Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den,
Hned na začátku řeknu, že nevím, jestli mi bude někdo z vás rozumět.
S bývalou manželkou, která má rakovinu v posledním stádiu máme sedmiletého syna, který trpí hluchoslepotou a MR.
A já se bojím toho, že bych kluka dostal do péče. Rád bych to odmítnul. Nechci se starat a mám dávno zařízený život s jinou ženou, se kterou jsem šťastný. Nerad bych si to klukem pokazil.
Pokud by si syna vzali do péče rodiče bývalé musel bych jim platit alimenty?
Když bude v nějakém ústavu nebo kam se to dává, musím za ten ústav platit?
Jsem jenom chlap, co chce být šťastný. Nic víc.
@Karel38 píše:
Dobrý den,Hned na začátku řeknu, že nevím, jestli mi bude někdo z vás rozumět.
S bývalou manželkou, která má rakovinu v posledním stádiu máme sedmiletého syna, který trpí hluchoslepotou a MR.
A já se bojím toho, že bych kluka dostal do péče. Rád bych to odmítnul. Nechci se starat a mám dávno zařízený život s jinou ženou, se kterou jsem šťastný. Nerad bych si to klukem pokazil.
Pokud by si syna vzali do péče rodiče bývalé musel bych jim platit alimenty?
Když bude v nějakém ústavu nebo kam se to dává, musím za ten ústav platit?
Jsem jenom chlap, co chce být šťastný. Nic víc.
Humus
![]()
Je mi z tebe zle!!! Ale joo buď štastný a kluka co příjde o mámu v 7mi letech šupni do ústavu…
Ty jsi ale pěknej dárek, chudák kluk
Příspěvek upraven 27.09.22 v 10:52
Karle no tvl a manželka nechtěla být šťastná??? Chápu, že někdo dá dítě takhle postižené do ústavu, naprosto to chápu, ale nech si ty kecy kolem, prosím ![]()
@Karel38 pokud si ho vezmou rodiče ex tak by Tě nebylo blbý že nic neplatíš. tak se alespoň postarej finančně. pokud se nepostará rodina půjde do ústavu a tam nevím jak je to s placením. asi to budeš financovat. kdo jiný než rodiče dítěte. A nejspíš je to otázka času než to budeš muset jakkoliv řešit ![]()
Samozřejmě, že budeš muset platit
to jsi natvrdlej nebo co? Nová partnerka to jistě pochopí, jistě věděla předem, že máš dítě.
To je provokace? Někdo se chce pobavit zhnusenými reakcemi matek? Tak mi to přijde.
Ale klidně to může být i pravda, chlapi jsou v tomto zbabělci a srá. či (admin promine).
Chudak nova partnerka. Cim si to zalsouzila, ze si neco takoveho pritahla do zivota?
No rika se, ze stejna energie si musi pritahnout stejnou energii, tak je to pro ni asi zivotni zkouska, ktera ji ma neco neucit.
Je to tvé dítě ať chceš nebo nechces… Ano budeš se o něj muset postarat…ať už přímo ze se o něj budeš starat nebo finančně tím že budeš platit péči v nějakém pobytovem zařízení pro tyto případy, nebo alimenty prarodicum
@kavenka Nová partnerka není vůbec nadšená z možnosti, že bychom se o kluka starali. Furt do mě hučí, ať si nechám snížit alimenty, ať mají víc naše děti. A já také ne. Chtěl jsem mít od všeho po rozvodu pokoj. Myslel jsem, že když jsem bývalé nechal dům, tak to bude stačit.
Sračko
nic jinýho nezasloužíš. Doufám, že je to jen provokace.
Seš de*il. Doufam, že až se o sebe nedokážeš postarat sám, tak se na tebe všichni vykašlou. Ve vašem případě je to dost možné. Si na
![]()
Příspěvek upraven 27.09.22 v 10:57