Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Karel38 píše:
@Big boss Sociálka mi syna doveze 200 km ke mně domů? Já vůbec netuším, co s ním mám jako dělat. Znám ho výhradně jenom z fotografií, kterými mi bývalá žena spamovala mail. Můžu to převzetí odmítnout?
Je mi strašně smutno, že existuje člověk jako jsi ty. Ale to při čtení komentářů uživatelem. Jakmile jsem narazila na tento tvůj příspěvek (necetla jsem všechny), tak je mi z tebe na bliti.
Proč sem ještě píšeš? Jak je to možny. Jsi vůbec normální? Vždyť ti to tady tolik lidí napsalo.
@Anna766 píše:
Se divím že ji nezažaloval za stalking.
@Havlova píše:
Co se zkusit zachovat alespoň jednou jako chlap a řešit to teď? Dojet za ženou, promluvit si s ní co a jak má zařízené, navrhnout nějaké rozumné řešení. Neboj, ona ho k tobě určitě nepošle, má ho totiž ráda.
Jinak, jen x*ndl řekne fotkám vlastního dítěte spam.
Myslíš, že by se takový člověk dokázal aspoň chvíli chovat slušně? Takový člověk ji jen ještě víc ublíží.
Nevěřím, že by se s ní slušně domlouval.
@Havlova píše:
Hele, jestli je alespoň trochu lucidní, určitě už něco takového řeší. Vždyť hned v úvodu měl starosti, jestli bude muset platit prarodičům výživné, když jí „nechal“ dům.
No snad jo. Já si vybavila film Příběh Marie o hluchoslepé dívce, která v začátku vypadala jako mentálně postižená, ale jen potřebovala pomoct a našla někoho, kdo to s ní nevzdal, protože začátek byl těžký. Byl to hezký film.
@Karel38 Nenapadlo te, co si zažila nervu a stresu? Kolik se natrapila, že nemá zdravé dítě, že je na vše sama, že jsi se na ni vykašlal… Nenapadlo te, že třeba ten stres ji spustil rakovinu? Nenapadlo te, jak je to pro ni těžký teď, když je nemocná? Už jen samotná nemoc…, bezmoc, kdo se postará o její dítě? To vše je tak extrémně těžké. A ty řešíš, abys náhodou neprošel o pár korun a o svůj život? Nestydis se??? Co se ti honi v hlavě, když ti to tady všichni pisou? Zachovej se aspoň jednou v životě správně!!!
Příspěvek upraven 28.09.22 v 14:18
@Sára 1 píše:
@Karel38 Nenapadlo že, co si zažila nervu a stresu? Kolik se natrapila, že nemá zdravé dítě, že je na vše sama, že jsi se na ni vykašlal… Nenapadlo že, že třeba ten stres ji spustil rakovinu? Nenapadlo te, jak je to pro ni těžký teď, když je nemocná? Už jen samotná nemoc…, bezmoc, kdo se postará o její dítě? To vše je tak extrémně těžké. A ty řešíš, abys náhodou neprošel o pár korun a o svůj život? Nestydis se??? Co se ti honi v hlavě, když ti to tady všichni pisou? Zachovej se aspoň jednou v životě správně!!!
Jestli je Karel skutečný a není to jen bIbý trolling, tak se namáháš zbytečně. Víc empatie bys našla v kýblu dehtu než v tomto pánovi.
Beztak tu rakovinu má chudák ženská z toho psychického a fyzického vypětí. A to jen kvůli Tobě!
Velice dobrému kamarádovi se zabilo zdravé velice sportovně nadané dítě, druhé je postižené. Manželka zestárla snad o 20 let, po antidepresivech přibrala taky o 20 kg, ale NIKDY by ho nenapadlo zdrhnout, natož být šťastný. Nikdy nebude mít vnoučata, neví co bude, ale má radost z každého úsměvu svého syna!!!
