Maminka má problém s pamětí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
76526
15.10.22 21:24
@ebroker777 píše:
Jestli je to altzheimer budeš vědět rychle, nemoc má většinou rychlý progress, btw. nezlepšuje se stav pacienta jen zhoršuje. Good Luck.

ale dá se odpovídající léčbou téměř zastavit progres, též je dobrá pestrá a zdravá strava, tak to ale snad paní v 52 letech má

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15419
15.10.22 21:33
@drewlet píše:
to je mladá ženská, kdyby mě dcera poslala na neurologii, tak jí pošlu taky někam.

radši zbytečně na neurologii než být ješitná a něco podcenit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2236
15.10.22 21:38

Bohužel to můžou být první příznaky Alzheimera, ale může to být i jen stresem a menopauzou… Nechala bych se vyšetřit na neurologii, ať se to začne léčit co nejdříve, pokud by se podezření potvrdilo. Bohužel takto brzký Alzheimer i velmi rychle progreduje, znám z okolí 2 padesátníky, kteří na tom už bohužel nejsou nejlépe 😏 Nicméně bez léčby by to údajně bylo ještě 2× tak rychlejší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
15.10.22 21:57

Já bych teda po xanaxu byla hodně zmatená. Proč ho bere? Pokud má panické ataky, může snad brát i jiné pilule…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
672
15.10.22 22:00

Moje mamka má jistou formu Alzheimera. Začalo jí to přesně v 50 letech. Takže lepší je nic nepodceňovat 😏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.10.22 22:24

@Russet já si nejsem jistá že xanax, jen vím že jsou to velmi známí antidepresiva :think: ale stejně to nedobrala, vzala si všeho všudy 5pilulek.. včera jsem ji koupila tebokan, ale jak to tak čtu ta neurologie asi nebude od věci :( děsí mě to

• Citovat
  • Upravit
53518
15.10.22 22:27
@Anonymní píše:
@Russet já si nejsem jistá že xanax, jen vím že jsou to velmi známí antidepresiva :think: ale stejně to nedobrala, vzala si všeho všudy 5pilulek.. včera jsem ji koupila tebokan, ale jak to tak čtu ta neurologie asi nebude od věci :( děsí mě to

Xanax se nemůže brát dlouhodobě. Vzniká závislost. Jestli dostala známá AD a vzala si 5 pilulek, nic tím nevyřešila. Musí to brát delší dobu, aby přišla úleva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.10.22 22:35

@Russet já vím, bohužel v tomhle byla moje mamka vždycky dost nedůsledná - třeba má nosit brýle, nechala si udělat troje a nosí je? Ne, ani jedny :zed: Jediné co bere pravidelně je ten menoxin, ulevil ji od návalů. Jinak nic. Holt si s ní o všem popovídám a poprosím ji abychom zašli na neuro. :zed: docela se toho rozhovoru desim, nikdy jsem s ní nic takovýho nemusela řešit :(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková