Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Karel38 píše:
@kavenka Nová partnerka není vůbec nadšená z možnosti, že bychom se o kluka starali. Furt do mě hučí, ať si nechám snížit alimenty, ať mají víc naše děti. A já také ne. Chtěl jsem mít od všeho po rozvodu pokoj. Myslel jsem, že když jsem bývalé nechal dům, tak to bude stačit.
Oba dva jste hovada.
@Betty MacDonald píše:
Sračkonic jinýho nezasloužíš. Doufám, že je to jen provokace.
Taky doufám že je to jen provokace.Ale jak jsem psala v jiné diskuzi, viděla jsem to zblízka, jak matky s postiženými dětmi zůstávají a většina otců jsou „jen chlapi“ a zdrhnou. Karel přesně zapadá.
A co na to říká Tvoje nová partnerka? Jestli toto ví a schvaluje, tak opravdu jaký šel takovou potkal. Tebe znát v reálu, tak Ti flusnu do toho Tvého šťastného xichtu.
A kdyby se vám s novou partnerkou taky narodilo postižené dítě, půjdeš zase o dům dál?
Nezalozila to zase ta mama z druhe strany? Ten styl mi to hrozne pripomina..
@Anna766 píše:
Taky doufám že je to jen provokace.Ale jak jsem psala v jiné diskuzi, viděla jsem to zblízka, jak matky s postiženými dětmi zůstávají a většina otců jsou „jen chlapi“ a zdrhnou. Karel přesně zapadá.
To nejsou chlapi. To jsou parodie.
Ano, budeš muset platit - v každém případě.
A neboj se, ubožákům tvého ražení to život jednou sečte.
Provokace.. naprosto jasný i když samozřejmě takové muži jsou.. bohužel většina tedy hodně mužů postižení dítěte nedá
Doufám že je to troll, jinak je to na blití
chudák kluk, někteří lidi by se neměli množit. Doufám že žádné štěstí nikdy nenajdeš, když se chováš, jak se chováš, takový lidé na štěstí nemají právo.
@Karel38 píše:
Dobrý den,Hned na začátku řeknu, že nevím, jestli mi bude někdo z vás rozumět.
S bývalou manželkou, která má rakovinu v posledním stádiu máme sedmiletého syna, který trpí hluchoslepotou a MR.
A já se bojím toho, že bych kluka dostal do péče. Rád bych to odmítnul. Nechci se starat a mám dávno zařízený život s jinou ženou, se kterou jsem šťastný. Nerad bych si to klukem pokazil.
Pokud by si syna vzali do péče rodiče bývalé musel bych jim platit alimenty?
Když bude v nějakém ústavu nebo kam se to dává, musím za ten ústav platit?
Jsem jenom chlap, co chce být šťastný. Nic víc.
Do ústavu nebo kam se to dává patříš Ty ![]()