Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pro všechny maminky a těhulky z Ostravy. Očekávám v červenci miminko, tak bych ráda s někým pokecala o tom, jak mu roste bříško:) ![]()
Ahoj
jsou tady primo diskuze se stejnym mesicem porodu a nebo tehulky Ostrava,tak tam mrkni. ![]()
ahojky zdravím tě, jsem taky z ovy akorát já už jsem na konci ![]()
Ahoj, jsem tu nová, ale rodit budeme v Srpnu, tak už se moc moc těšíme!
No Pokud se někteří nerozhodnou pro Porubu ![]()
Plánujete chodit na nějaké cvičení v těhotenství? Třeba na míčích nebo tak? Nemám tušení, jestli je někde možnost takového cvičení až ve večerních hodinách - dělám do 17 hod. Nebo vy už jste na nemocenských?
Po nějakých cvičeních jsem se ještě nedívala, páč až do 7. měsíce budu pracovat. Jen co jsem dostala při první poradně, balíček tak jsem se dívala na poporodní cvičení ve Vítkovicích. Každopádně kdyby jsi o něčem věděla tak dej vědět ![]()
Taky jsem chtěla chodit do práce co nejdýl, ale já u toho ještě zároveň studuju VŠ dálkově a nějak mě to začalo zmáhat. Tak uvidím, kdy se na to vykašlu a půjdu na nemocenskou. Taky pořád tak spíte? Já se jdu učit a jsou z toho 2 hodiny spánku a naučeno prd. ![]()
Ahojík tak já sem taky těhulka ale už budu za chvíli rodit.Termín mám v únoru.Ale přeji vám aby to utelko a vše bylo v pořádku
![]()
Jé děkuji
Tašku mám zabalenou.Ale ty poslední dny jsou pro mě nejdelší.Já se jen postavím a hned se mi chce čůrat .Jako často sem chodila i předtím ale malá je níž tak asi proto.Vám všem přeji ať už máte taky termínek ať to uteče.Hezký dník
![]()
klarinienka píše:
Pro všechny maminky a těhulky z Ostravy. Očekávám v červenci miminko, tak bych ráda s někým pokecala o tom, jak mu roste bříško:)
ahojky ja mam termin .8 mužeme pokecat ![]()