@catch-22 píše:
Radí Ti to stejná expertka, která na straně 3 psala, že se dítěte můžeš zříct a půjde pak do ústavní péče.![]()
O pár příspěvků dal jsem se opravila. Ale děkuji za lichotku ![]()
@Anna766 píše:
Jestli je Karel skutečný a není to jen bIbý trolling, tak se namáháš zbytečně. Víc empatie bys našla v kýblu dehtu než v tomto pánovi.
@Sára 1 píše:
@Karel38 Nenapadlo že, co si zažila nervu a stresu? Kolik se natrapila, že nemá zdravé dítě, že je na vše sama, že jsi se na ni vykašlal… Nenapadlo že, že třeba ten stres ji spustil rakovinu? Nenapadlo te, jak je to pro ni těžký teď, když je nemocná? Už jen samotná nemoc…, bezmoc, kdo se postará o její dítě? To vše je tak extrémně těžké. A ty řešíš, abys náhodou neprošel o pár korun a o svůj život? Nestydis se??? Co se ti honi v hlavě, když ti to tady všichni pisou? Zachovej se aspoň jednou v životě správně!!!
Byla jsi rychlejší
@Anna766 píše:
Bojím se, že je skutečný. A že je všechno marne. Ani se nezastydi. I když mu to tady všichni pisou. A troll? To je ten samý případ. Tohle psát není normální.
@Sára 1 píše:
Je mi strašně smutno, že existuje člověk jako jsi ty. Ale to při čtení komentářů uživatelem. Jakmile jsem narazila na tento tvůj příspěvek (necetla jsem všechny), tak je mi z tebe na bliti.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Proč sem ještě píšeš? Jak je to možny. Jsi vůbec normální? Vždyť ti to tady tolik lidí napsalo.
Musi to být troll, nebo fakt nevim. ![]()
@Havlova píše:
Naštěstí má dítě prarodiče. I když by si ho nevzali domů, snad ho budou navštěvovat a budou mu zajišťovat větší pohodu.
Snad ano. Doufám v to.
@Jannena píše:
Beztak tu rakovinu má chudák ženská z toho psychického a fyzického vypětí. A to jen kvůli Tobě!
Velice dobrému kamarádovi se zabilo zdravé velice sportovně nadané dítě, druhé je postižené. Manželka zestárla snad o 20 let, po antidepresivech přibrala taky o 20 kg, ale NIKDY by ho nenapadlo zdrhnout, natož být šťastný. Nikdy nebude mít vnoučata, neví co bude, ale má radost z každého úsměvu svého syna!!!
Některé příběhy jsou opravdu smutné. Tady jedna paní ztratila muže, zemřel na infarkt, už to nesla těžce a do roka se jí zabila v autě jediná dcera, paní se psychicky složila a už nikdy nebude jako dřív. Dceřina bývalá kolegyně přežila obě své děti i bratra který jí pomáhal a zůstala v baráku úplně sama.To jsou tak strašné příběhy, že jedno nemanželské vnouče, na které zůstala moje dcera sama beru jako dar. To není absolutně vůbec žádné neštěstí, je to láska. Jsou horší věci, mnohem horší. Umírat s pocitem, že tu zanechám postižené dítě a jeho otec je neempatický debiI, který má místo srdce váček s penězi, hrozné hrozné…
Dle admina to troll snad není, ale pokud soudí jen podle nové založeného nicku? ![]()
No nic, zakladateli, a co kdyby ses vzdal rodičovských práv a povinnosti? Ale platit bys musel.
@Havlova píše:
Hele, jestli je alespoň trochu lucidní, určitě už něco takového řeší. Vždyť hned v úvodu měl starosti, jestli bude muset platit prarodičům výživné, když jí „nechal“ dům.
Zmetek to je. Nic jí nenechal, jen se prostě odstěhoval. A teď přemýšlí co s domem, asi ho nechá pro dceru
Kéž by ta jeho ex ještě stihla svojí polovinu domu prodat, třeba nějaké nepřizpůsobivé rodině. Klidně za pár tisíc…
´D