Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
kachii píše:
ahoj holky muzu se pridat??? vetsinou uz tady vsechny prcky máte ale nám se ten náš narodí až v březnu:-) jsem z OV- zábřehu:-)
Zuzanda píše:…pritel tady vylicitoval bytecek,tak jsme sli tady…a on je vlastne Bohuminak,takze protoszylvinka píše:jj tak to jo a co že jste se odstěhovaly z Ovy?
Zuzi bydlime v Novem Bohumine na byvalem hotelaku:-)Kousek od Billy.
szylvinka píše:Zuzanda píše:…pritel tady vylicitoval bytecek,tak jsme sli tady…a on je vlastne Bohuminak,takze protoszylvinka píše:jj tak to jo a co že jste se odstěhovaly z Ovy?
Zuzi bydlime v Novem Bohumine na byvalem hotelaku:-)Kousek od Billy.
Tak to jo hlavně jak se Vam bydlí dobře no ni?
ahoj holky ja mam termin 9.11.2011 jdu do vitkovic,taky jsem se tam narodila,zatim kontroly vpohode nestezuju si,doktori hodni,ale stejne se bojim jakou blbku ci blba chytnu.o) ![]()
lusienda87 píše:
ahoj holky ja mam termin 9.11.2011 jdu do vitkovic,taky jsem se tam narodila,zatim kontroly vpohode nestezuju si,doktori hodni,ale stejne se bojim jakou blbku ci blba chytnu.o)
Tak to se tam možná potkáme, já mám TP sice až 16.11. ale kdo ví kdy to na nás příjde ![]()
Zdravím
nechtěla by s náma nějaké mamina chodit do solné jeskyně? Odkaz zde: http://solnajeskynealafia.cz/ tak se mrkněte
a budeme jenom rádi. Klára a Matyášek 7m ![]()