Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@MaDoRaBe jdeme, ale až se vzbudí a nají, což bude tak nejdřív o půl čtvrté, to už asi budete doma, co? ![]()
Dobře, ale ještě ti napíšu večer, protože musíme jet buď zítra nebo v pátek na kontrolu a to budu vědět přesně až večer, tak podle toho se domluvíme, jo?
@smiley.m Hele, my uz jsme doma, muzu nakojit a zase vyrazit. Jak chces. ![]()
Pujdeme k namesti (kluci doma prudi). Mam cernou bundu a modry kocar - ten typicky polsky tank. A dva kluky, oba maji tmavou bundu. ![]()
Ok, my se najíme a razíme taky, než bude tma. My šedý kočár, holka v růžovým a já bílá bunda ![]()
Tak co dnes? Nekdo na odpo vychazku, jako jo, je nas vic ale kdyz to vcera dala @smiley.m
![]()
Já mám dneska malý svátek, odpoledne hlídá babička
ale příští týden se budu těšit na někoho z vás.
Jůůů, koukám, že to tu nějak ožilo ![]()
Až budou děti fit a ta menší tak kolem šestinedělí, braly bysme někoho na kočárkování
…jesli to teda pak půjde časově zkloubit, někdy to může být problém skrz odpolední spaní větší a načasování kojení té menší ![]()
…jo a zahlídla jsem debatu ohledně Kamínku… od září teď do ledna jsme tam chodily na cvičení a pak zůstávaly v herničce a teda já si to pochvaluju, a malá taky
Chodila tam úplně nadšená, i doma jsme pak pořád museli ty básničky trénovat ![]()
Doufám, že brzo zase začneme chodit pravidelně, aspoň do herničky ![]()
@bořková my se na kočárkování hlásíme, ráda poznám nové tváře, nikoho tady neznám a je to na budku, všechny kamarádky mám dáááleko
takže až bude pěkně, už aby bylo jaro, můžeme vyrazit, někdy se to časově jistě protne. Tak to máš doma hodně maličkou holčičku, koukala jsem na fotky, holky jsou pěkňoučké a máte krásnou zavinovačku ![]()