Maminka a tři holčičky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
56505
1.7.21 20:38
@Mrs. S píše:
Ano, bohužel. Prakticky je mi jedno kdo jim peníze dá, ale je mi líto když lidi naletí. Je tolik lidí kteří opravdu potřebují pomoc. Ale tato rodina opravdu ne. Navíc manžela má a sním má 2posledni děti, to první dítě má její bývalý přítel v péči, otec té malé

Chtělo by to napsat i na tu nadaci Donio, že je to podvodnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35869
1.7.21 21:03

Dám ji zadarmo dobrou radu. Když nemá na opravu tak ať barák proda, teď se platí i za ruinu těžký prachy a jde do nájmu, nebo si koupí malý byt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
1.7.21 21:39

Donio si asi ty lidi neprověřuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jolka86
1.7.21 22:09

Tak ruinu prodat a jít do bytu, za utržené peníze jistě sežene nájemní bydlení. Kde je otec dětí, určitě by měla brát alimenty. Má jen rodičovský příspěvek, tak musí jít do práce. Ono rodit děti a natahovat ruku by se jí líbilo.

• Citovat
  • Upravit
5653
1.7.21 22:35
@topazio píše:
Já vidím s prominutím socku, která jen rodí děti, nemá chlapa a teď potřebuje, aby ji někdo zafinancoval a zrekonstruoval tu ruinu, ve které žije.

Sice nevím, neznám, ale napadlo mě hned něco hodně podobného, co mě rozhodně nedojalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
1.7.21 22:37
@Popeladym píše:
Sice nevím, neznám, ale napadlo mě hned něco hodně podobného, co mě rozhodně nedojalo.

Mě ta žena vůbec nedojala. Vychcanost ji kouká z očí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5653
1.7.21 22:38
@topazio píše:
Mě ta žena vůbec nedojala. Vychcanost ji kouká z očí.

Jo, přesně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
2.7.21 08:50

Jestli jí někdo něco pošle, tak to nemá v hlavě v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
2.7.21 08:56

Tak koukala jsem že ji zatím nikdo nepřispěl… tohle prostě je nesmysl. I kdyby to byla slušná ženská je to logicky naprostá blbost. Sama žena v ruieně… Podle fotek na opravdu a vypavení podle aktuálních cen materiálu a práce potřeba minimálně 1,5 milionu. Všechno by ji musela dělat firma. Pokud by takový dům třeba zdědila logicky prodat. A pokusit se koupit si byt a nebo holt jít do nájmu. To je přesci naprostý nesmysl.

• Citovat
  • Upravit
56505
2.7.21 09:07
@ludmilaadamkova píše:
Tak koukala jsem že ji zatím nikdo nepřispěl… tohle prostě je nesmysl. I kdyby to byla slušná ženská je to logicky naprostá blbost. Sama žena v ruieně… Podle fotek na opravdu a vypavení podle aktuálních cen materiálu a práce potřeba minimálně 1,5 milionu. Všechno by ji musela dělat firma. Pokud by takový dům třeba zdědila logicky prodat. A pokusit se koupit si byt a nebo holt jít do nájmu. To je přesci naprostý nesmysl.

Jedna uživatelka Emimina ji poznala a prý je to podvodnice. Mně se hned nezdála. A to ani nikdo nemusí psát, co je zač.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2966
2.7.21 09:08

Může se přihlásit do projektu Mise nový domov - třeba ji vyberou a barák bude jako nový. Taky nevím, proč má někdo potřebu mít víc dětí, když není schopen jim zajistit pěkný domov.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
2.7.21 09:24

@topazio asi si udělám sbírku že bych se podívala jednou v životě do nějakýho super truper rezortu na Maledivách at nežeru vzala bych sebou i dítě. Dneska si fakt sbírku může udělat každej :)

• Citovat
  • Upravit
56505
2.7.21 13:01
@ludmilaadamkova píše:
@topazio asi si udělám sbírku že bych se podívala jednou v životě do nějakýho super truper rezortu na Maledivách at nežeru vzala bych sebou i dítě. Dneska si fakt sbírku může udělat každej :)

Taky bych brala dovču někde v exotické zemi. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
2.7.21 19:03

Když vidím ty fotky a čtu ten popis, tak si říkám, aby ji tam nepřišla spíš sociálka a neposlala děti do Klokánku. Co chce s takovou ruinou dělat? Tam zahučí pár milionů a zdaleka nebude hotovo. Když to nabídne k prodeji za rozumnou cenu, tak v dnešní době to prodá rychle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
3.7.21 10:35
@Murka píše:
Když vidím ty fotky a čtu ten popis, tak si říkám, aby ji tam nepřišla spíš sociálka a neposlala děti do Klokánku. Co chce s takovou ruinou dělat? Tam zahučí pár milionů a zdaleka nebude hotovo. Když to nabídne k prodeji za rozumnou cenu, tak v dnešní době to prodá rychle.

Místo dělání dětí má jít do práce, pak by měla na opravy. A hned na začátku jsem napsala, že by tu ruinu měla prodat. A ne žebrat peníze od lidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí