Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
AQhoj holky, nemáte někdo slevový kód do obchodu MALL? - mně nefunguje, chtěla jsem tam malý koupit něco k Vánocům. Můžu za oplátku poslat jakýkoliv jiný. Pokud by se našla dobrá due, prosím napiště mi ho do SZ. Děkuju.
Kód nemám, ale vím, že holky ze skupiny si stěžovaly, že jim to taky nejde
Takže asi bude chyba ve všech ![]()
@Pinkie taky jsem se nachytala. Platí jen na hami snad nad 800kč a ten druhý neplatí vůbec-grr
Ten první kód nefunguje vůbec a u druhýho mi to napsalo, že platí jen na výrobky Hami. Takže vám to taky nejde? Já taky jak blbec vybírám 2 dny, co bych koupila a pak toto. Si připadám jako kretén.
![]()
Hm, prolistovala jsem časopis a koukám, že pár stránek před těma kuponama mají napsáno, že sleva první je fakt JEN na HAMI nad 890Kč a a druhá platí jenom na autosedačky CYBEX. Takže pro mě kupony nevyužitelný, na mallu je to jinak předražený a bez kuponu se to nevyplatí.
@Pinkie Tak to nejsi sama..Takže se kupony na mall nevztahují na všechno zboží???Já blbka tam taky vybírala malé dárky s tím, že s tou slevou to bude fajn a že to zítra objednám…takže neobjednám a zbytečně jsem to tam taky teď tři dny prolejzala…
![]()
@Pinkie opravdu to platí jen na hami nad 800 Kč a heslo zní maminka2012. Musela jsem tam poslat maila, aby mi poradili, taky mi to nefungovalo
@melounek00
Ne, vypadá to, že se opravdu nevztahuje na všechno. Asi se jen chtěli zbavit nějqkých věcí. škoda, ty kuponky clkem vypadaly slušně a že člověk kdovíjak ušetří, ale když si přečte různá omezení a tak, tak jsou k prdu. Tam, kde by zase byla nějaká větší sleva, tak tam si zase nic nevyberu a nebo to je tak předražený, že se s tím kuponem člověk dosane na normální průměrnou cenu.
Nebo někdo z vás našel něco co se vyplatí?
Já bych třeba chtěla koupit naší malý jídelní židličku, ale nevšimla jsem si, že bych mohla někdě uplatnit zároveň kupon.
@Pinkie no taky jsem se nejdřív nadchla jaký jsou kuponky super a opět jsem nevyužila ani jeden…Možná se ještě zítra stavím v Tescu a pokud tam najdu něco pěkného na malou tak možná uplatním slevu na F F modu… ![]()
Z těch kuponků mám dosti smíšený pocity. Těšila jsem se, všude okolo ten humbuk, i v rádiu reklamy, přitom to je z drtivý většiny jen nafouknutá bublina a když si to člověk spočítá a není blbej, tak opravdu výhodný je jen minimum.
Například ta sleva 30% na Kniha.cz je blbost. Jednak kupon z časáku nefungoval a pokud jsem se snažila použít ten kupon co byl úplně samostaně vedle časopisu, bylo mi divný, že ta sleva se odečela u knížek jen malá. A když jsem to spočítala, byla jen 7% a ne 30% jak psali. Myslela jsem, že tam mají chybu, ale nemají, protože ta jejich slavná sleva se počítá z „doporučené ceny“, což je cena předražená a tak skutečná sleva byla opravdu jen těch 7%. Mají to tam napsaný pidipísmenkama. No jo, ale to už pak vyjde levněji si tu knížku koupit jinde přes vyhledávače porovnání cen. ![]()
Sleva na aboutyou s kódem CS-QJWFNO platný při probíhající akci extra 20%
Sleva na aboutyou s kódem CS-QJWFNO platný při probíhající akci extra 20%