Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A já bych klidně věřila, že někdo ke až tak bl. bý, že takový dotaz napíše na emimino a myslí to vážně
a celém velké množství chlapů takový ubožáci jsou a nexty také ve velkém množství případů se snaží ex a minulé děti oskubat co to jde. Dva takový sobečtí ubožáci s IQ tykve a šup je dotaz na emimču ![]()
@Anna766 píše:
To je provokace? Někdo se chce pobavit zhnusenými reakcemi matek? Tak mi to přijde.
Ale klidně to může být i pravda, chlapi jsou v tomto zbabělci a srá. či (admin promine).
No upřímně, jako matka bych asi takové dítě do nějaké specializované pece dala taky - jaký smysl se ma obětovat pro někoho, kdo to ani nevnímá? Jak bys s nim jako žila? Vždyť to se vylučuje s praci, budeš na nějakých dávkách a nonstop se cely život o nej starat? Nebo ho budeš navštěvovat, das mu odbornou peci a prozijes “relativně normální” život naplněny i praci, koníčky, možná partnerem apod.
@Karel38 píše:
@kavenka Nová partnerka není vůbec nadšená z možnosti, že bychom se o kluka starali. Furt do mě hučí, ať si nechám snížit alimenty, ať mají víc naše děti. A já také ne. Chtěl jsem mít od všeho po rozvodu pokoj. Myslel jsem, že když jsem bývalé nechal dům, tak to bude stačit.
Já se divím, že si s tebou vůbec nějaká ženská pořídila dítě, jednou už si zplodil postižené dítě, do toho bych opravdu nešla.. Jinak mě nepřekvapujes, většina chlapů od svých postižených dětí uteče. Předpokládám, že tvoje bývalá žena, pokud je tak nemocná jak píše, má davno všechno promyšlené, kdo a jak se syna postará. Takže si nedělej starosti a žij si svůj život.
@PetraJ píše:
To dítě.
Tak stále nevíme, jestli je to i úředně ten barák připsány celý na katastru na matku či to byla jen jejich dohoda a oni oba jsou stale spolumajiteli.
Příspěvek upraven 27.09.22 v 11:49
@Big boss 50 000,– za to, že si syna vezmou do péče? Vážně? Kde na to vezmu? Mám s novou ještě další dvě děti. ![]()
@topazio píše:
Nejenom péra ale i mozku.
Mozku… to už asi není co trhat. Bez ohledu na to, jestli je troll nebo ne.
Tohle musi bejt troll, ne?
a jestli ne, uriznout ti ptaka, ty chcipaku!
@Karel38 píše:
@Big boss 50 000,– za to, že si syna vezmou do péče? Vážně? Kde na to vezmu? Mám s novou ještě další dvě děti.
Chceš rict, že nemáš ani 50tis. rezervu financni?
A jsi tedy jen rozsevac semene?
Tyhle tvoje otázky se mi tedy nelíbí mnohem víc, než ty předešlé, protože tam to chapu, jestli se jedná o zcela nevnimajici dite, se kterym navíc nezijes.
Jak ti tu psali, zacni se intenzivně zajímat a hledat ustav, trebas někde nebudou chtít nic, nebo mnohem menší částku, to tu nikdo nevíme.
@Big boss píše:
To asi jo, ale bude trvat než se vše vyřídí a barák se třeba prodá a klukovi je barák k ničemu. Správcem majetku bude sice otec, barák prodá a bude z toho asi platit klukovi pobyt. Ale to je otázka měsíců, takže se klidně může stát, že zakladatel sice bude mít barák, ale nebude mít ani těch 50 litrů na vlezné do ústavu, takže bude mít synka doma a mu jde především o to, aby se tohle nestalo.
No může se na to půjčit přinejhorším, taky možnost.
Dítě bude mít poručníka, takže to s prodejem nebude tak jednoduché. Musí prokázat, že to použije v jeho zájmu. Šup a máme zaplacenou péči v ústavu aspoň částečně. Jj, akorát než se to vyřídí, tak se bude muset postarat no.
Příspěvek upraven 27.09.22 v 12:01
@Ahep Jsem nevěděl, že se za to kromě pobytu něco platí. Myslel jsem, že je to zadarmo.
A dům jsem přenechal písemnou dohodou. Stále jakoby jsem spoluvlastník.
@Karel38 píše:
@Big boss 50 000,– za to, že si syna vezmou do péče? Vážně? Kde na to vezmu? Mám s novou ještě další dvě děti.
Máš celkem 3 děcka a nemáš 50 litrů?
Blbý no, budeš si muset pujcit no, než prodáš barák že synova dědictví, nebo se o něj budeš muset starat.
Tak nikde není psáno, že pobytové zařízení seženeš hned, může to trvat i několik měsíců, nebo i let.
Těch 50 litrů vlezné je minimum, někde to může být víc, klidně 100, 150…
Tak začni šetřit.
@Karel38 píše:
Bozinku ty se chceš zbavit dítěte a čekáš, že ústavy se o něj porvou? A ještě se budou starat zadarmo? Navíc dítě má 7 let a ty už si stihl další dvě? Sis mákl.
@inkakřivák píše:
Mě jen fascinuje, že někdo skočí na takovou ptákoviny. Vždyť to tak prvoplánově bije do očí.
Píšeš to tu jediná, nikoho jiného to opravdu nenapadlo. Gratulace, posíláme klíčenku.