Maminka Chrudim

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9
3.10.22 17:38

Maminka Chrudim

Ahoj holky…
jsem maminka 2 malých holčiček, zrovna jsme se přestěhovali do Chrudimi…a zatim tu nikoho neznáme….
je tady nějaká maminka která by poradila kudy se vydat…myslim nejake společně aktivity (organizované treba dětskými skupinami), nebo jiné aktivity pro deti…treba jako pouštění draka (sezonní) atd….najít nové známe…Dekujeme a moc Zdravime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2002
3.10.22 20:38

Nepíšeš jak staré děti, ale mrkni třeba na Mamaklub Chrudim, Čarostrom 🙂 nebo dětská herna Bejbiště 🙂 z Chrudimi se dá kolem řeky projít po cyklostezce do Slatiňan, tam jsou koně v ohradách, oblíbený je kočičí hrádek, Podhůra 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
18.10.22 15:41

@Meggiska Dekuji moc za tipy. 🤩
Koukala jsem ten mamaklub…vnitřní herny nejsou moc pro nás (raději jsme venku) ale možná ve špatném počasí se budou hodit ☺️️
Tu Podhuru jsem zkusila …bylo to moc super až do doby, kdy kolem nás opakovane projížděl na kole nějaký podivín (nejspíš bezdomovec?, chlast v stojanu na pití 🙈) tak to jsem se začala zamyslet jestli je to pro nás bezpečné (byly jsme dopoledne) ….ja s dvojkočarkem, a holcicky 2roky a 4 měsíce …😃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2002
18.10.22 15:54
@Marry2017 píše:
@Meggiska Dekuji moc za tipy. 🤩
Koukala jsem ten mamaklub…vnitřní herny nejsou moc pro nás (raději jsme venku) ale možná ve špatném počasí se budou hodit ☺️️
Tu Podhuru jsem zkusila …bylo to moc super až do doby, kdy kolem nás opakovane projížděl na kole nějaký podivín (nejspíš bezdomovec?, chlast v stojanu na pití 🙈) tak to jsem se začala zamyslet jestli je to pro nás bezpečné (byly jsme dopoledne) ….ja s dvojkočarkem, a holcicky 2roky a 4 měsíce …😃

Tak to musela být nějaká výjimka, na Podhůře je to super 😀 jinak je dobrá na fb skupina „aktuálně z Chrudimska“ vždycky v pátek je tam příspěvek, kde lidi dávají tipy na víkend 🙂 teď jsme třeba byli kousek za Heřmaňakem u rozhledny Barborky, kde byly kaštanové slavnosti, super akce pro děti 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
21.10.22 14:27

Maminka, kamaradka

Ahojky též hledám nějakou maminku, kamarádku na společné procházky s kočárkem a tak.. Ale já jsem bohužel z Pardubic.. Není to daleko a Chrudim znám 🤷‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
31.7.23 00:06

@Katuskkaa Ahoj, jsem z Chrudimi a mám 2,5 letou holčičku. Ráda bych se seznámila s někým novým a sehnala tím i případné přátelství moji dcerce. Opravdu nerada chodím sama s malou na dětská hřiště, takže společnost někoho dalšího by se nám hodila. 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová