Těhu Ostrava:)

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
jankaslos
23.2.11 16:57

szylvinka: 4D utz dělají u nás na klinice www.silesiamedical.cz dělá to tam odborník na prenatální diagnostiku a můj doktor Mudr. Kuras no a pro cizí by to mělo stát kolem 700Kč. Zahrnuje to video na DVD a fotky .. mi jich dal, kolik jsem chtěla :-) Nejlepší je jít na to mezi 16-24tt pak už tam je miminko dost natlačené a jde špatně „zobrazit“
Lucie V. plavání pro těhotné ve Vítkovické nemocnici stojí 50Kč/30min a dá se ještě cvičení 80Kč/55min je možné si koupit permanentku na kombinaci. Mám tady letáček .. chodila jsem tam na předporodní kurz .. teda na jednu lekci, než jsem skončila v nemocnici a zakázali mi i sedět :-(
a kdo trpí na mykózy, tak je super plavčo v Imperiálu ale to je za 200Kč na hodinu .. je tam slaná voda ;-)

• Citovat
  • Upravit
317
23.2.11 18:39

Tak už jsem se objednala na 3D do Gynetu do Výškovic, jdu 1.3. snad už bude spolupracovat a dozvím se co to máme :lol: …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
23.2.11 18:59
jankaslos píše:
szylvinka: 4D utz dělají u nás na klinice www.silesiamedical.cz dělá to tam odborník na prenatální diagnostiku a můj doktor Mudr. Kuras no a pro cizí by to mělo stát kolem 700Kč. Zahrnuje to video na DVD a fotky .. mi jich dal, kolik jsem chtěla :-) Nejlepší je jít na to mezi 16-24tt pak už tam je miminko dost natlačené a jde špatně „zobrazit“
Lucie V. plavání pro těhotné ve Vítkovické nemocnici stojí 50Kč/30min a dá se ještě cvičení 80Kč/55min je možné si koupit permanentku na kombinaci. Mám tady letáček .. chodila jsem tam na předporodní kurz .. teda na jednu lekci, než jsem skončila v nemocnici a zakázali mi i sedět :-(
a kdo trpí na mykózy, tak je super plavčo v Imperiálu ale to je za 200Kč na hodinu .. je tam slaná voda ;-)
..ahojky,moc dekuju za info,myslim ze tady to bude nejlepsi…hned v pristim tydnu se tam objednam,to budu ve 21.tydnu takze si myslim,ze to je tak akorat:-)jeste jednou moc diky za info :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jankaslos
23.2.11 20:03

szylvinka tak jsem ráda, že jsem nějak poradila ;-) ale zkus tam zavolat ještě tento týden. Protože ty 4D utz se dělají jenom v úterky dopoledne, jestli si to dobře pamatuju a vzhledem ke Kurasově „profláknutosti“ tam je vždycky totálně plno, tak ať mají místo do toho 24tt .. já byla ještě jednou ve 26tt a to už fakt šlo špatně .. i normálně utíkají, zaboří si hlavičku do placenty nebo strčí ručičky či nožičky do tvářičky :-D jsou to zlatíčka :srdce: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
396
23.2.11 20:31
jankaslos píše:
szylvinka tak jsem ráda, že jsem nějak poradila ;-) ale zkus tam zavolat ještě tento týden. Protože ty 4D utz se dělají jenom v úterky dopoledne, jestli si to dobře pamatuju a vzhledem ke Kurasově „profláknutosti“ tam je vždycky totálně plno, tak ať mají místo do toho 24tt .. já byla ještě jednou ve 26tt a to už fakt šlo špatně .. i normálně utíkají, zaboří si hlavičku do placenty nebo strčí ručičky či nožičky do tvářičky :-D jsou to zlatíčka :srdce: :mrgreen:
…a nemela bys telefon primo k sestricce???prosim,prosim smutne koukam :huban: :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
24.2.11 13:41

Fonendoskop

Ahoj, teď jsem na internetu vyčetla, že fonendoskopem by mělo jít slyšet srdičko miminečka až od 18. týdne. Tak musíš ještě chviličku vydržet. ;-)
 http://tehotenstvi.academy.sk/index.php?…

Lucie V. píše:
Holky mate nekdo zkusenost poslech srdicka miminka stetoskopem? Jsem ve 17 tt a nic neslysim, nevim jestli to chvili jeste potrva nez to uslysim ale je to neprijemny pocit. Jestli s tim mate nektera zkusenost napiste prosim dik :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jankaslos
24.2.11 14:28

szylvinka tam jiný telefon, než ten co je na stránkách není ;-) začne to zvonit a pak Tě to přepojí na ty pindy :-D to už ani neposlouchám a zmáčknu 2 - což je gynekologie. Většinou to ale stejně bere sestřička z recepce… takže zmáčkni dvojku a čekej :-) někdy to trvá, chodí tam dost lidí a chudáci nestíhají no ..

• Citovat
  • Upravit
Lucie V.
24.2.11 17:41

Plavání

Holky diky moc za odpovedi. Nastesti uz 2 dny citim pohyby tak jsem uuuplne klidna :dance: Je to uzasne. Jinak plavani. Je jedno jestli do te vitk. nemocnice zacnes chodit ve 3 mes. nebo tesne pred porodem. Jsou tam bruskate maminky i ty na kterych jeste nic neni poznat :roll: Je to kazdy ctvrtek od 13.30 h. hodka cviceni a pak pul hodka plavani. Mame si vzit dost piti. ale mi to prace dovoluje az 17.3. jinak mam odpoledni :nevim: Pujdete to tam nekdo zkusit driv? Je to pry v budove D na rehabkach.

• Citovat
  • Upravit
Lucie V.
24.2.11 17:43

za 200,– v Imperialu se mi to zda dost. :-(

• Citovat
  • Upravit
6299
24.2.11 18:01

Lucie : no jo no, je to dost 180 na místě nebo permice za 900Kč/6 lekcí…ale mě to třeba dělá moc dobře, hlavně na záda, se tam vyhřívám…voda je slaná a má 30stupňů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
317
25.2.11 17:57

Už jste některá uvažovala nad kočárkem? A máte nějaký vybraný? Jsem z toho úplně zmatená a nevím který si vybrat, a když už něco najdu, tak nemají prodejnu nikde blízko… Původně jsme vybrali obyč. Tako Fast Rider (přišel nám takový bytelný, teréní…)ale odradila mě prý vysoká poruchovost a podle ČOI by měl být stažen z trhu kvůli ftalátům atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6299
25.2.11 18:05

Já mám objednaný Dorjan Danny Sport Prestige 2011 a vyzkoušela jsem si ho v Ově v Sambaby… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
317
25.2.11 18:07

Přesně ten mě právě zaujal a zítra se na něj jedeme podívat:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6299
25.2.11 18:15

Kkomik : :dance: my si ho oba zamilovali…v sambaby mají sice jen 2010 a za šílenou cenu, ale ten 2011 má akorát místo koženky kůži a v tom asi nijak rozdíl nebude… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
25.2.11 18:30
Kkomik píše:
Už jste některá uvažovala nad kočárkem? A máte nějaký vybraný? Jsem z toho úplně zmatená a nevím který si vybrat, a když už něco najdu, tak nemají prodejnu nikde blízko… Původně jsme vybrali obyč. Tako Fast Rider (přišel nám takový bytelný, teréní…)ale odradila mě prý vysoká poruchovost a podle ČOI by měl být stažen z trhu kvůli ftalátům atd…

Ahoj, já jsem pročetla diskuzí a všeho a šla mi z toho hlava kolem. :-? Zatím se rozhodujeme mezi Teutonií a Peg Perego. Jinak mi přijdou ty korbičky docela malé a naše mimi bude mít v zimě půl půl roku. :think: Rozhodli jsme se vydat na výstavu Pro dítě do Brna, která bude teď v březnu a snad si tam něco vybereme. Tam by mělo být teoreticky více typů na jednom místě. Tak snad se nezklameme. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová