Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Maminecky taky nektera z Vas touzi po druhem miminku a nejak se ne a ne zadarit?
Ja mam 13 mes. chlapecka a .. jeste ta touha po druhocatku by tady byla ♥
Chtěla jsem napsat, že foto chlapečka je úžasné.
Fakt na tom kole usnul?
![]()
Dekuji moc
opravdu usnul,jeli jsme a on najednou hlavicku dolu a chrnel
ahojky, ja bych druhy urcite chtela, pokud by byl porod jako u prvniho tak klidne i treti ![]()
ale ted mam jednu pulrocni berusku a zda se mi to jeste brzy, jenze kdy je ten spravny cas ze jo ![]()
Já mám doma už 5 a půl letého roštˇáka a druhé čekáme tedˇ v březnu! Bude to taky sameček ![]()
Narazila jsem na diskusi omylem překlikla jsem se ,fotka je opravdu super,a co teploty už ustoupily? Omlouvám se za OT
martina75 píše:
Narazila jsem na diskusi omylem překlikla jsem se ,fotka je opravdu super,a co teploty už ustoupily? Omlouvám se za OT
Martinko Vy jste mi psala i do zprav,ze ? J aneodepsala? Uz lepsi ale maly je porad nesvuj ..zvyka si na zoubky jinak dekuji za optani jste mila
SnehovaVlockaaaa píše:martina75 píše:Martinko Vy jste mi psala i do zprav,ze ? J aneodepsala? Uz lepsi ale maly je porad nesvuj ..zvyka si na zoubky jinak dekuji za optani jste mila
Takže to bylo k zoubkum ?tak to jsem ráda že to není nic horšího, přeju hodně zdraví a uspěch ve vašem snažení
![]()