ve 4 rano a spali jsme do 6:15…vsechno bylo spatne…nechat ho - tak z fnukani presel v plac, pokouset se uklidnit - tak z fnukani a place presel v rev…urcite mel spatne sny, spal a brecel a bojoval s rucickama ve vzduchu…manzel ho vzal k nam, ale to bylo taky spatne…kopal nas, placal a brecel…vsechno co jsem udelala bylo spatne…jsem uplne hotova a to mam dnes zkousku ve skole :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
milujicimáma
20.11.13 18:16

Přidávám se k vám, mám s dcerkou stejný problém. Ted jsme oslavili první rok, a tohle fnukání trvá už dva měsíce. Nejdřív jsem myslela že to jsou dokonce prdíky… vypadá to totiž stejně.
Pokoušela jsem jí mít u nás v posteli, ale úspěch žádný-furt to samé :zed: už jsem se pořádně nevyspala ani nepamatuju…
Je to přesně tak o 18h jde spát, do půlnoci spí v klidu a pak to začne… bud od 2h do 4hodin nebo od 1h do 3hodin.. a vztává v 7h ráno, úplně vyspatá a usměvavá :think:… frflá si při tom obličej, dudlíka plive a jediný co veme je pití, což mi za noc vypije skoro 400ml… :think: už jsem s toho na prášky :cert:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí

SCD 510