Maminka - Choceň

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
470
27.1.12 17:04

Maminka-Choceň

Zdravím, je tady nějká maminka z chocně? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2901
27.1.12 17:52

Je:) Zdravím :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10709
6.4.12 22:04

Taky jsem teď z Chocně… čerstvě přistěhovaná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
11.4.12 11:30

Ahoj jsem taky z Chocně.Jak se máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10709
11.4.12 12:31

@ečidrl
Ahoj :mavam:
Já semám docela fajn, jen jsem dneska nějak hodně unavená…dokonce jsem si zdřímla, když si vedle mě hrály dvě každou chvíli békající děti :)

Pěkná holčička…jak je stará? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
13.4.12 16:41

Ahoj já taky než se sem dostanu co?No budou jí 4 roky a je to docela divočák, ještě mám doma dvouměsíčního prďolku, tak máme veselo a na vysedávání u počítače nic moc času.A jak ty kolik máš dětí a jak staré.Jo a odkud jsi se přistěhovala.To víš jsem já to ženština zvědavá. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10709
14.4.12 21:02

@ečidrl
:) Naší malé je 14.5 měsíce, toť zatím veškeré naše potomstvo… ale plánujeme jistě další :)

Přistěhovali jsme se z Častolovic, ale pocházím pár km od Chocně… ale moc jsme tu yatím nebydleli, nejdřív studia, potom jsme žili ve světě… ale teď už se tak nějak usazujeme :)

Momentálně jsme na dovče na Šumavě, je to tu super, jsme tu s partou ze školy, akorát mě dnes chytla migréna, tak jsem dopoledne :poblion: a odpo prospala… ale teď už je líp :potlesk:
Tak trochu posedíme, dětičky už všechny chrupou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
20.4.12 09:39

Ahoj, píšu už asi pozdě, ale tiše závidím, pobyt na Šumavě jů, taky bych si dala říct a migrénu ti teda nepřeju, taky to znám a je to děs.Mě teď malej usnul, tak chvíli na počítač a pak rychle vařit.TAK to už máš doma taky velkou slečnu a jak se jmenuje?Tohle je takový nejlepší věk, člověk se za nima naběhá, ale už jsou to prima parťáci na hraní.Měj se sluníčkově :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10709
20.4.12 10:58

tý jo a ty ještě malý mimčo… to musí být drobek :hug: A jak spinká? Dobrý? Naše malá byla děs a navíc pořád jenom brečela :roll: bylo to fakt šílený, jsem ráda, že dnes jsme tam, kde jsme a trochu mám už předem obavy, co nám nachystají další děti :think:

Za Šumavy už jsme doma, to je pravda :) Malá teď taky usnula, tak dodělávám, co jsme společně dopoledne nestihly…

Venku je krásně :palec: na oběd mi přijede ségra s malým a odpo vyrazíme někam na hřiště a taky do města okoknout nový botky a bačkorky, ty především… se mi zdá, že ze stávajících nám holka trochu vyrostla :) Jo a jmenuje se Haidi, říkáme jí Haiďulka, Haiduška, Haidinka, když nezbedničí tak Haiďule nebo Haiďulína :) Krátce Hája, občas se jí povede říct, že je Jája :lol:

A co tvoje dětičky?
Někdy bychom mohli všichni vyrazit ven… já mám teda dny, kdy nestíhám vůbec nic, ale pak mám právě den, kdy nikam nejedeme nebo nic nezařuzujeme a najednou se děsně nudím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
23.4.12 15:08

Tak zas chvíle volna, no právě, že taky moc nespí,doma si dává takový desetiminutovky venku je to lepší.Jinak mám Terezku a Viktora.Jo vyrazit bychom mohli, má už snad být hezky.Jo a z toho, že nic nestíháš si nic nedělej,taky mám dny kdy lítám jak pitomec a nemám udělanýho skoro nic.Tak už tam Vikulka řve,takže běžím, jo mám ti napsat telefonní číslo. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
9.5.12 22:04

ahojky, zdravím vás maminky. My jsme se už konečně přestěhovali .Už tu bydlíme 14 dnů :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10709
13.5.12 21:20
@Mefag-r píše:
ahojky, zdravím vás maminky. My jsme se už konečně přestěhovali .Už tu bydlíme 14 dnů :mavam:
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3932
14.5.12 15:59

taky zdravím, samozřejmně také z Chocně…my už sme tu rok :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10709
14.5.12 19:24

Zdravíme nově příchozí :mavam: Že by se nám tu ta naše diskuze pomalu rozjížděla? :) My jsme s Mefag-r zjistily, že do ojí rodný vesnice tadzkousek od Chocně od mala jezdí na chalupu, pže tam odtud pocházejí rodiče :lol: Svět je malej :lol:

Odkud jste se přištěhoali před rokem vy, mammy:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3932
14.5.12 21:01

my bydleli téměř ve vedlejší vesnici,takže žádné velké stěhování to nebylo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová