Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
@ebroker777 píše:
Jestli je to altzheimer budeš vědět rychle, nemoc má většinou rychlý progress, btw. nezlepšuje se stav pacienta jen zhoršuje. Good Luck.
ale dá se odpovídající léčbou téměř zastavit progres, též je dobrá pestrá a zdravá strava, tak to ale snad paní v 52 letech má
@drewlet píše:
to je mladá ženská, kdyby mě dcera poslala na neurologii, tak jí pošlu taky někam.
radši zbytečně na neurologii než být ješitná a něco podcenit
Bohužel to můžou být první příznaky Alzheimera, ale může to být i jen stresem a menopauzou… Nechala bych se vyšetřit na neurologii, ať se to začne léčit co nejdříve, pokud by se podezření potvrdilo. Bohužel takto brzký Alzheimer i velmi rychle progreduje, znám z okolí 2 padesátníky, kteří na tom už bohužel nejsou nejlépe 😏 Nicméně bez léčby by to údajně bylo ještě 2× tak rychlejší.
Já bych teda po xanaxu byla hodně zmatená. Proč ho bere? Pokud má panické ataky, může snad brát i jiné pilule…
Moje mamka má jistou formu Alzheimera. Začalo jí to přesně v 50 letech. Takže lepší je nic nepodceňovat 😏
@Russet já si nejsem jistá že xanax, jen vím že jsou to velmi známí antidepresiva
ale stejně to nedobrala, vzala si všeho všudy 5pilulek.. včera jsem ji koupila tebokan, ale jak to tak čtu ta neurologie asi nebude od věci
děsí mě to
@Anonymní píše:
@Russet já si nejsem jistá že xanax, jen vím že jsou to velmi známí antidepresivaale stejně to nedobrala, vzala si všeho všudy 5pilulek.. včera jsem ji koupila tebokan, ale jak to tak čtu ta neurologie asi nebude od věci
děsí mě to
Xanax se nemůže brát dlouhodobě. Vzniká závislost. Jestli dostala známá AD a vzala si 5 pilulek, nic tím nevyřešila. Musí to brát delší dobu, aby přišla úleva.
@Russet já vím, bohužel v tomhle byla moje mamka vždycky dost nedůsledná - třeba má nosit brýle, nechala si udělat troje a nosí je? Ne, ani jedny
Jediné co bere pravidelně je ten menoxin, ulevil ji od návalů. Jinak nic. Holt si s ní o všem popovídám a poprosím ji abychom zašli na neuro.
docela se toho rozhovoru desim, nikdy jsem s ní nic takovýho nemusela řešit ![]()