Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, najde se tu nějaká mamina se stejně starým prckem?(20 měsíců) na procházky, pokec, kafco, výlety, někdy i bez dětí na sklenku vína:-) Už nás to ve dvou nebaví, hledám kamarádku pro sebe a kamaráda/ku pro syna:-) najde se někdo?
Ahojky, jsem z Prahy 9,mám 14mesicni holčičku, která teď už začala chodit a hledáme taky nějake parťáky na výlety, kávu apod…Pro bližší info si mužem napsat e-mail nebo se rovnou osobně sejít
.
@peta82 jsme z Karlína, ale nedělá nám problém dojet kamkoliv:-)
@whoopix ahoj:-)a z které části prahy 9 jsi?:-) a co si napsat třeba pres facebook:-)tam jsem častěji, na email nechodim:-)a domluvit se
Jasně, klidně mužem přes Facebook
.Jak te tam najdu? Ja bydlím kousek od Letňan, ale jezdím každý den pryč, takže cestování není u mě žádný problém..
.
Dobrý den,
tušily jste, že existují skupiny sdružující uživatelky z vašeho okolí? Pomozte nám je rozběhnout, přidejte se do té své a spojte se tak s dalšími maminkami ![]()
Vybrat si můžete z několika pražských skupin (více skupin, více kontaktů
):
Maminky z Prahy
Maminky z Prahy 1
Maminky z Prahy 2
Maminky z Prahy 3
Maminky z Prahy 4
Maminky z Prahy 5
Maminky z Prahy 6
Maminky z Prahy 7
Maminky z Prahy 8
Maminky z Prahy 9
Maminky z Prahy 10
Maminky z Prahy - východ
Ve skupinách si navíc můžete povídat soukromě. Skupiny mají více vláken, fotoalbum, nástěnku a také vlastní bazar (tedy vaše inzeráty uvidí všechny členky stejné skupiny).
Mimo jiné se tam můžete domlouvat na společných výletech, cvičení, hlídání dětí, kafíčku…
Přidejte se ![]()
adminka Lucka
Ahoj holky, mám 2 letou holčičku, sice nejsme přímo z Prahy, ale máme to kousíček a klidně se někam dopravíme