Těhu Ostrava:)

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
396
3.2.11 10:18
hašlerka píše:
V podbřišku mě občas taký dost píchá. Si říkám, jestli to není i tím, že pořád nosím a zvedám malou. Přece jenom má 11 kilo.
Ale jinak je to v podstatě normální, roste děloha.
…moc diky za ujisteni,ze je to v poradku:-)taky si porad rikam,ze to asi boli a picha tim,ze se tam dole nec o deje :-D jsem tehotna prvne,tak jsem ze vseho kapku vyplasena:-) 8-o :-D ja ted cekam na vysledky tripple testu,tak se jen modlim at mi domu neprijde dopis ze je to spatne :cry: kdyz neprijde do tri rydnu nic,melo by to byt o.k. :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
3.2.11 10:25

Mě tam taky někdy píchá dost, minulý týden mi bylo až zle a šla jsem z práce domů. Vypozorovala jsem, že se to děje, když dlouho sedím. Tak teď střídám „polohy“ a je to dobrý. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
668
3.2.11 17:39

Když to píchá občas prý to je tím že se roztahuje ta děloha.. mě bohužel píchá hodně a pořád,pže sem po konizaci..měla sem podezření na rakovinu děl. čípku a mám zkrácené hrdlo..:-( tak mi prý na to hrdlo tlačí placenta :-( prý se může stát že porodím předčasně :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
3.2.11 17:51

jejda, tak to je jiná. když dr. říkal „může se stát“, tak třeba taky nemusí. možná když se budeš šetřit? budu držet palce. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lucie V.
3.2.11 18:32

15 tt

Ahoj, pochopila jsem spravne, ze jsi Klarka? :-D Ja cekam mimi 27.7. a jsem ted v 15 tt. A odkad si presne ty? Ja z Ostravy Dubiny. Uz vis co cekate? My zatim ne, na screeningu jsem byla bez manzela , tak cekam az budu mit dalsi ultrazv pujdem spolu a tam se to dovime :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
Lucie V.
3.2.11 18:34

Aha tak omyl, prehodio se mi ta na uplne jinou stranku :zed:

• Citovat
  • Upravit
44
3.2.11 18:38
szylvinka píše:
Jitkasss píše:
klarinienka píše:
Baby tak my máme klukaaa!! :dance:
nevim zatim co to bude jsem ve 13 tydnu :lol: a ty?? no muj doktor ma starši ultrazvuk možna me pošle do Ostravy na epši jinak jsem z Bohumína :-D
..ahojky Bohuminacko:-)odkud jsi presne z Bohumina a kolik ti je??? :-D

je mi 28 a bydlim kpusek od Billy a ty?? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
668
3.2.11 18:56
Lucie V. píše:
Ahoj, pochopila jsem spravne, ze jsi Klarka? :-D Ja cekam mimi 27.7. a jsem ted v 15 tt. A odkad si presne ty? Ja z Ostravy Dubiny. Uz vis co cekate? My zatim ne, na screeningu jsem byla bez manzela , tak cekam az budu mit dalsi ultrazv pujdem spolu a tam se to dovime :potlesk:

Mi doktorka jak sem se na pohlaví ptala v 16tt tak mi řekla že je ještě brzo že si mám počkat na 20tt. Takže taky nevííím .. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
3.2.11 19:42
Jitkasss píše:
szylvinka píše:
Jitkasss píše:
klarinienka píše:
nevim zatim co to bude jsem ve 13 tydnu :lol: a ty?? no muj doktor ma starši ultrazvuk možna me pošle do Ostravy na epši jinak jsem z Bohumína :-D
..me je 25 a bydlim na byvalem hotelaku-Slunecnice:-)to je taky kousek od billy :wink: …ale jsem tady jen necele 3 roky,tak ze tady moc z namych nemam,vetsinu kamnaradek mam v OV,takze tady nemam ani skym pokecat :cry: ty cekas sve prvni miminko??
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
3.2.11 19:43
Terezska píše:
Lucie V. píše:
Ahoj, pochopila jsem spravne, ze jsi Klarka? :-D Ja cekam mimi 27.7. a jsem ted v 15 tt. A odkad si presne ty? Ja z Ostravy Dubiny. Uz vis co cekate? My zatim ne, na screeningu jsem byla bez manzela , tak cekam az budu mit dalsi ultrazv pujdem spolu a tam se to dovime :potlesk:
Mi doktorka jak sem se na pohlaví ptala v 16tt tak mi řekla že je ještě brzo že si mám počkat na 20tt. Takže taky nevííím .. :-(
..me rekl dr.uplne to stejne,ze v 16.tydnu je moc brzo aby to poznal:-(pritom vetsina holek to uz vi…mozna zalezi jak kvalitni ma ultrazvuk a taky asi na ochote :-?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
3.2.11 20:56

holky nespěchejte. oni vám v tom 16. týdnu můžou říct co si myslí, že to je, ale až po tom 20 je to jistější. Ségra tak žila v přesvědčení, že bude mít holčičku, nakoupila růžové a je to kluk jak buk. :-D a to jí upřesnili až po tom 20 týdnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
4.2.11 09:51
szylvinka píše:
Jitkasss píše:
szylvinka píše:
Jitkasss píše:
klarinienka píše:
..me je 25 a bydlim na byvalem hotelaku-Slunecnice:-)to je taky kousek od billy :wink: …ale jsem tady jen necele 3 roky,tak ze tady moc z namych nemam,vetsinu kamnaradek mam v OV,takze tady nemam ani skym pokecat :cry: ty cekas sve prvni miminko??

aha no ja čekam sve první mimi,,jinak me kamaradky už ani času moc nemaji tak jsem skoropořad sama ze svou rodinou jinak bydlime kousek od sebe pokud chceš mužeme se někdy sejit pokecat :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
4.2.11 10:28

..ahoj Jitus,to bysme mohly sejit se nekdy a zajit na kafco:-)nemas facebook???ze bychom se domluvily tam na chatu???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lucie V.
4.2.11 12:12

15 tt

Aha, protoze nekdo mi tvrdi, ze pohlavi urci na 1 screeningu. Tak to je asi blbost. Nebydlite nekdo na Dubine nebo v Hrabuvce? Hledam nejakou kamosku na pokec u kafca :-D

• Citovat
  • Upravit
Lucie V.
4.2.11 12:18
Lucie V. píše:
Aha, protoze nekdo mi tvrdi, ze pohlavi urci na 1 screeningu. Tak to je asi blbost. Nebydlite nekdo na Dubine nebo v Hrabuvce? Hledam nejakou kamosku na pokec u kafca :-D Holky co zacinaji 2 trim. mate taky brisko spis mekke a ne tvrde?
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová