Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dekuju holky, zeptam se a uvidim. Jinak ja mam termin 5.8., tak myslim v srpnu budou porodnice primo precpane ![]()
Ahojte maminy, prosim nevite nekdo nebo nemate zkusenost kde je plavani pro tehotne? Jsem z Ostravy Dubiny, klidne si dojedu do Zabrehu Vitkovic apod. jen zadne kurzy nemuzu najit.Na netu jsou vsude jen pro maminky s detma. Moc dik ![]()
ahoj Luci, taky bych uvitala tokove stranky, zrovna asi 2 tydny pred jsem taky hledala a nenasla
Mozna ale Poruba mi mohla neco mit, kdyz maji i masaze… ![]()
a tady jsem nasla plavani primo pro tehotne i cviceni ve Vitkovicicch v nemocnici, tak pak mrkni, asi tam taky zacnu, proplati mi to totiz pojistovna ![]()
Dennie píše:
a tady jsem nasla plavani primo pro tehotne i cviceni ve Vitkovicicch v nemocnici, tak pak mrkni, asi tam taky zacnu, proplati mi to totiz pojistovna
Ahoj, tak ja volala na do tech vitkovic, jedna lekce stoji 155,– Hodku se cvici a pak je pul hodky plavani a cviky ve vode. Muzes si kurz predplatit a nemusis. Muzu se zeptat odkud jsi? Nechtela bys chodit se mnou? Poptam se teda jeste v Porube jak to tam vypada a dam vedet, ty taky jsi psala ze shanis plavani,ze?
Kkomik píše:
A od kterého týdne se cvičí nebo plave ve Vítkovicích?
To je jedno kdy zacnes chodit.Od 2 trim uz bys asi mela. Ve kterem jsi tydnu? Ja v 17 tt.
No ja tam jeste pro jistotu budu volat odkdy se chodi at vim.Kazdopadne jednou aspon zajdu uvidim jak to bude probihat a bud tam zacnu hcodit nebo ne. Sla byste nektera se mnou? ![]()
Já určitě, chodím zatím plavat sama. A do Vítkovic se chystám i na předporodní kurz…
Kkomik píše:
Já určitě, chodím zatím plavat sama. A do Vítkovic se chystám i na předporodní kurz…
No tak fajn, dneska tam zavolam a vecer napisu a muzem se domluvit na prvni plavani. ![]()
Ahojte holky taky jsem z Ovy ale už se pomalinku blížím ke konci jsem ve 33tt ale ráda vám poradím a pokecám s váma
Jinak výborný kurz je ve vítkovicích nejlepší je začít chodit mezi 30tt-32tt zahrnuje to plavání cvičení relaxace příprava na porod projekce o kojení prohlídka sálu atd…
tak ja se hlasim, ze bych se pridala k Vam., Jsem dneska 16 tt.ale myslim, ze je jedno, od kdy zacnem chodit , ne?Ja blbka jsem sem chtela prave na tu webovku dat a ted jsem si vsimla, ze tam neni ![]()
Takze kdypak zacnem holky? ![]()
ahojky holky-ostravacky:-)pujdete nektera na ten 3D ultrazvuk po 20.tydnu???mate nekdo nejake zkusennosti nebo informace kde a za kolik se to v ov dela??ja mam info od kamosky ze 3D ultrazvuk dela dr.Stastna na Piskovych dolech v Zabrehu za 850kc…stim ze dostanete 3 fotky a video…nevite kolik to stoji trebas ve Fno nebo ve Vitkovicich,nebo v jinych soukromych ordinacich??? ![]()
Právě že v Porubě začínají až po 30.tt, ale šla bych to už zkusit teď. Na 3D ultrazvuk se chystám taky ale ještě jsem nezjišťovala kam půjdu…