Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
pavcena : s těma malýma korbama je to fakt problém, protože my taky malého budeme mít půl roku na zimu…a ten dorjan ji má třeba fakt velkou,tak jsem ráda… ![]()
No tak já jsem už pokročilejší těhule
a tak máme kočárek dávno pořešený .. dělala jsem profesionální chůvu a jezdila s hodně kočárkama profláknutých značek a tak přesně vím, co mi nevyhovuje, což byla výhoda při výběru
jinak bych fakt nevěděla, který vybrat, při tom, kolik jich na trhu je ..
![]()
My máme Inglesinu Magnum kolekci 2010 http://bambinomio.cz/inglesina_web/
Je lehký, super ovladatelný, odpružený, houpací a hlavně obrovský. Výhoda je taky v tom, že je to vlastně 2v1 takže nemusíte mít doma půl roku schovaný sporťák, což oceníme vzhledem k „velikosti“ bytu ![]()
do polského kočárku bych nešla ani kdyby byl zdarma.. ale to jsou předsudky no
a ty Tako, to fakt není ani pro panenky- jsou nebezpečné a obsahují ftaláty ![]()
Kočárků plno ale většina polských, něco čínských a malinký zbytek z jiných zemí. Inglesina jediná italská sice Classica je opravdu nádherná
ale chtěli jsme kočárek na vesnici (terén, když ji ušpiním nebude mě to tak štvát a vlastně nejvíc kočárek využiju v létě na spinkání na velké zahradě). Takže nakonec (pokud se nic nezmění) padlo rozhodnutí na Enzo Evo, je prý jeden z nejkvalitnějších polských kočárků…
Ahoj holky,tak my asi cekame chlapecka
vcera jsme byli na prenatalnim echu srdicka,tak to mame vporadku a tak jsem se hnedka dr.ptala co ze to vlastne cekame,tak rikal ze si neni jisty,ze ma prcek pupecni snuru mezi nozkama,ale ze to vypada na kluka,ale ze to muze byt i ta pupecni snura:-(pristi stredu jdu na ten 4D ultrazvuk,tak tam by mi to uz snad mohli rict na 100%,ne???uz chceme pomalu nakupovat vecicky a porad nevime,jestli ruzove nebo modre
a co vy??jak se vam dari???
Nám se daří dobře, až na nějaké bolesti zad atd. Tak my jsme byli na 3D/4D a pak na ECHU a je to určitě kluk. Takže Danielek:D. Těď jsme konečně vybrali kočárek a budoucí babičky začly nakupovat jak šílené…
A kupujete teda to Enzo Evo? Ségra si ho chce taky koupit, i když chtěla původně trojkolku. ![]()
Ahooj holky, taky jsem z Ostravy. Dnes mi bylo z krve potvrzeno těhotenství.
zatím jsem z toho pořád v šoku a nemůžu tomu uvěřit.
pavcena píše:
A kupujete teda to Enzo Evo? Ségra si ho chce taky koupit, i když chtěla původně trojkolku.
Kupujeme, prošli jsme dost obchodů a nejvíc nám vyhovuje tento. Uvidíme co se z něj vyklube, prodavačka v Olíku (Ostrava-Hrabůvka) jej vychválila, řekla nám, že k Taku si rovnou koupit náhradní díly a na DorJany mívají dost reklamací. Hodně kočárku je takových ,,městských,, to nám je na nic…
Kkomik píše:pavcena píše:Kupujeme, prošli jsme dost obchodů a nejvíc nám vyhovuje tento. Uvidíme co se z něj vyklube, prodavačka v Olíku (Ostrava-Hrabůvka) jej vychválila, řekla nám, že k Taku si rovnou koupit náhradní díly a na DorJany mívají dost reklamací. Hodně kočárku je takových ,,městských,, to nám je na nic…
A kupujete teda to Enzo Evo? Ségra si ho chce taky koupit, i když chtěla původně trojkolku.
Segra byla taky v Olíku.
Kočárek jim vychválil pro změnu pan majitel.
O TAKU jsme taky neslyšeli nic dobrého.
Co se týče Olíku, přijde mi, že vychválí každý kočárek o kterém uvažujete a oni ho můžou poskytnout. Měla jsem vybraný ABC design, který mi taky vychválili ale potom, když jsem se bavila s kamarádkama(3) tak si na něj stěžovaly. Taky mají málo kočárků na prodejně… prostě ta prodejna se mi moc nezamlouvá ![]()
Moniulik píše:
Ahooj holky, taky jsem z Ostravy. Dnes mi bylo z krve potvrzeno těhotenství.zatím jsem z toho pořád v šoku a nemůžu tomu uvěřit.
klarinienka píše:
Co se týče Olíku, přijde mi, že vychválí každý kočárek o kterém uvažujete a oni ho můžou poskytnout. Měla jsem vybraný ABC design, který mi taky vychválili ale potom, když jsem se bavila s kamarádkama(3) tak si na něj stěžovaly. Taky mají málo kočárků na prodejně… prostě ta prodejna se mi moc nezamlouvá
Aha, tak to nevím. Já jsem tam osobně nebyla. ![]()
ahoj holky,fakt jsou ty kocarky z taka tak spatne??Ja mam totiz vybrany kocarek prave z taka:-(to jsem ted zklamana ![]()
Ahoj vsem !
No ja mela s predchozim prckem Tako a nechtela bych ho uz nikdy vic,byl priserne tezky, spatna manipulace bez rotacnich kolecek apod.
Szylvinko- ted se ale delaji trochu v moderne aby se prizpusobily co je na trhu, talze to muze byt pokrok a treba ti bude
vyhovovat.
szylvinka píše:
ahoj holky,fakt jsou ty kocarky z taka tak spatne??Ja mam totiz vybrany kocarek prave z taka:-(to jsem ted zklamana
Ahoj, já čekám první mimi, tak jsem jen „sondovala“ kde se dalo. A pár lidí co měli TAKO jsem objevila a říkali, že měli často reklamace a že už by si ho nekoupili. Taky asi záleží jaký natrefíš kus. Třeba bude zrovna bezproblémový…