Maminka a tři holčičky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
maminka a tri holcicky
Buďte taky pro každou dobrost a podpořte tento příběh: Lepší bydlení pro maminku a tři holčičky https://www.donio.cz/pribeh/1747
Tato maminka ma velmi dobre
a pomoc si zaslouzi, i mala castka dokaze pomoci
Příspěvek upraven 01.07.21 v 21:16
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Proč anonymně? U nás ve městě je to vyhlášena firma, dělala různé podvody, třeba si vyžebrala zadarmo oblečení a pak to prodávala
- Citovat
- Upravit
@Mrs. S píše:
Proč anonymně? U nás ve městě je to vyhlášena firma, dělala různé podvody, třeba si vyžebrala zadarmo oblečení a pak to prodávala
Na druhou stranu kdyz nekomu dam obleceni z dobre vule, tak at si to klidne proda - je s tim hrozne prace a muze to hodit nejakou korunu, ktera je treba v te chvili potrebnejsi nez par kousku satstva, to mi neprijde jako takovy podvod
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hobitka ale ona na tom zase tak špatně není, tady to každý ví a žebrali to a slibovaly že to je jen pro ně těm co to darovaly. Ženské u nás ve městě byly naštvané dlouho se to tu řešilo až je vyhodila správcová ze skupiny
- Citovat
- Upravit
Proč tu rujnu neprodá a nejde bydlet jinam? Vždyť ty opravy budou stát tak přes půl miliónu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mrs. S Jo, to beru. Zas radsi dam takhle mamince tasku obleceni klidne na prodej nez hotove penize. Toho uz si tuplem vazit nebude.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mrs. S píše:
Ona je podvodnice?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Buďte taky pro každou dobrost a podpořte tento příběh: Lepší bydlení pro maminku a tři holčičky https://www.donio.cz/pribeh/1747Tato maminka ma velmi dobrea pomoc di zaslouzi, i mala castka dokaze pomoci
Proc jako anonym? Proc 2×? Jak víš že má dobré srdce? Znáš ji? A že ma jen 10tisic? Co alimenty na ty starší děti, výživné na sebe, různé dávky nouze, na děti, na bydlení. Navic proc to raději neprodá a nejde jinam? Tohle bude chtít sakra velké investice aby to bylo ok.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já vidím s prominutím socku, která jen rodí děti, nemá chlapa a teď potřebuje, aby ji někdo zafinancoval a zrekonstruoval tu ruinu, ve které žije.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lachtanice86 píše:
Proc jako anonym? Proc 2×? Jak víš že má dobré srdce? Znáš ji? A že ma jen 10tisic? Co alimenty na ty starší děti, výživné na sebe, různé dávky nouze, na děti, na bydlení. Navic proc to raději neprodá a nejde jinam? Tohle bude chtít sakra velké investice aby to bylo ok.
Možná je to ta ženská, která potřebuje vytáhnout peníze na rekonstrukci té ruiny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@topazio píše:
Ona je podvodnice?
Ano, bohužel. Prakticky je mi jedno kdo jim peníze dá, ale je mi líto když lidi naletí. Je tolik lidí kteří opravdu potřebují pomoc. Ale tato rodina opravdu ne. Navíc manžela má a sním má 2posledni děti, to první dítě má její bývalý přítel v péči, otec té malé
- Citovat
- Upravit
@Mrs. S píše:
Ano, bohužel. Prakticky je mi jedno kdo jim peníze dá, ale je mi líto když lidi naletí. Je tolik lidí kteří opravdu potřebují pomoc. Ale tato rodina opravdu ne. Navíc manžela má a sním má 2posledni děti, to první dítě má její bývalý přítel v péči, otec té malé
Já bych jí nic neposlala. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Fuj, sociálku na ní. Takových příspěvků existuje, a má jen rodicak? Co to je za kec.
- Citovat
- Upravit