Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, je mi 33 let a hledám nějakou maminu, kamarádku na pokec, procházky atd. Mám 3 letou dceru a ročního chlapečka. Budu moc ráda, když se mi některá z vás ozvete. ![]()
Ahoj, chystame se s Krystufkem, ktery mam 5 mesicu, travit leto v Losinach a budu rada, kdyz poznam nejakou maminku z okoli
.
Ahoj, to je super. Určitě tě ráda poznám. Ozvy se mi kdykoliv na email a domluvíme se. Hezký den ![]()
Ahoj holky! Já jsem sice ze Severních Čech, ale za 14 dnů budu s dětma v Šumperku - manžel odsud pochází. Budu tam trávit celý týden. Potřebuju radu, dá se někam v Šumpru jít s dětma? Je tam nějaká restaurace, kam můžu s nima jít? Díky za tipy
. Jinak, brali jsme se v Losinách
.
Ahoj, a jak se Vam libila svatba v losinskem zamku? Muzu se zeptat, kde jste pak meli hostinu? Ze bych se nechala na pristi rok inspirovat
.
Ja o zadnych detskych restauracich v Spku nevim, ale za obchodnakem, jak je tam diskoteka, tak tam maji detsky bazenek. Nevim ale, jak mas stare deti. Potom je nejake detske centrum ve Vikyrovicich. Ani jedno jsem ale nevyzkousela.
Já tě nepotěším - neměli jsme hostinu, jen jsme šli na oběd do SPK do restaurace nad průjezdem - U Shilera (nevím,jak se to píše). Nejsme na takové honosné svatby… Taky už to bude deset let
.
Jinak svatba krásná - brala jsem si ideálního muže
.
Dík za tipy - že je něco ve Vikýřovicích jsem vůbec netušila
. My budeme vegetovat v Petrově, takže je to kousek.
Děti mám tři
- 11 let, 3,5 roku a 8 týdnů.
Mrzí mě, že tu nikdo ze SPK není ![]()
Tak skvele, ze vam to porad klape
. To mnozstvi deti zavidim, ja mam uz rocniho Krystufka.
Ono je vsude maminek dost, akorat jak se s nima dat do reci. To spis v Petrove, jestli na nekoho nenarazis nebo neporadi vase rodina rodina. Nebo zkus jeste jine maminko-miminkovske portaly, treba tam nekoho z okoli najdes. My budeme v Losinach zase az pristi rok na leto.