Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
szylvinka píše:Ajka a Domi píše:…ahoj Andrej,jeste trosku posmrkavam,ale uz je to o 100% lepsi,diky bohu:-)uz muzu normalne dychat:-)
Sylvi tak co nemoc,je to pryč?doufám že jo,venku je krásně![]()
![]()
ahojky silvi tak jak s tim cvičenim už jses byla ptat na to ja vim o tom že to je v obši ale slyšela jsem že se tam musi předem objednat
šla bych také ale spíše na to dychani atd
szylvinka píše:pavcena píše:…Ja myslim,ze asi mluvime o necem jinem..velky ultrazvuk je povinny a hrazeny pojistovnou,3D nebo 4D je jen na tobe jestli tam chces jit a platis si to sama:-)je to jen pro tvou potrebu a zvedavost,nic ti na nem nezjistujou,nemeri a nepatraji po nejakych vrozenych vadach…preji hezky vecer,dobrou-)
Fakt pomalu? Mě přijde, že to nějak letí. Nedávno jsme to zjistili a už jsme ve 20. týdnu.Vy jste si vybíraly kam jdete na ten velký ultrazvuk? Mě řekli rovnou ať se objednám na sono do Vítkovic a dali mi číslo. Jestli teda mluvíme o stejném vyšetření
ahojky Silvi už jsi po porodu????ja ano
Jitkasss píše:…cauky Jitus,jojo uz jsem po porodu,malej se narodil v sobotu 16.7. ve 14.00 cisarskym rezem.Mel 3370gramu a 49 cm..co ty??Jakto ze mas po porodu???melas prece rodit az v srpnu!!!!!szylvinka píše:ahojky Silvi už jsi po porodu????ja anopavcena píše:…Ja myslim,ze asi mluvime o necem jinem..velky ultrazvuk je povinny a hrazeny pojistovnou,3D nebo 4D je jen na tobe jestli tam chces jit a platis si to sama:-)je to jen pro tvou potrebu a zvedavost,nic ti na nem nezjistujou,nemeri a nepatraji po nejakych vrozenych vadach…preji hezky vecer,dobrou-)
Fakt pomalu? Mě přijde, že to nějak letí. Nedávno jsme to zjistili a už jsme ve 20. týdnu.Vy jste si vybíraly kam jdete na ten velký ultrazvuk? Mě řekli rovnou ať se objednám na sono do Vítkovic a dali mi číslo. Jestli teda mluvíme o stejném vyšetření
zdravim všechny nastavajíci maminky.ja mám termín v prosinci ale jsem z Ovy a rada pokecám ![]()
ahoj holky omouvám se za vpád, mám prosbu, nebydlíte někdo poblíž 3032/100, na netu jsem zaplatila synovi trampolínu 3000,– což není málo, a nemůžu se s obchodem spojit bohužel, a mam už docela strach. Doručení mě ujistili že do 7mi dnů, pak psali že má do 14teho dodavatel dovolenou tak očekavam tento tyden, ale na mejly stále nikdo nereaguje. je to www.emilka.mimishop.cz existuje to doopravdy? moc moc díky
prosim kdyžtak písněte IP nebo email. Milina123@seznam.cz
Baby některá na procházky s kočárkem?? Nám jsou 3 měsíce a jsme ze Zábřehu ![]()
klarinienka píše:
Baby některá na procházky s kočárkem?? Nám jsou 3 měsíce a jsme ze Zábřehu
Ajoj ja jsem z marianek a zatim mám mimi v bříšku.Kde v Zabřehu bydlíš zas tak daleko to od marianek není ![]()
![]()
Ahojky,všechny zdravím.Můžu se také přidat?Sice nejsem přímo z Ovy,ale budu rodit v Porubě a manžel je z Ovy,takže tam k rodičům jezdíme téměř pořád.Já mám termín v listopadu.Gratulace všem už stávajícím maminečkám ![]()
katja376 píše:
Ahojky,všechny zdravím.Můžu se také přidat?Sice nejsem přímo z Ovy,ale budu rodit v Porubě a manžel je z Ovy,takže tam k rodičům jezdíme téměř pořád.Já mám termín v listopadu.Gratulace všem už stávajícím maminečkám
a kdypak se chystáš rodit kdy máte termínek?
První je 11.11.ale tak to nějak vypadá,že to asi bude dřív.Včera v noci jsme už mysleli,že pofičíme na pohotovost-asi poslíčky,ale docela mě to vyděsilo
.Naštěstí v poho a dneska jsem se konečně vyspala,jak už dlouho ne.Jen jednou na záchod v noci
.A co ty?Bude vánoční dáreček pod stromeček?
katja376 píše:
První je 11.11.ale tak to nějak vypadá,že to asi bude dřív.Včera v noci jsme už mysleli,že pofičíme na pohotovost-asi poslíčky,ale docela mě to vyděsilo.Naštěstí v poho a dneska jsem se konečně vyspala,jak už dlouho ne.Jen jednou na záchod v noci
![]()
![]()
.A co ty?Bude vánoční dáreček pod stromeček?
teda tak už poslíčci jeva to muselo byt co?Jj vanočni dareček už se těšíme a co čekate?Mi chlapečka a odkud teda jsi když ne z Ostravy?
NO ti posli byli teda,jsem manželovi říkala,že si porod rozmýšlím
.Ale tak to se zmákne snad!JInak taky budeme mít chlapečka-Marečka a vy?Jaké jméno jste prdoškovi vybrali?JInak já jsem z Frýdku-Místku,ale x krát týdně se oběvuju v Porubě.A ty jsi přesně odkud z Ovy?
katja376 píše:
NO ti posli byli teda,jsem manželovi říkala,že si porod rozmýšlím![]()
![]()
.Ale tak to se zmákne snad!JInak taky budeme mít chlapečka-Marečka a vy?Jaké jméno jste prdoškovi vybrali?JInak já jsem z Frýdku-Místku,ale x krát týdně se oběvuju v Porubě.A ty jsi přesně odkud z Ovy?
Ja jsem z marianek bydlím tu už 10 let jinak jsem bydlela v Brušperku neznáš jej nahodou je to kousek od frydku Mistku.My budeme mit Adamka tatka vybral se mu to libi a my taky.Ve Frydku Mistku mam sestru
.A je to tvé první mimi a kolik ti je zda se mohu zeptat?Mě za chvilku 30 ![]()
My máme Matyáška a rodila jsem ve Vítkovicích a jestli ještě někde rodit, tak jen tam! A s tím čůráním, ke konci to byl děs, bez problému jsem tam stihla být i 8× za noc ![]()
Jůůů v Brušperku mám kamarádku ze střední.No svět je malý
.Moc hezké jméno. U nás také vybíral taťulda.No klidně se zeptej
mi bude 28,jsem rok vdaná a čekáme prvního broučka.A vy?Taky první?