Maminka – slevové kupónky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5199
17.11.12 10:29

AQhoj holky, nemáte někdo slevový kód do obchodu MALL? - mně nefunguje, chtěla jsem tam malý koupit něco k Vánocům. Můžu za oplátku poslat jakýkoliv jiný. Pokud by se našla dobrá due, prosím napiště mi ho do SZ. Děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
17.11.12 10:37

Kód nemám, ale vím, že holky ze skupiny si stěžovaly, že jim to taky nejde :cert: Takže asi bude chyba ve všech :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
17.11.12 10:38

Nebo si to pořádně přečti, možná to platí jen na něco..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1380
17.11.12 10:41

@Pinkie taky jsem se nachytala. Platí jen na hami snad nad 800kč a ten druhý neplatí vůbec-grr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5199
17.11.12 10:51

Ten první kód nefunguje vůbec a u druhýho mi to napsalo, že platí jen na výrobky Hami. Takže vám to taky nejde? Já taky jak blbec vybírám 2 dny, co bych koupila a pak toto. Si připadám jako kretén. :roll: :mrgreen:
Hm, prolistovala jsem časopis a koukám, že pár stránek před těma kuponama mají napsáno, že sleva první je fakt JEN na HAMI nad 890Kč a a druhá platí jenom na autosedačky CYBEX. Takže pro mě kupony nevyužitelný, na mallu je to jinak předražený a bez kuponu se to nevyplatí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
17.11.12 11:16

@Pinkie Tak to nejsi sama..Takže se kupony na mall nevztahují na všechno zboží???Já blbka tam taky vybírala malé dárky s tím, že s tou slevou to bude fajn a že to zítra objednám…takže neobjednám a zbytečně jsem to tam taky teď tři dny prolejzala… :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.11.12 11:40

@Pinkie opravdu to platí jen na hami nad 800 Kč a heslo zní maminka2012. Musela jsem tam poslat maila, aby mi poradili, taky mi to nefungovalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5199
17.11.12 14:43

@melounek00
Ne, vypadá to, že se opravdu nevztahuje na všechno. Asi se jen chtěli zbavit nějqkých věcí. škoda, ty kuponky clkem vypadaly slušně a že člověk kdovíjak ušetří, ale když si přečte různá omezení a tak, tak jsou k prdu. Tam, kde by zase byla nějaká větší sleva, tak tam si zase nic nevyberu a nebo to je tak předražený, že se s tím kuponem člověk dosane na normální průměrnou cenu.
Nebo někdo z vás našel něco co se vyplatí?

Já bych třeba chtěla koupit naší malý jídelní židličku, ale nevšimla jsem si, že bych mohla někdě uplatnit zároveň kupon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
17.11.12 20:10

@Pinkie no taky jsem se nejdřív nadchla jaký jsou kuponky super a opět jsem nevyužila ani jeden…Možná se ještě zítra stavím v Tescu a pokud tam najdu něco pěkného na malou tak možná uplatním slevu na F F modu… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5199
19.11.12 08:19

Z těch kuponků mám dosti smíšený pocity. Těšila jsem se, všude okolo ten humbuk, i v rádiu reklamy, přitom to je z drtivý většiny jen nafouknutá bublina a když si to člověk spočítá a není blbej, tak opravdu výhodný je jen minimum.
Například ta sleva 30% na Kniha.cz je blbost. Jednak kupon z časáku nefungoval a pokud jsem se snažila použít ten kupon co byl úplně samostaně vedle časopisu, bylo mi divný, že ta sleva se odečela u knížek jen malá. A když jsem to spočítala, byla jen 7% a ne 30% jak psali. Myslela jsem, že tam mají chybu, ale nemají, protože ta jejich slavná sleva se počítá z „doporučené ceny“, což je cena předražená a tak skutečná sleva byla opravdu jen těch 7%. Mají to tam napsaný pidipísmenkama. No jo, ale to už pak vyjde levněji si tu knížku koupit jinde přes vyhledávače porovnání cen. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
13.5.21 17:13

Sleva About you CS-QJWFNO

Sleva na aboutyou s kódem CS-QJWFNO platný při probíhající akci extra 20%

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
18.5.21 23:24