Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No tak nevím s tím počasím, ja dlouho budeme ještě čekat na nějakou společnou jarní procházku
![]()
Doufejme, že už bude jen a jen lepší a slunečné počasí, dnešek nás navnadil, ale předpověď není ještě moc pěkná. Z nemocí už jsme se konečně vyhrabaly, tak se budeme těšit na nějakou společnou procházku!
Ahoj, muzu se vtirnout?
Sice nejsme z chocne, ale z myta je to vlakem chvilka:-) Bydlidd tady necely rok a nejak se mi nedari najit spriznou dusi, nikoho tu neznam.. Je mi 23 a malymu 17 mesicu, tak kdyby mel nekdo zajem..:-)
@Mefag-r jsi to ty, mari? ![]()
@nejvíczoufalá my už jsme z Chocně pár měsíců pryč, tak za nás bohužel, ale třeba se někdo rád přidá
Pro zkámošení doporučuji navštěvovat mateřské centrum, asi taky máte v Mýtě něco, ale v Chocni jsou kdyžtak hned 2… Já chodila pravidelně do Kamínku, teď sídlí u koupaliště, a moc se nám ta líbilo. teď se tam dostaneme už zřídka, te´d už to mám asi tak 2 měsíce v plánu ![]()
Ahoj maminky.Mam takovy dotaz. Nevite nahodou, kdy probiha vitani obcanku? Bydlime na Dvorisku.Moc dekuji vsem ![]()
@marketa0211 poptala bych na na MěÚ, tam budou vědět určitě, když to organizují ![]()