Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Admin má snad přístup k ID adrese, ne? Proč takové trollí příspěvky jednoho opakujícího zoufalce po nahlášení hned neblokují?
@Karel38 píše:
@alatheia1 Já ty informace až to teďka vědět nepotřeboval. O vše okolo syna se starala moje bývalá žena. Dal jsem si trvalý příkaz na alimenty a tím to pro mě haslo.Tyhle stránky mi poradila moje nynější partnerka.
A rodina partnerky to neresi, ani tva rodina se nikdy o dite nezajimala, pripadne zadnou nemate, ze? Pokud bys to realne resil, pochybuju, ze by ses nezeptal na socialce nebo neporadil s pravnikem. Na uplneho primitiva, ktery si zjistuje takove info tady, az prilis dobry pravopis. Neverim.
@jege píše:
Když myslíš, že bys po x-letech společného života strčila dítě do ústavu…
Víš, co je problém? Že z mentálně postiženého chlapecká vyroste mentálně postižený chlap. Je to dítě v chlapskem těle. Byl jsi někdy v takovém ústavu? Já jo. Pro mentálně postižené muže. A ono to není moc jednoduché. Takže třeba taková drobnější maminka už pak může mít hodně veliké potíže ho zvládnout.
Za to odpolední návštěvu jsem viděla i zajímavé věci. Takže já bych klidně byla ochotná uvěřit tomu, že v určité fázi už je ten ústav opravdu jediné řešení.
@Kfětoslava píše:
Karle no tvl a manželka nechtěla být šťastná??? Chápu, že někdo dá dítě takhle postižené do ústavu, naprosto to chápu, ale nech si ty kecy kolem, prosím
Nejhorší je že chudák matka i v posledních dnech života musí řešit takové věci a neodejde s klidem že se o dítě někdo postará. Doufám že to byl troll