Těhu Ostrava:)

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
454
5.2.11 19:42

Wow… a to jsem si myslela, že ta moje doktorka drahá. Screening, za tisí, v Ostravě se dá udělat i za 600 ale UTZ při každé poradně i s fotečkou mi nabízela za 1000,–. Jestli bych dala teda 2000,– za UZT bych si rozmyslela, páč kdyby se něco dělo tak ti UTZ udělají a hradí to pojištovna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
454
5.2.11 19:44
Jéé, to já budu jenom ráda :srdce: :hug:
Lucie V. píše:
klarinienka píše:
My budeme mít kluka:) Screening nám nevyšel, protože jsem dostala angínu, takže jen tripl testy, které nám dopadly dobře ale u nich je 30% pravděpodobnost selhání. Na velkém UTZ byl přítel se mnou a 21. jdeme na další tak se nemůžu dočkat:) A jinak jsem ze Zábřehu :) :hug:
Lucie V. píše:
Ahoj, pochopila jsem spravne, ze jsi Klarka? :-D Ja cekam mimi 27.7. a jsem ted v 15 tt. A odkad si presne ty? Ja z Ostravy Dubiny. Uz vis co cekate? My zatim ne, na screeningu jsem byla bez manzela , tak cekam az budu mit dalsi ultrazv pujdem spolu a tam se to dovime :potlesk:
klarinienka píše:
My budeme mít kluka:) Screening nám nevyšel, protože jsem dostala angínu, takže jen tripl testy, které nám dopadly dobře ale u nich je 30% pravděpodobnost selhání. Na velkém UTZ byl přítel se mnou a 21. jdeme na další tak se nemůžu dočkat:) A jinak jsem ze Zábřehu :) :hug:
Lucie V. píše:
Ahoj, pochopila jsem spravne, ze jsi Klarka? :-D Ja cekam mimi 27.7. a jsem ted v 15 tt. A odkad si presne ty? Ja z Ostravy Dubiny. Uz vis co cekate? My zatim ne, na screeningu jsem byla bez manzela , tak cekam az budu mit dalsi ultrazv pujdem spolu a tam se to dovime :potlesk:
Ahoj Klarko a nechces nekdy zajit na kafco a pokecat? Mam totiz v Ostrave jen par kamosek ale ty uz maji deti a jaksik uz nemaji tolik casu :-( ikdyz to nas asi taky brzy ceka :-D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
5.2.11 21:28
klarinienka píše:
Wow… a to jsem si myslela, že ta moje doktorka drahá. Screening, za tisí, v Ostravě se dá udělat i za 600 ale UTZ při každé poradně i s fotečkou mi nabízela za 1000,–. Jestli bych dala teda 2000,– za UZT bych si rozmyslela, páč kdyby se něco dělo tak ti UTZ udělají a hradí to pojištovna…
¨
No já jsem za Screening platila ve Vítkovicích 600Kč.¨
Doktor mi tento placený program nabídnul. Jak jsem uvedla dříve, do ničeho mě nenutil. A taky říkal, že pokaždé ultrazvuk není nutný, ale že to některé maminky pro svůj klid chtějí. Že chtějí pokaždé miminko vidět, slyšet srdce atd.. Takže mi nic nenutil, rozhodnutí bylo mé. Jak se platí jinde nevím.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lucie V.
6.2.11 12:07

Holky, porad mi to vrta v hlave jak jezdite v aute??? :roll: jste pripoutane, nebo radeji ne? Protoze vim, ze da koupit k pasu takova pomucka, at to netlaci na brisko, ale stoji 999,– 8-o penize za to se mi moc davat nechteji. Jmenuje se to „pregnant“ kdybyste na to chteli juknout.

• Citovat
  • Upravit
3169
6.2.11 13:24
Lucie V. píše:
Holky, porad mi to vrta v hlave jak jezdite v aute??? :roll: jste pripoutane, nebo radeji ne? Protoze vim, ze da koupit k pasu takova pomucka, at to netlaci na brisko, ale stoji 999,– 8-o penize za to se mi moc davat nechteji. Jmenuje se to „pregnant“ kdybyste na to chteli juknout.

