Toužíme po druhém miminku

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
12.3.11 17:45

Maminecky .. ♥

Maminecky taky nektera z Vas touzi po druhem miminku a nejak se ne a ne zadarit?
Ja mam 13 mes. chlapecka a .. jeste ta touha po druhocatku by tady byla ♥

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7631
12.3.11 18:24

Chtěla jsem napsat, že foto chlapečka je úžasné. :palec: Fakt na tom kole usnul? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.3.11 18:47

Dekuji moc :-) opravdu usnul,jeli jsme a on najednou hlavicku dolu a chrnel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
12.3.11 19:32

ahojky, ja bych druhy urcite chtela, pokud by byl porod jako u prvniho tak klidne i treti :lol:
ale ted mam jednu pulrocni berusku a zda se mi to jeste brzy, jenze kdy je ten spravny cas ze jo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
12.3.11 19:34

Já mám doma už 5 a půl letého roštˇáka a druhé čekáme tedˇ v březnu! Bude to taky sameček :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
12.3.11 21:13

Narazila jsem na diskusi omylem překlikla jsem se ,fotka je opravdu super,a co teploty už ustoupily? Omlouvám se za OT

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.3.11 21:30
martina75 píše:
Narazila jsem na diskusi omylem překlikla jsem se ,fotka je opravdu super,a co teploty už ustoupily? Omlouvám se za OT

Martinko Vy jste mi psala i do zprav,ze ? J aneodepsala? Uz lepsi ale maly je porad nesvuj ..zvyka si na zoubky jinak dekuji za optani jste mila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
12.3.11 21:44
SnehovaVlockaaaa píše:
martina75 píše:
Narazila jsem na diskusi omylem překlikla jsem se ,fotka je opravdu super,a co teploty už ustoupily? Omlouvám se za OT
Martinko Vy jste mi psala i do zprav,ze ? J aneodepsala? Uz lepsi ale maly je porad nesvuj ..zvyka si na zoubky jinak dekuji za optani jste mila

Takže to bylo k zoubkum ?tak to jsem ráda že to není nic horšího, přeju hodně zdraví a uspěch ve vašem snažení :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí