Těhu Ostrava:)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6299
25.2.11 19:25

pavcena : s těma malýma korbama je to fakt problém, protože my taky malého budeme mít půl roku na zimu…a ten dorjan ji má třeba fakt velkou,tak jsem ráda… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jankaslos
25.2.11 21:47

kočárek

No tak já jsem už pokročilejší těhule :mrgreen: a tak máme kočárek dávno pořešený .. dělala jsem profesionální chůvu a jezdila s hodně kočárkama profláknutých značek a tak přesně vím, co mi nevyhovuje, což byla výhoda při výběru :-) jinak bych fakt nevěděla, který vybrat, při tom, kolik jich na trhu je .. :nevim: 8-o
My máme Inglesinu Magnum kolekci 2010 http://bambinomio.cz/inglesina_web/
Je lehký, super ovladatelný, odpružený, houpací a hlavně obrovský. Výhoda je taky v tom, že je to vlastně 2v1 takže nemusíte mít doma půl roku schovaný sporťák, což oceníme vzhledem k „velikosti“ bytu :-)
do polského kočárku bych nešla ani kdyby byl zdarma.. ale to jsou předsudky no :wink: a ty Tako, to fakt není ani pro panenky- jsou nebezpečné a obsahují ftaláty :-(

• Citovat
  • Upravit
317
28.2.11 08:01

Kočárků plno ale většina polských, něco čínských a malinký zbytek z jiných zemí. Inglesina jediná italská sice Classica je opravdu nádherná :srdce: ale chtěli jsme kočárek na vesnici (terén, když ji ušpiním nebude mě to tak štvát a vlastně nejvíc kočárek využiju v létě na spinkání na velké zahradě). Takže nakonec (pokud se nic nezmění) padlo rozhodnutí na Enzo Evo, je prý jeden z nejkvalitnějších polských kočárků…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
2.3.11 09:55

Ahoj holky,tak my asi cekame chlapecka :dance: :srdce: :srdce: vcera jsme byli na prenatalnim echu srdicka,tak to mame vporadku a tak jsem se hnedka dr.ptala co ze to vlastne cekame,tak rikal ze si neni jisty,ze ma prcek pupecni snuru mezi nozkama,ale ze to vypada na kluka,ale ze to muze byt i ta pupecni snura:-(pristi stredu jdu na ten 4D ultrazvuk,tak tam by mi to uz snad mohli rict na 100%,ne???uz chceme pomalu nakupovat vecicky a porad nevime,jestli ruzove nebo modre :think: :-D a co vy??jak se vam dari???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
317
2.3.11 17:50

Nám se daří dobře, až na nějaké bolesti zad atd. Tak my jsme byli na 3D/4D a pak na ECHU a je to určitě kluk. Takže Danielek:D. Těď jsme konečně vybrali kočárek a budoucí babičky začly nakupovat jak šílené…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
2.3.11 18:54

kočárek

A kupujete teda to Enzo Evo? Ségra si ho chce taky koupit, i když chtěla původně trojkolku. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
2.3.11 19:39

Ahooj holky, taky jsem z Ostravy. Dnes mi bylo z krve potvrzeno těhotenství. :-) zatím jsem z toho pořád v šoku a nemůžu tomu uvěřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
317
2.3.11 20:05
pavcena píše:
A kupujete teda to Enzo Evo? Ségra si ho chce taky koupit, i když chtěla původně trojkolku. :wink:

Kupujeme, prošli jsme dost obchodů a nejvíc nám vyhovuje tento. Uvidíme co se z něj vyklube, prodavačka v Olíku (Ostrava-Hrabůvka) jej vychválila, řekla nám, že k Taku si rovnou koupit náhradní díly a na DorJany mívají dost reklamací. Hodně kočárku je takových ,,městských,, to nám je na nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
2.3.11 20:42
Kkomik píše:
pavcena píše:
A kupujete teda to Enzo Evo? Ségra si ho chce taky koupit, i když chtěla původně trojkolku. :wink:
Kupujeme, prošli jsme dost obchodů a nejvíc nám vyhovuje tento. Uvidíme co se z něj vyklube, prodavačka v Olíku (Ostrava-Hrabůvka) jej vychválila, řekla nám, že k Taku si rovnou koupit náhradní díly a na DorJany mívají dost reklamací. Hodně kočárku je takových ,,městských,, to nám je na nic…

Segra byla taky v Olíku. :-D Kočárek jim vychválil pro změnu pan majitel. :lol: O TAKU jsme taky neslyšeli nic dobrého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
454
2.3.11 22:17

Co se týče Olíku, přijde mi, že vychválí každý kočárek o kterém uvažujete a oni ho můžou poskytnout. Měla jsem vybraný ABC design, který mi taky vychválili ale potom, když jsem se bavila s kamarádkama(3) tak si na něj stěžovaly. Taky mají málo kočárků na prodejně… prostě ta prodejna se mi moc nezamlouvá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
454
2.3.11 22:19
Gratuluju moc :srdce: :huban: :hug: a miminko bylo plánované??? :-)
Moniulik píše:
Ahooj holky, taky jsem z Ostravy. Dnes mi bylo z krve potvrzeno těhotenství. :-) zatím jsem z toho pořád v šoku a nemůžu tomu uvěřit.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
3.3.11 08:36
klarinienka píše:
Co se týče Olíku, přijde mi, že vychválí každý kočárek o kterém uvažujete a oni ho můžou poskytnout. Měla jsem vybraný ABC design, který mi taky vychválili ale potom, když jsem se bavila s kamarádkama(3) tak si na něj stěžovaly. Taky mají málo kočárků na prodejně… prostě ta prodejna se mi moc nezamlouvá :nevim:

Aha, tak to nevím. Já jsem tam osobně nebyla. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
3.3.11 08:40

ahoj holky,fakt jsou ty kocarky z taka tak spatne??Ja mam totiz vybrany kocarek prave z taka:-(to jsem ted zklamana :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
697
3.3.11 08:48

Ahoj vsem !
No ja mela s predchozim prckem Tako a nechtela bych ho uz nikdy vic,byl priserne tezky, spatna manipulace bez rotacnich kolecek apod.
Szylvinko- ted se ale delaji trochu v moderne aby se prizpusobily co je na trhu, talze to muze byt pokrok a treba ti bude :wink: vyhovovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
3.3.11 08:51
szylvinka píše:
ahoj holky,fakt jsou ty kocarky z taka tak spatne??Ja mam totiz vybrany kocarek prave z taka:-(to jsem ted zklamana :cry:

Ahoj, já čekám první mimi, tak jsem jen „sondovala“ kde se dalo. A pár lidí co měli TAKO jsem objevila a říkali, že měli často reklamace a že už by si ho nekoupili. Taky asi záleží jaký natrefíš kus. Třeba bude zrovna bezproblémový…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová