Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak už jsem se objednala na 3D do Gynetu do Výškovic, jdu 1.3. snad už bude spolupracovat a dozvím se co to máme
…
jankaslos píše:..ahojky,moc dekuju za info,myslim ze tady to bude nejlepsi…hned v pristim tydnu se tam objednam,to budu ve 21.tydnu takze si myslim,ze to je tak akorat:-)jeste jednou moc diky za info
szylvinka: 4D utz dělají u nás na klinice www.silesiamedical.cz dělá to tam odborník na prenatální diagnostiku a můj doktor Mudr. Kuras no a pro cizí by to mělo stát kolem 700Kč. Zahrnuje to video na DVD a fotky .. mi jich dal, kolik jsem chtělaNejlepší je jít na to mezi 16-24tt pak už tam je miminko dost natlačené a jde špatně „zobrazit“
Lucie V. plavání pro těhotné ve Vítkovické nemocnici stojí 50Kč/30min a dá se ještě cvičení 80Kč/55min je možné si koupit permanentku na kombinaci. Mám tady letáček .. chodila jsem tam na předporodní kurz .. teda na jednu lekci, než jsem skončila v nemocnici a zakázali mi i sedět
a kdo trpí na mykózy, tak je super plavčo v Imperiálu ale to je za 200Kč na hodinu .. je tam slaná voda
szylvinka tak jsem ráda, že jsem nějak poradila
ale zkus tam zavolat ještě tento týden. Protože ty 4D utz se dělají jenom v úterky dopoledne, jestli si to dobře pamatuju a vzhledem ke Kurasově „profláknutosti“ tam je vždycky totálně plno, tak ať mají místo do toho 24tt .. já byla ještě jednou ve 26tt a to už fakt šlo špatně .. i normálně utíkají, zaboří si hlavičku do placenty nebo strčí ručičky či nožičky do tvářičky
jsou to zlatíčka
![]()
jankaslos píše:…a nemela bys telefon primo k sestricce???prosim,prosim smutne koukam
szylvinka tak jsem ráda, že jsem nějak poradilaale zkus tam zavolat ještě tento týden. Protože ty 4D utz se dělají jenom v úterky dopoledne, jestli si to dobře pamatuju a vzhledem ke Kurasově „profláknutosti“ tam je vždycky totálně plno, tak ať mají místo do toho 24tt .. já byla ještě jednou ve 26tt a to už fakt šlo špatně .. i normálně utíkají, zaboří si hlavičku do placenty nebo strčí ručičky či nožičky do tvářičky
jsou to zlatíčka
![]()
Ahoj, teď jsem na internetu vyčetla, že fonendoskopem by mělo jít slyšet srdičko miminečka až od 18. týdne. Tak musíš ještě chviličku vydržet. ![]()
http://tehotenstvi.academy.sk/index.php?…
Lucie V. píše:
Holky mate nekdo zkusenost poslech srdicka miminka stetoskopem? Jsem ve 17 tt a nic neslysim, nevim jestli to chvili jeste potrva nez to uslysim ale je to neprijemny pocit. Jestli s tim mate nektera zkusenost napiste prosim dik
szylvinka tam jiný telefon, než ten co je na stránkách není
začne to zvonit a pak Tě to přepojí na ty pindy
to už ani neposlouchám a zmáčknu 2 - což je gynekologie. Většinou to ale stejně bere sestřička z recepce… takže zmáčkni dvojku a čekej
někdy to trvá, chodí tam dost lidí a chudáci nestíhají no ..
Holky diky moc za odpovedi. Nastesti uz 2 dny citim pohyby tak jsem uuuplne klidna
Je to uzasne. Jinak plavani. Je jedno jestli do te vitk. nemocnice zacnes chodit ve 3 mes. nebo tesne pred porodem. Jsou tam bruskate maminky i ty na kterych jeste nic neni poznat
Je to kazdy ctvrtek od 13.30 h. hodka cviceni a pak pul hodka plavani. Mame si vzit dost piti. ale mi to prace dovoluje az 17.3. jinak mam odpoledni
Pujdete to tam nekdo zkusit driv? Je to pry v budove D na rehabkach.
Lucie : no jo no, je to dost 180 na místě nebo permice za 900Kč/6 lekcí…ale mě to třeba dělá moc dobře, hlavně na záda, se tam vyhřívám…voda je slaná a má 30stupňů…
Už jste některá uvažovala nad kočárkem? A máte nějaký vybraný? Jsem z toho úplně zmatená a nevím který si vybrat, a když už něco najdu, tak nemají prodejnu nikde blízko… Původně jsme vybrali obyč. Tako Fast Rider (přišel nám takový bytelný, teréní…)ale odradila mě prý vysoká poruchovost a podle ČOI by měl být stažen z trhu kvůli ftalátům atd…
Já mám objednaný Dorjan Danny Sport Prestige 2011 a vyzkoušela jsem si ho v Ově v Sambaby… ![]()
Přesně ten mě právě zaujal a zítra se na něj jedeme podívat:D
Kkomik :
my si ho oba zamilovali…v sambaby mají sice jen 2010 a za šílenou cenu, ale ten 2011 má akorát místo koženky kůži a v tom asi nijak rozdíl nebude… ![]()
Kkomik píše:
Už jste některá uvažovala nad kočárkem? A máte nějaký vybraný? Jsem z toho úplně zmatená a nevím který si vybrat, a když už něco najdu, tak nemají prodejnu nikde blízko… Původně jsme vybrali obyč. Tako Fast Rider (přišel nám takový bytelný, teréní…)ale odradila mě prý vysoká poruchovost a podle ČOI by měl být stažen z trhu kvůli ftalátům atd…
Ahoj, já jsem pročetla diskuzí a všeho a šla mi z toho hlava kolem.
Zatím se rozhodujeme mezi Teutonií a Peg Perego. Jinak mi přijdou ty korbičky docela malé a naše mimi bude mít v zimě půl půl roku.
Rozhodli jsme se vydat na výstavu Pro dítě do Brna, která bude teď v březnu a snad si tam něco vybereme. Tam by mělo být teoreticky více typů na jednom místě. Tak snad se nezklameme. ![]()
szylvinka: 4D utz dělají u nás na klinice www.silesiamedical.cz dělá to tam odborník na prenatální diagnostiku a můj doktor Mudr. Kuras no a pro cizí by to mělo stát kolem 700Kč. Zahrnuje to video na DVD a fotky .. mi jich dal, kolik jsem chtěla
Nejlepší je jít na to mezi 16-24tt pak už tam je miminko dost natlačené a jde špatně „zobrazit“

Lucie V. plavání pro těhotné ve Vítkovické nemocnici stojí 50Kč/30min a dá se ještě cvičení 80Kč/55min je možné si koupit permanentku na kombinaci. Mám tady letáček .. chodila jsem tam na předporodní kurz .. teda na jednu lekci, než jsem skončila v nemocnici a zakázali mi i sedět
a kdo trpí na mykózy, tak je super plavčo v Imperiálu ale to je za 200Kč na hodinu .. je tam slaná voda