Neustale neodpočinuta

105
21.6.21 12:56

Neustale neodpočinuta

Holky, ja uz to nedavam. Mam syna 3,5 roku a neustale je nachlazeny ze skolky. Tyden chodi, tyden je doma. V noci mi neustale fňuka ze spani. Ale vzdy az tehdy, kdy ja uz pomalu usinam. Jsem neodpočinuta, silene unavena. Na vse jsem sama, na domacnost, syna, vychova, nakupy, proste uplne na vse..
Ted byl od patku do nedele s tatou a ja si behem toho vikendu vubec neodpocinula..spis naopak, prijde mi, ze jsem jeste vic unavena, nez kdyby byl doma.
Jsem vycerpana jak fyzicky, tak psychicky. Nejradsi bych porad jen spala. Ani to horko mi ted moc nepridava.
Mate to taky nekdy takhle? Snad to brzy prejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3745
21.6.21 12:59

Možná budeš vyhořela, to mám poslední dobou taky, nějak nic nestíhám, nic mě nebaví, ze všeho jsem unavená… Ale dítě už máš celkem velké, brzy bude lépe..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
21.6.21 13:04

@Beckyttine5 do toho porad shanim praci. Ale tim, jak je maly kazdou chvilku nachlazeny, tak je to silene. Navic na ranni se silene tezko shani. Ale v patek mam pohovor aspon na uklizecku. :nevim: tak uvidime. Furt lepsi neco, nez nic :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
21.6.21 13:21

Jestli sis ani o víkendu neodpočinula, když byl malej pryč, není to spíš psychická únava? Nepomohlo by změnit prostředí? Ještě mě napadlo - když v noci fňuká ze spaní, potřebuje něco, nebo si jen zafňuká a spí dál? Pokud to druhý, tak bych nějak zajistila, aby tě to nevzbudilo, třeba dát malýho do jiného pokoje, zavřít dveře, ať spíte zvlášť. Velký pláč by tě vzbudil, ale tady to pofňukávání by nemuselo… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
21.6.21 13:26

@Anett.taa spis je to fnukani, ze se mu treba neco zda, fnuka, knoura, mluvi ze spani. Pak to 10 min. prestane a pak zase. Asi jsem psychicky unavena. Ale citim to i fyzicky. Nic nechci, na nic nemam naladu, porad bych jen spala. Chut k jidlu nemam, mam porad hroznou zizen. A do toho, jak ani v noci se nevyspim, tak je to pak jeste horsi. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1876
21.6.21 13:28
@Veronnie píše:
Holky, ja uz to nedavam. Mam syna 3,5 roku a neustale je nachlazeny ze skolky. Tyden chodi, tyden je doma. V noci mi neustale fňuka ze spani. Ale vzdy az tehdy, kdy ja uz pomalu usinam. Jsem neodpočinuta, silene unavena. Na vse jsem sama, na domacnost, syna, vychova, nakupy, proste uplne na vse..
Ted byl od patku do nedele s tatou a ja si behem toho vikendu vubec neodpocinula..spis naopak, prijde mi, ze jsem jeste vic unavena, nez kdyby byl doma.
Jsem vycerpana jak fyzicky, tak psychicky. Nejradsi bych porad jen spala. Ani to horko mi ted moc nepridava.
Mate to taky nekdy takhle? Snad to brzy prejde

Znám to…byla jsem taky na kluka sama a nakonec tady to vše vyřešilo hlídání doma…on spokojenej a já taky…bez nemoci…dopuj se C čistým, celej citron, k tomu B komplex…u nás to bylo tak, že malej chodil do jeslí, kde mě všichni vykládali, že z nemoci se vybuduje imunita a ono ho-no.Dva roky možná tři, neustále nemocnej, dostal i febrilní křeče…a to jsem se tam i pohádala s matkou kra-ou která strčila děcko do školky i přes to že mělo v noci horečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
21.6.21 13:41

Zizen a unava, napada me, jestli nemuzes mit cukrovku.. plus urcite je to i psychicke. Na unavu se doporucuje zelezo, asi bych sla na krev. Bude syn ve skolce pres leto? Ze bys pripadne odlozila hledani prace na pozdeji?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
21.6.21 13:44

Skoc si pro jistotu k dr., takovy stav uz neni uplne normalni.

Jinak uplne rozumim. Nejhorsi je ten stav permanentni pohotovosti a toho, ze bez tebe to nejde.
To si clovek neodpocine ani o tom vikendu, protoze vi, ze pak zase nakluse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
21.6.21 13:45

@eva.pass
Syn bude chodit do pulky července. Pak na dobu zavreni skolky zustane doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2586
21.6.21 14:25

Ahoj, jsem s dcerou (4,5)sama a úplně tě chápu. Neodpočinu si o víkendech, nikdy. Žádné babičky nebo tak. Když šla po kovidu do školky, asi čtrnáct dní jsem jen tupě zírala do zdi. A teď mám podruhé za rok zánět středního ucha a ATB, vyrážku v obličeji, vypadám děsně, prostě si to vybírá svou daň. Taky nikdy pořádně nespala a jak je ve školce pokropí, je týden doma nemocná. Což teď dělají s oblibou pořád. Radu nemám. Říkám si, že až jí bude osm, bude líp. Vlastně ani pořádně nevím, proč. Drž se, hlavně o prázdninách..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
715
21.6.21 15:45

Radu nemam, ale soucitim s tebou. A to jeste doma musim byt v pozoru at mala neni moc hlucna kdyz pritel pracuje coz je cely den… Nespala jsem celou noc v kuse od narozeni male uz 3 a pul roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí