Ahojte holky, nechtěla jsem vypadat jako zoufalec , ale zjistila jsem, že podobných příspěvků je tady dost, tak jdu do toho.:D Mám dceru (2,5roku) a materškou na 4 roky. Chtěla bych oslovit ty z Vás, kterým chybí na mateřské kámoška. Já jsem pár měsíců „sama“- tři dobré kámošky z Klecan (Praha východ), kde teď necelé dva roky bydlíme, se vrátily už do práce. Ostatní spřízněné duše mám v Praze, v místě předchozího bydliště, a ještě k tomu úplně na opačné straně od nás, takže dost z ruky, hlavně když je venku hnusně. Ráda bych proto kámošku z Klecan, nebo blízkého okolí: Odolena voda, Zdiby atd., nepohrdneme ani Prahou okolo Letňan, Kobylis atd. Budu moc ráda, pokud napíšete sem nebo soukr zprávu
Citovat
Upravit
Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!
Ahojte holky, nechtěla jsem vypadat jako zoufalec
, ale zjistila jsem, že podobných příspěvků je tady dost, tak jdu do toho.:D Mám dceru (2,5roku) a materškou na 4 roky. Chtěla bych oslovit ty z Vás, kterým chybí na mateřské kámoška. Já jsem pár měsíců „sama“- tři dobré kámošky z Klecan (Praha východ), kde teď necelé dva roky bydlíme, se vrátily už do práce. Ostatní spřízněné duše mám v Praze, v místě předchozího bydliště, a ještě k tomu úplně na opačné straně od nás, takže dost z ruky, hlavně když je venku hnusně.
Ráda bych proto kámošku z Klecan, nebo blízkého okolí: Odolena voda, Zdiby atd., nepohrdneme ani Prahou okolo Letňan, Kobylis atd. Budu moc ráda, pokud napíšete sem nebo soukr zprávu