Nechci syna do péče

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
20798
27.9.22 20:01

Dobrý den,

děkuji za označení, chápu, že se některým diskuze nemusí líbit, nicméně to není důvod pro uzamčení/smazání diskuze.
Za mě se nejedná o trolla, proto diskuzi nechávám a všechny zúčastněné prosím o klidnou diskuzi a pokud možno, tak k věci :)

S pozdravem,
Viki :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
27.9.22 20:15

A co komu tato diskuze vlastne prinasi? Akorat tady bude jeste vice nablito.
:poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20798
27.9.22 20:19
@dreamis píše:
A co komu tato diskuze vlastne prinasi? Akorat tady bude jeste vice nablito. :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion:

To je zajímavá otázka, nicméně tuto otázku bychom mohli položit v každé druhé diskuzi, kterou právě vidíte na „zdi“ :) Těžko říct co komu přinese např. diskuze o nevěře/vztahovém problému :) To je zkrátka princip diskuzí.
O tuto konkrétní diskuzi je zřejmě zájem, soudě podle počtu přidaných příspěvků :)

Viki :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148291
27.9.22 20:29
@Margery píše:
Přesně tak. Já bych nikoho nenutila starat se o postižené dítě, ale at je tedy to dítě po hmotné stránce plně zabezpečené.

Myslím že přát tomu chlapečkovi aby byl doma u svého zploditele a jeho nové squaw je to poslední. Postarat by se ale o něho měl, aspoň finančně. Je to taky jeho dítě, jeho krev, jako zbylé dvě zdravé děti. O tom tady většina z nás píše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
27.9.22 21:58

@dreamis Přiznám se, že jsem vůbec netušil to s těmi padesát tisíci a víc. Myslel jsem, že dát někoho do ústavu je snadné. Maximálně by mohl být problém s místem.

Kdybychom se s bývalou manželkou domluvili, že syna umístíme ještě za jejího života, platili bychom tu částku napůl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3093
27.9.22 22:22
@Karel38 píše:
@dreamis Přiznám se, že jsem vůbec netušil to s těmi padesát tisíci a víc. Myslel jsem, že dát někoho do ústavu je snadné. Maximálně by mohl být problém s místem.Kdybychom se s bývalou manželkou domluvili, že syna umístíme ještě za jejího života, platili bychom tu částku napůl?

tvl jediný co řešíš jsou prachy a pohodlí. Doufám že ti jednou někdo vědomej pořádně rozbije hu.bu. Duševní mrzák to se jen tak nevidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5071
27.9.22 22:24

@Karel38 jasne i po jeji smrti to budete platit napul.. :lol: :lol: Tobe to dite proste bytostne prekazi..co? Ty bys ho nejradsi odstrihl..a zil si spokojene a bez prekazek se svoji super dalsi rodinkou… Dej si facku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
27.9.22 22:25
@Karel38 píše:
@dreamis Přiznám se, že jsem vůbec netušil to s těmi padesát tisíci a víc. Myslel jsem, že dát někoho do ústavu je snadné. Maximálně by mohl být problém s místem.Kdybychom se s bývalou manželkou domluvili, že syna umístíme ještě za jejího života, platili bychom tu částku napůl?

Teda já už mám něco za sebou, a můj fotr byl taky otec snů…
Zato si udělal 5 dětí…
Před měsícem jsme řešily dědické řízení…
To teda tvým „druhým“ dětem nepřeji, co z toho vyplyne to budou čubrnět, co měli za fotra.
Ty to vážně nevidíš?
Ten kluk toa už tak těžký, to neznamená že se k němu budeš chovat pomalu jak ve staré Spartě :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
27.9.22 22:29

@Konys To, že po smrti manželky bych pobyt zcela hradil já jsem pochopil. Mluvilo se tu však o jakém si „vstupném“. Proto by mě zajímalo, kdo je vlastně povinnen ho uhradit. My oba, nebo bývalá, která má syna v péči a měl bych ji napsat souhlas s umístěním? V papírování se moc nevyznám. Tyhle věci obvykle řeší moje ženy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55976
27.9.22 22:32
@Karel38 píše:
@Konys To, že po smrti manželky bych pobyt zcela hradil já jsem pochopil. Mluvilo se tu však o jakém si „vstupném“. Proto by mě zajímalo, kdo je vlastně povinnen ho uhradit. My oba, nebo bývalá, která má syna v péči a měl bych ji napsat souhlas s umístěním? V papírování se moc nevyznám. Tyhle věci obvykle řeší moje ženy.

Vy jste lidský odpad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8435
27.9.22 22:35
@Karel38 píše:
@Konys To, že po smrti manželky bych pobyt zcela hradil já jsem pochopil. Mluvilo se tu však o jakém si „vstupném“. Proto by mě zajímalo, kdo je vlastně povinnen ho uhradit. My oba, nebo bývalá, která má syna v péči a měl bych ji napsat souhlas s umístěním? V papírování se moc nevyznám. Tyhle věci obvykle řeší moje ženy.

Ty se chceš s umírající ženskou handrkovat o prachy? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41844
27.9.22 22:36
@jkra píše:
Vy jste lidský odpad.

Nevykej mu, to si nezaslouží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55976
27.9.22 22:43
@brisco píše:
Ty se chceš s umírající ženskou handrkovat o prachy? 8o

Jo chce. Chce ať to zacvaka ona. Ubožák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7296
27.9.22 22:45
@Karel38 píše:

Chápeš v tom svým malým, sobeckým mozečku, že matka tvého prvního dítěte umírá s vědomím, že tady musí nechat svoje postižené dítě a ty po ní chceš ještě prachy? Když už nic jiného, tak alespoň o tohle by ses mohl postarat a vašemu společnému dítěti zajistit nějakou kvalitní, odpovídající péči a ne řešit, aby člověk, co umírá musel ještě něco platit. Musí to být pro ní strašný a ty se chováš jako neuvěřitelný hovado, to snad ani nemůže existovat, někdo takovej :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35724
27.9.22 22:49
@Karel38 píše:
Jsem jenom chlap, co chce být šťastný. Nic víc.

A to dokážeš? I s vědomím, že Tvé dítě třeba někde trpí a jeho vlastní krev se o něj nepostará? Tvůj žaludek bych chtěl mít… 8o

Kecám, nechtěl! :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová