Mamičky z Prahy 9 - Letňany

39
29.8.08 12:01

Mamičky z Prahy 9 - Letňany

Ahoj, je z vás nejaká mamička z Letňan, ktorá by mala záujem o prechádzky alebo len tak pokecať? Mám 2-ročného Jakubka a 4.11. pribudne k nemu braček.
 Zuzana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
L_B
106
15.9.08 13:20

Ahoj Zuzko,

jsem na tom podobne, jako ty - v srpnu dvouleta holcicka a v cervnu nam pribyl do rodiny kluk…:)
Bydlime na Ostravske, tak hodne chodime na Starou naves, tak se urcite muzeme potkat…;)

Dej kdyztak vedet…:)

• magdalena
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
16.9.08 18:20

Ahoj Magdaleno,

som rada, ze sa predsa len niekto ozval :)
Vidim, ze to mame ozaj podobne. To je fajn. My byvame na Frycovickej, takze chodievame na blizsie pieskovisko. No to vobec nevadi, prejdeme sa na Staru naves. Aj tam obcas zajdeme.

Zuzana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L_B
106
16.9.08 19:44

Zuzko a kam tak nejvic chodite…?
My jsme pres leto nejvic byli na hristi v Ojai…:)

Ted se stejne uz na hriste moc neda, tak spis tak jenom carame po okoli - a s holkama planujeme tu solnou jeskyni, co je za Sumperkou - tak byste se mohli treba pridat…:)

• m.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
16.9.08 21:00

Tak to sme sa mozno aj videli. My chodievame na to pieskovisko naproti Ojaju :)

Mas pravdu, tiez si myslim, ze uz pieskovisko nebude v kurze.
Viem kde je Sumperka, no o solnej jaskyni neviem nic. Mozes mi o tom nieco blizsie povedat?

Z.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L_B
106
16.9.08 21:09

http://solnajeskyneletnany.cz/ - jeste jsme tam nebyli, je to nove od zari…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
17.9.08 12:12

Moc info tam neuviedli, ale nevadi. Mozme tam zajst, aspon uvidime ako to vyzera v praxi.

Zuzana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
12.10.08 11:50

Ahoj holky,

jsem taky z Letňan. Vyrůstala jsem tady, pak se přestěhovala a před rokem jsme se vrátili zpět. Mám 5ti letou dceru Kristýnku, ta chodí do školky na Rychnovskou a 7.měsíčního syna Kryštofa. Bydlíme na Tupolevce. Když bylo teplo tak jsme chodili taky na hřiště na Starou náves.

Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
12.10.08 19:27

Ahoj Lenka,

tak to uz mas doma velku slecnu :) Pomaha ti s malym Krystofom? Ma akoby zivu babiku. Ja som zvedava ako bude reagovat na mimino nas Jakub.

Zuzana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
12.10.08 20:28

Ahoj Zuzko,

jj už je to velká slečna a důležitá. Na Kryštofa pořádně začla reagovat až když se na ni začal usmívat a povídat si s ní. Ale myslím, že ani moc nežárlila. Teď už mi pomáhá.
A neboj pokud Jakuba zapojíš a uděláš si čas i na něj nebo ti pomůže manžel tak to zvládnete v pohodě. Je to někdy o nervy,ale určitě se to dá. Určitě bude šikovnej. Uvidíš.
Přeju ti pohodovej a rychlej porod. Kde budeš rodit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
12.10.08 20:42

Presne tak, tiez si myslim, ze je to o tom zapojeni. Len to nejak zvladnut a bude. Aj sa na to tesim, hlavne na Jakubovu reakciu.
Rodit budem v Neratoviciach. Vlastne mozno, pretoze pri prehliadke nam sestricka povedala, ze si mame zizstit ci prave nemaju stop-stav. Tak uvidim. Je to teraz ozaj sama tehulka, takze porodnice praskaju vo svoch :) Kde si rodila ty?
 Z.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
12.10.08 21:11

Kristýnku jsem rodila v Motole, protože jsem bydleli asi 10minut od porodnice a ona šla předčasně ve 30+5tt. Takže to byla nejlepší a nejrychlejší varianta. A Kryštofa jsem rodila v Podolí. Moje dr.gyn. tak rodí,ale nějak jsme se nesešli ve dni. Vůbec mi to nevadilo. PA byla úplně suprová, já měla rychlej porod a doktor mě přišel akorát zašít.
Ale Neratovice jsou prý taky super. Tak snad tě stop stav mine a ty budeš rodit v klidu. A kdyby něco tak zkus Bulovku. Tam to předělali a prý je to taky o.k. Rodila tam v únoru švagrová a líbilo se jí tam.
Jakub to určitě zvládne. A ty taky. Kdyby jsi pak potřebovala tak ti můžu pomoct. Kika je přes den ve školce a já se s malým sama docela nudím, protože on je to hodný miminko. Nééé že by nebyl někdy protivný a kor teď když mu začínají růst zuby a měl virózku a dlouho teploty,ale jinak je to fakt smíšek. Prostě pohodář.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
12.10.08 21:24

Tak to si mala pekne predcasny porod, ale hlavne, ze to dobre dopadlo. Ja som mala tiez dost rychly porod a na prvorodicku ozaj super. Takto by som rodila aj 5-krat :lol: Rodila som na Bulovke. Bolo to tam dobre, bola som spokojna. Aj teraz som to mala v plane, no neskoro som sa dozvedela o registracii a hold smola. Par dni skor a bola by som tam. Ale nevadi, tiez som pocula, ze Neratovice su fajn. Sice nie su pripraveni na nejake vacsie komplikacie, ale na tie mysliet nebudeme :) Aj to tam pekne vyzeralo.
Dakujem za pomoc, dam vediet :wink:
Ked sa nudis, mozme zajst na prechadzku. My sme tiez teraz trosku smrkati, ale ak by bolo pekne, tak by som sla von. Uz nam z toho sedenia doma sibe obom.
 Z.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
12.10.08 21:35

Já měla oba porody rychlí. Takže bych taky klidně takhle rodila vícekrát. No ale myslím si, že dvě zatím stačí. A Praha od Neratovic neni tak daleko. Je to i tak fajn.

Na ven se určitě můžem klidně domluvit. Jen pondělky a čtvrtky máme takový zabraný. Jinak můžem kdykoliv. Tak stačí říct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
13.10.08 12:22

Vravi sa, ze druhy je este rychlejsi, no viac bolestivy. Necham sa prekvapit :lol: Dnes mam poradnu v Neratoviciach, uvidime co nove s drobcekom. Uz ma budi skoro rano, to utekam rychlo na zachod. Na konci uz to tak byva. A dokonca mam pocit, ze mozno uz trosku zostupil do panvy pretoze ma tak nepali zaha. To je fakt neprijemne. Aby som to nezakrikla :)
Ak budes mat teda cas, povec kedy. Mas toho predsa len viac s dvoma detmi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová