Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
35-letá mamina s 2-letou dcerkou z Prahy Stodůlek hledají kamarádky třeba na procházku, návštěvu herny nebo cvičení pro dětičky. Nedávno jsme se přistěhovali a hledáme nějaké spřízněné duše.
Věrka a Verunka
Ahoj holky,
jsem ráda, že se někdo ozval. Řekněte mi, co teďka děláte se svými ratolestmi v tomhle počasí? Venku se moc dlouho být nedá, chodíte někam do heren? Kam?
V.
Já teda na herny moc nejsem takže kdyžje doma tak jdem do centrálu na prochajdu a nebo bruslit a jinak vysedáváme doma nooo ![]()
Ahojky tak ja vetsinou chodim s kamaradkama ven ale co nevidet tu bude otevrena na Stodulkach hernicka pro deti
tak se uz tesime
Kde se bude otevírat herna? My bydlíme v Bellušovce, teda zatím se tu moc neorientuju, ale podle stanic metra bych to zvládla.
Bydleli jsme na Černým Mostě ( stěhovali jsme se kvůli bezpečnosti…)a tam jsme chodili cvičit do super mateřskýho střediska Anahita a byla tam i fajn herna pro děti do 3 let.
Mysicko,ty máš jak starý děti?
Petro, kam chodíte bruslit?
Tak to bydlíš kousek odemne. Já mám v Bellušce tvalé bydliště ale bydlím ve Fantovce
A hernička se bude otvírat na Stodůlkách Vedle Majáku . A Péťa bude asi chodit na zimní stadion u zš Bronzová
. Jinak Láďuša má 18 měsíců ![]()
Tak já bydlím v zahrádkách takže na bronzovku koukám z okna ale bruslit chodíme bud na rybník když tet mrzlo byla to paráda a když nebylo zamrzlo tak na stadion
jinak v žádný herně ani centru pro maminky s dětma jsem nikdy nebyla ale tet s malim mně to docela láká ale nějak nemám odvahu se tam sama vetřít :/
Budem v Bellušovej bydlet cca do měsíce ![]()
samara17 píše:
Budem v Bellušovej bydlet cca do měsíce
Jo Bellušovka jsou Luka.
Už máte zrekonstuováno? Koupili jsme byt v šíleným stavu a musíme to dát dokupy. Hledám inspiraci, nevím co s kuchyní a obývákem. Chtěla bych to spojit, ale nějak hezky.
Věrka+Veronika píše:
Jo Bellušovka jsou Luka.Už máte zrekonstuováno? Koupili jsme byt v šíleným stavu a musíme to dát dokupy. Hledám inspiraci, nevím co s kuchyní a obývákem. Chtěla bych to spojit, ale nějak hezky.
Já už se moooc těšim až takhle budu předělávat mi jsme tu v podnájmu takže na to prdim budem si pak zůtulnovat až to naše. ![]()