Luci, rozhodně připoutávat. Já jsem si ten jeden pruh vždycky dala pod břicho (ale to až jsem ho měla trochu větší) a ten druhý nad. A bylo to v pohodě. A manžel jezdí pomalu a hodně opatrně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
6.2.11 16:14

ahojky jsi na facebooku napsala jsem ti vzkazik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
6.2.11 17:01
Jitkasss píše:
ahojky jsi na facebooku napsala jsem ti vzkazik
..ahojky jitus.me ten dcb nejak pada:-(vzdycky se prihlasim a pripijim se na chat a spadne mi to:-(ach,jooo asi ten pc vyhodim z okna:-( :cry:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
6.2.11 17:55

Ahoj,

připoutaná musíš být i pro policajty. Kdysi byla nějaká výjimka, že těhotné nemusí, ale to už neplatí.
Dokonce jsem viděla někde nakreslený postup přesně tak jak píše hašlerka. Jeden popruh pod břicho a druhý nad. ;-) Těhu pás bude za ty prašule zbytečný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
6.2.11 17:58

bývalá HZP

Jo a ještě jsem chtěla upozornit ty, co jsou pojištěné u bývalé HZP. Teď je to průmyslová nebo jak. Ségra zjistila, že mají program pro těhotné a proplácejí ten screening a snad ještě nějaké čaje z lékárny a mastičky na břicho až do výše 2000Kč. :palec: **
Kdo jste u nich jako já, neváhejte se přeptat. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lucie V.
7.2.11 09:18
pavcena píše:
Jo a ještě jsem chtěla upozornit ty, co jsou pojištěné u bývalé HZP. Teď je to průmyslová nebo jak. Ségra zjistila, že mají program pro těhotné a proplácejí ten screening a snad ještě nějaké čaje z lékárny a mastičky na břicho až do výše 2000Kč. :palec: **
Kdo jste u nich jako já, neváhejte se přeptat. :wink:

Jee tak ty jsi me potesila ani nevis jak :) pro pripad mam schovany ucet, protoze pred 2 tydny se snad neproplacel, to mi rikala sestra na screeningu :dance:

• Citovat
  • Upravit
454
7.2.11 10:56

Jsem u revírní a přijde mi, že ty programy pro těhotné mají lepší. Otec u porodu, epidural, cvičení pro těhotné nebo pro miminka, vitamíny… Na něco jen přispívají (třeba ten epidural) ale jinak to proplácí. Takže toho taky maximálně využiju :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
697
7.2.11 11:02

ahoj holky! JSem taky z Ostravy- kousek od belacku :-D
Chci se zeptat, taky mam HZP. Na screening jsem byla a proplatili mi ho. Myslite, ze kdyz mam k cerpani jeste 1400,–, ze by mi proplatili i 3D ultrazvuk? NEbo to k tom uz nepatri?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
7.2.11 13:41

ahojte těhulky, přidávám se k Vám, jsem z Poruby, termín mám 2. a 8.7. a asi pravděpodobně kvůli lékaře půjdu rodit císařem do Vítkovic. První holčičku jsem rodila v Porubě (akutní císař), myslím, že obě porodnice jsou výborné, jen ta porubská se specializuje na rizikovější skupinu a sestřičky…jak která…každý má svůj den že… Evík :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lucie V.
7.2.11 14:32
Dennie píše:
Chci se zeptat, taky mam HZP. Na screening jsem byla a proplatili mi ho. Myslite, ze kdyz mam k cerpani jeste 1400,–, ze by mi proplatili i 3D ultrazvuk? NEbo to k tom uz nepatri?

Ahoj, to nevim mrkni na netu na stranky pojistovny a tam se to doctes, ale maj to myslim jen na screening, kurzy , vitaminy, ruzne produkty pro tehule z lekarny, ale 3D asi ne. Mrkni a uvidis.

• Citovat
  • Upravit
120
7.2.11 16:43
Lucie V. píše:
Dennie píše:
Ahoj, to nevim mrkni na netu na stranky pojistovny a tam se to doctes, ale maj to myslim jen na screening, kurzy , vitaminy, ruzne produkty pro tehule z lekarny, ale 3D asi ne. Mrkni a uvidis.

Nebo zkuz zavolat či se rovnou stavit do jejich pobočky v Shopping parku. Mají otevřeno docela dlouho, stíhám to i já po práci. ;-) Tam by ti měli být schopni říct, co to všechno zahrnuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová