Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky
najde se tady nějaká maminka z Olomouce na procházky, výlety, nebo jen tak na hřiště? Mám 20ti měsíčního syna. Tak hledáme někoho kdo by s námi trávil čas s přibližně starým dítětem.
Ahoj! Taky jsem olomoučák
. Ale prcek má teprve necelých jedenáct měsíců.
Tak malej má rád děti takže věk asi nebude zas tak rozhodující ![]()
@miccia Jj, chlapečka, je mi 29. Co ty? Z které části Olomouce jsi? My bydlíme na Lazcích.
Vypadá to, že Olomouc je bez maminek
. @miccia co bys tak ráda podnikla? Přidala bych se, ale trochu se obávám, co bych zvládla, jsem nechodící. Zatím nemám moc zmapované, k čemu potřebuju pomoc a k čemu ne (jenom tedy v souvislosti s chozením s prckem ven
.
@Jáňour jak nechodící? tak chodit s malým ven, ale on už je větší takže pořád v kočáře ho to nebaví, takže spíš někoho k sobě potřebujeme, spíš stejně staré dítě.
Aha, to je mi líto
prosím tě a jak to děláš s malým, jak to zvládáš?
@miccia občas je to trochu dřina
. Nevím, jak to popsat, obecně asi můžu říct, že mi většina věcí trvá trošku déle a jsou třeba složitější, ale skoro pokaždé se najde cesta, jak to udělat. Sama ven s prckem moc nechodím, ale pokud je terén rovný, tak zvládnu i to, s kočárkem. Co bude dál, to nikdy nedokážu říct, to vždycky přijde a vyřeší se nějak samo ![]()
@miccia Tak přes den jsem s prckem doma sama, než přijde muž z práce, ale na ty běžné činnosti žádná pomoc není třeba. Babičky-dědečkové-tety chodí s prckem ven místo mě, nebo jdu s nimi. A na výlety jezdíme všichni tři.