Nezkolaudované byty
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@Monchichik Za článek moc děkuju, můžu se ještě zeptat, jestli mám právo odstoupit od smlouvy?
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Monchichik Za článek moc děkuju, můžu se ještě zeptat, jestli mám právo odstoupit od smlouvy?
Ano, za podmínek uvedených ve smlouvě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mandle-v-cokolade Nevím přesně jak je to s celým barákem, ale majitel říká že nějakým bývalým nájemcům sociálka nechtěla platít nic s nájmem krom tě mimořádně pomocí na tři měsíce.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@mandle-v-cokolade Nevím přesně jak je to s celým barákem, ale majitel říká že nějakým bývalým nájemcům sociálka nechtěla platít nic s nájmem krom tě mimořádně pomocí na tři měsíce.
píšou tam, že máš nárok i na příspěvek a doplatek na bydlení…tak si tohle kdyžtak vytiskni, kdyby ti chtěli dělat problémy…od nájemní smlouvy můžeš odstoupit podle podmínek, které tam máš psané…proč sis to nezjistila před nastěhováním?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Monchichik Majitel na mě tlačil a jsem už že všecho co se mi stalo i zblbla ![]()
- Citovat
- Upravit
Nezkolaudovaný být
Dobrý den členové chci se zeptat pokud si pronájmu prostory k bydlení ale nejsou bohužel kolaudovány jako být. Ale co se týče vybavení bytů tak tam je to základny jedná se o 1+1 + komora bytě náleží kuchyňská linka voda odpady vše tam je udělání i sprchový kout. Z mého hlediska je byt určen o obývanému prostoru co se týče na úřadu práce hmotný nouze to ale nemají tam záznamenani myslíte že by mohl úřad práce poslat kontrolu ze stavebního úřadu aby ohodnotili zda to je obyvatelni pro nárok na doplatek na bydlení? Jak takový postup vlastně probíhá setkali ste se tu už někdo? Děkuji za každou radu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobré ráno, ráda bych se zeptala, jestli nevíte jak je to s nezkolodovanym bytem, mám nárok na mimořádnou pomoc od sociálky aby mi jako aspoň na měsíc zaplatil přes tu mimořádnou pomoc nájem? Majitel mi řekl, že sociálka nedává příspěvek na bydlení, ale právě tuhle mimořádnou pomoc. V pondělí ráno se budu informovat na sociálce, ale ráda bych už teď věděla jak to je, s dcerou nám hrozí že skončíme na ulici, jsem z toho psychicky na dně. Pokud se ukáže že mi sociálka nepomůže, můžu od nájemní smlouvy odstoupit?