Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
klarinienka píše:
Jééé a odkud jsi? Už víš co to bude?:) Byli jsem v pondělí na velkém UTZ, přítel byl se mnou a jak vyšel z ordinace tak měl slzy v očích. No a máme teda kluka, je to bezpochybné, páč nám ho jak se patří ukázal:D A kde se chystáš rodit??![]()
Jitkasss píše:klarinienka píše:ahojky ja mam termin .8 mužeme pokecat
Pro všechny maminky a těhulky z Ostravy. Očekávám v červenci miminko, tak bych ráda s někým pokecala o tom, jak mu roste bříško:)
no ja asi poruba a ty??????
klarinienka píše:
Baby tak my máme klukaaa!!
nevim zatim co to bude jsem ve 13 tydnu
a ty?? no muj doktor ma starši ultrazvuk možna me pošle do Ostravy na epši jinak jsem z Bohumína ![]()
Já bych chtěla ve Vítkovicích, tak snad nebudou mít STOP stav?!!! A co by jste chtěli? Holku nebo kluka??
..ahojky:-)no ja bych taky asi chtela rodit vice ve Vitkovicich,ikdyz v Porube bych mela zdarma nadstandart jako zamestnanec…ale podle zkusennosti kamaradek,tam je neochotny personal a hrozny pristup k rodickam,tak nevim,no:-(nic pry poradne nevysvetli,jen se mraci,atd…No a me je to jedno co to bude…ikdyz tatinek by chtel vice holcicku
…ale ja si myslim,ze je to kluk
Ale to si budu muset pockat dalsi mesic,nez to budu „mozna“vedet…pac mam kontrolu az 28.2.
…to je doba,to je des.Nejradsi bych chodila na kontroly kazdy tyden at vim ze je miminko v poradku a roste tak jak ma
Ake komu chodite holky???ja chodim do Hrabuvky k dr.Slezakovi,nechodite tam taky nekdo?? ![]()
klarinienka píše:
Já bych chtěla ve Vítkovicích, tak snad nebudou mít STOP stav?!!! A co by jste chtěli? Holku nebo kluka??
mě to je fuk možna více holku
zitra tady budu přes den ju jdu hajat pa pa
Jitkasss píše:..ahojky Bohuminacko:-)odkud jsi presne z Bohumina a kolik ti je???klarinienka píše:nevim zatim co to bude jsem ve 13 tydnu
Baby tak my máme klukaaa!!a ty?? no muj doktor ma starši ultrazvuk možna me pošle do Ostravy na epši jinak jsem z Bohumína
Já mám ve Vítkovicích na porodním kamarádku a co se týká zkušeností, tak sto lidí, sto názorů někdo je spokojen někdo nadává… Já chodím na polikliniku k Dr. Ledvinkové, je doktorkou i ve Vítkovické porodnici:) ![]()
Já chodím k Dr. Měchovi, tak snad se do Vítkovic natlačím, když je tam zástupce primáře.
Dříve u něj pracovala v ordinaci i Dr. Ledvinková, ale proč odešla netuším.
Dobre ranko holky:-)no ten muj dr.slouzi kazdy ctvrtek na Fifejdach,snad me nebude chtit dotlacit tam
to uz bych snad i brala mnohem radsi tu Porubu…ale tak je to jeste daleko,tak na co se stresovat uz ted
uzivate nejake vitaminy???ja brala prvni 3 mesice femibion 800 na doporuceni gyndare a ted beru GS mamavit,myslite si ze je to k necemu,nebo jen zbytecne vyhozene penize??
Já myslím, že ti může max. porodnici navrhnout. Ale jinak mi sestřička říkala, že to záleží na mě jak se rozhodnu. Momentálně jsem slyšela nějaké poplašné zprávy, že je málo míst, tak nevím jak se dlouho dopředu musíme v dané porodnici přihlásit. Jdu příští čtvrtek 10.2. na kontrolu, tak se můžu zeptat. ![]()
Vitamíny jím Gravital, taky na doporučení mého Dr. ![]()
…muzu se jeste zeptat??Picha vas obcas v podbrisku???me posledni tri dny docela znatelne:-(neni to nic spatneho doufam..obcas kdyz se rychle zvednu ze zidle,nebo se rychle ohnu pichne me tam dole
a uz vam rostou briska??? ![]()
szylvinka píše: ..ahojky:-)no ja bych taky asi chtela rodit vice ve Vitkovicich,ikdyz v Porube bych mela zdarma nadstandart jako zamestnanec…ale podle zkusennosti kamaradek,tam je neochotny personal a hrozny pristup k rodickam,tak nevim,no:-(nic pry poradne nevysvetli,jen se mraci,atd…No a me je to jedno co to bude…ikdyz tatinek by chtel vice holcicku…ale ja si myslim,ze je to kluk
Ale to si budu muset pockat dalsi mesic,nez to budu „mozna“vedet…pac mam kontrolu az 28.2.
…to je doba,to je des.Nejradsi bych chodila na kontroly kazdy tyden at vim ze je miminko v poradku a roste tak jak ma
Ake komu chodite holky???ja chodim do Hrabuvky k dr.Slezakovi,nechodite tam taky nekdo??
To je náhoda, tam jsem chodila před tím.
Do výběru porodnice mi nemluvil, jenom se zeptal, kde chci rodit.
V podbřišku mě občas taký dost píchá. Si říkám, jestli to není i tím, že pořád nosím a zvedám malou. Přece jenom má 11 kilo.
Ale jinak je to v podstatě normální, roste děloha.
klarinienka píše:
Já mám ve Vítkovicích na porodním kamarádku a co se týká zkušeností, tak sto lidí, sto názorů někdo je spokojen někdo nadává… Já chodím na polikliniku k Dr. Ledvinkové, je doktorkou i ve Vítkovické porodnici:)
Je fakt, že na šestinedělku jsou prý v Porubě sestry trochu drsnější oproti Vítkovicím. Ale nepřišlo mi to nějak strašné. Taky jsem neměla žádné problémy s kojením a tak. Někdo třeba může mít horší zkušenosti. A jelikož už to tam znám, vím jak to tam vypadá a chodí, půjdu zase do Poruby.