Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
ahojky, maminku ještě nemám, ale půjdu si jí koupit zítra večer, slevu ti klidně dám, určitě jí potřebovat nebudu
zuzka.mamka píše:
ahojky, maminku ještě nemám, ale půjdu si jí koupit zítra večer, slevu ti klidně dám, určitě jí potřebovat nebudu
Ahojky, poslal jsem ti SZ ![]()
Taky ráda poskytnu slevové kupony z maminky stačí si napsat který ![]()
Michaelakkk píše:
Taky ráda poskytnu slevové kupony z maminky stačí si napsat který
A jaké tam jsou? ![]()
bumbinka píše:Michaelakkk píše:A jaké tam jsou?
Taky ráda poskytnu slevové kupony z maminky stačí si napsat který
Tak to se mi nechce vypisovat přes 300 obchodů
, bude to na jejich stránkách ne?? ![]()
Také můžu poskytnout nějaké. Mám je dokonce dvakrát. Když budete chtít, tak pište SZ.
Kupóny klidně věnuju všechny, vzhledem k TP určitě v půlce listopadu nebudu jezdit po nákupech. Napište si. ![]()
Holky, prosím, dá se nakupovat i přes net nebo lze slevy uplatnit jen v kamenném obchodě? Na netu jsem se to nikde nedočetla
Dík
Ahoj, taky mám kuponky a vyměním. A s nákupama je to cca půl na půl - něco tam jsou e-shopy, něco se musí oběhnout osobně, zrovna Malvík je jen na osobní nákup.
Můžete mi písnout, jestli jde slevu uplatnit u zboží firmy victoria magic i na netu nebo jen v obchodě? Na stránkách nakupy s maminkou z toho nejsem chytrá.
Ahoj, můžu poprosit o slevový kupon na www.dino.cz - jestli ještě platí.
díky
AHOJ VŠEM,
HOLKY CHCI SE ZEPTAT, MÁTE TU NĚKDO SLEVOVÉ KUPONKY Z ČASOPISU MAMINKA? POKUD ANO A NEVYUŽIJETE KUPONEK S 20% SLEVOU Z OBCHODU „MALVÍK“ PROSÍM OZVĚTE SE POKUD BYSTE MI HO CHTĚLI VĚNOVAT.. MŮŽU POSLAT NA OPLÁTKU JINÝ.. POŠTOVNÉ SI SAMOZŘEJMĚ ZAPLATÍM..
DÍKY MOC..