Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj a to plavání je nějaké organizované? Jako i se cviky ve vodě? Nebo si prostě každý plave jak chce?
Lucie V. píše:
Komik: Ahoj byla jsem na tom cviceni a plavani a nic moc. Plavani fajn, ale na me je to moc kratke.Uz se mi tam mkoc nechce. Tak jen at vis.Slibila jsem, ze napisu. Jeste jsem chtela vyzkouset, nedela se plavani pro tehotne na bazenu na rehabkach na poliklinice v Porube???Jeste tam se chci zeptat.
Ahoj, fakt?! Tak to tam ani nepůjdu. Ještě kouknu kde se plave…
Ahoj holky, můžu se k vám přidat. Nejsem přKmo z Ov, ale často se tam pohybuju a dobře to tam znám. Jsem z FM, ale není to daleko. Termín máme až na konec srpna. Přečetla jsem celou diskuzi a řeším podobné věci. Můj doktor mi taky nabídl nadstandart za 1200Kč, kde je každý měsíc UTZ, jeho mobil nonstop, fotky a doprovod manžela při vyšet.Zdálo se mi to moc, ale co by člověk pro mimi neudělal. PohlavK mi určí až ve 20 tt., tak ještě měsíc, ale rád bych to už vědala.
Taky mě občas pobolívá v pravo v podbřišku, ale jak jsemse dočetla, tak děloha bývá často na začátku těhu umístěna vpravo a taky je tam nějaký sval, který se roztahuje, prý to bývá, ale někdy mě to znervozní. Můžou to být i větry, blízko je slepák, tak všechno na sebe blízko doléhá.
pavcena píše:
Ahoj a to plavání je nějaké organizované? Jako i se cviky ve vodě? Nebo si prostě každý plave jak chce?
Ahoj, no ve cviceni se 30 min. cvici na zinence asi zhruba 5-6 cviku, pak 15 min. na mici. Vse je organizovane cvicitelkou, pak se jde prevlect na plavani a je to organizovane. Utece to jako voda. Voda je uzasne tepla, fakt bylo prijemne, pripada mi to ale vsechno hrozne kratke:(
Kkomik píše:Lucie V. píše:Ahoj, fakt?! Tak to tam ani nepůjdu. Ještě kouknu kde se plave…
Komik: Ahoj byla jsem na tom cviceni a plavani a nic moc. Plavani fajn, ale na me je to moc kratke.Uz se mi tam mkoc nechce. Tak jen at vis.Slibila jsem, ze napisu. Jeste jsem chtela vyzkouset, nedela se plavani pro tehotne na bazenu na rehabkach na poliklinice v Porube???Jeste tam se chci zeptat.
Ahoj, tak kdyby jsi neco nasla dej prosim vedet.Rada bych nekam chodila, ale tam me to nejak nenadchlo.
Ahoj holky … nazdárek Pavcena
… taky se k vám s dovolením přidám … Ostrava-Zábřeh, zatím na začátku (ťuk, ťuk, ťuk) končím 10 tt … TP až v říjnu
![]()
Ahoj holky Ostravacky:-)tak jsem byla minuly tyden na tom 4D ultrazvuku,bylo to uzasne!!!!Uz vime 100% ze je to chlapecek,takze Filípek
Porad si zuzlal palecek,drbal se na nosiku a pak telefonoval.(drzel si rucicku u ouska asi 5 minut)Mudr.se smal ze to bude asi pekne kvitko:-)porad se nam vrtel a otacel,no je to zivel po tatinkovi:-)vsem vrele doporucuju,je to zazitek na cely zivot ![]()
szylvinka a kde jste nakonec byli na tom 4D? nám se to taky moc líbilo
minimálně u prvního prcka, kdy si to člověk ještě nedokáže představit, že v bříšku je fakt hotový človíček, je to super! ![]()
holky to plavání je podle mě i na Fifejdách - bazén tam je určitě. No a jestli chcete delší plavání, tak to dělá Jana Čurdová v Impíku http://dulyservis.webnode.cz/aktivity/
jankaslos píše:…Jani byla jsem u toho dr.Kurase v Silesia medical a byl super:)je hrozne hodny a prijemny
szylvinka a kde jste nakonec byli na tom 4D? nám se to taky moc líbilominimálně u prvního prcka, kdy si to člověk ještě nedokáže představit, že v bříšku je fakt hotový človíček, je to super!
holky to plavání je podle mě i na Fifejdách - bazén tam je určitě. No a jestli chcete delší plavání, tak to dělá Jana Čurdová v Impíku http://dulyservis.webnode.cz/aktivity/
szylvinka jo tak to se nedivím, že se Ti to líbilo
to je můj gynekolog
ne on je fakt skvělý .. strašně sympatický, pořád dělá vtípky, všechno vysvětlí, má se mnou trpělivost, protože já se pořád na něco ptám
hlavně je to fakt odborník! mnedám na něj dopustit, až mě manžel podezřívá že tam nechodím jenom na prohlídky ![]()
no nic .. mám naklizeno, peru, vařím a tak si asi navleču kočičáka do postroje a půjdeme se projít před barák na sluníčko a pak na ten kontrolní utz a ozvičky, jsem fakt zvědavá …
szylvinka píše:Prosim te kolik te to stalo? Diky
Ahoj holky Ostravacky:-)tak jsem byla minuly tyden na tom 4D ultrazvuku,bylo to uzasne!!!!Uz vime 100% ze je to chlapecek,takze Filípek![]()
Porad si zuzlal palecek,drbal se na nosiku a pak telefonoval.(drzel si rucicku u ouska asi 5 minut)Mudr.se smal ze to bude asi pekne kvitko:-)porad se nam vrtel a otacel,no je to zivel po tatinkovi:-)vsem vrele doporucuju,je to zazitek na cely zivot
Prosim te kde je medical silesia, co je to za doktora? Muze tam kdokoliv? On dela 4 D? Kolik to stoji? Nebo kde ty jsi byla na 4 D? Diky
szylvinka píše:jankaslos píše:…Jani byla jsem u toho dr.Kurase v Silesia medical a byl super:)je hrozne hodny a prijemny
szylvinka a kde jste nakonec byli na tom 4D? nám se to taky moc líbilominimálně u prvního prcka, kdy si to člověk ještě nedokáže představit, že v bříšku je fakt hotový človíček, je to super!
fakt jsem si ten ultrazvuk uzila!!!jak rikas je to na cely zivot pamatka
![]()
Jani ty uz to mas za par,co???:-)takze to bude Dubnatko-)to ja si jeste pockam,kde je do cervence,hrozne pomalu to leti
uz bych mela nejradeji maleho v naruci:-)a nevis jestli Kuras pribira nove pacientky???uvazuju ze tohle tehu uz dochodim tam kde chodim..ale pak bych sla mozna i knemu,je fakt perfektni
a platis za kazdou prohlid,kukdyz je to soukroma klinika???nebo jen registracni poplatek na zacatku a pak uz nic??nepocitam ale tedka poradnu,ta je zdarma vsude..diky za info:-)
Komik: Ahoj byla jsem na tom cviceni a plavani a nic moc. Plavani fajn, ale na me je to moc kratke.Uz se mi tam mkoc nechce. Tak jen at vis.Slibila jsem, ze napisu. Jeste jsem chtela vyzkouset, nedela se plavani pro tehotne na bazenu na rehabkach na poliklinice v Porube???
Jeste tam se chci zeptat.