Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kristynn píše:
Ahoj, jsem tu nová, ale rodit budeme v Srpnu, tak už se moc moc těšíme!
ahojky jsem tad také nová termin mam 8.8 ![]()
Kristynn píše:
Ahoj, jsem tu nová, ale rodit budeme v Srpnu, tak už se moc moc těšíme!
ahojky jsem tad také nová termin mam 8.8 ![]()
pavcena píše:
No Pokud se někteří nerozhodnou pro PorubuPlánujete chodit na nějaké cvičení v těhotenství? Třeba na míčích nebo tak? Nemám tušení, jestli je někde možnost takového cvičení až ve večerních hodinách - dělám do 17 hod. Nebo vy už jste na nemocenských?
no ja nemam také poněti o cvičeni ale dostala jsme mič a nevim jak cvičit
nevite nekdo jak??
tak to nemám tušení, právě si myslím by bylo lepší, kdyby mi nějaká cvičitelka řekla co a jak, ať to nedělám blbě. (taky samo, že z pohodlnosti
![]()
Ahoj holky, jsem taky z OV a termín mám 8.8.
Cvičit jsem chodila při prvním - na těhu jogu. Teď nevím, jestli mi to bude vycházet.
Ahojky,taky se k vam hlasim,jsem puvodne Ostravacka,ale momentalne ziju s pritelem v Bohumine…do OV je to kousek:-)a pracovala jsem ve FNO v Porube,ted mam uz 3 mesice nemocenskou,jsem v 16.tydnu a TP mam okolo 14.7.2011:-)co uz mate vsechno za sebou???ja byla na kontrole v pondeli,na ultrazvuku meril miminku obvod hlavicky,delku hrudnicku a stehenni kosti…pohlavi mi dr.nechtel rict ze je to brzo:-(a brali mi krev na genetiku,vysledky budou do 14 dni,tak se jen modlim at je to o.k…
vy chcete rodit ve Vitkovicich??Ja asi taky…kamosky co rodily v Porube tak si ztezovaly na pristup personalu a tak:-(ale mysli,ze ve Vitkovicich ted chce rodit kazda,tak tam bude asi naval..tak napiste sve zkusennosti,jsem zvedava jak je to u vas
Sylva.
AHoj,
já mám za sebou NT screening, tak gen. testy v 16 tt už beru trochu jako formalitu.
Já půjdu rodit na fakultku, byla jsem tam i poprvé a byla jsem spokojená. Ale Vítkovice jsou určitě taky super, sestřenice tam rodila dvakrát a jenom chválila.
..me to dr.vubec nenabidl,ze si muzu zaplatit taky genet.screening v 8.tydnu:-(bych nevahala a sla!!!jsem se to tady od holek dozvedela asi az ve 14.tydnu a to uz bylo pozde:-(a kde se dela nejaky dobry 3D ultrazvuk v OV za slusnou cenu nevite nekdo??a v kterem tydnu se tam vyplati jit??asi az po 20.tydnu
co??nebo me tam pak posle muj dr.??
Sylvi - někteří dr. už mají 4D normálně v ordinaci. Třeba u toho svého jsem si zaplatila balíček nadstandartních služeb. Mám v tom ten screening a 4D + nějaké fotky a dvd. Jinak v prvním těhu jsem měla jiného doktora, ten mi taky nikdy nic extra nenabídl. A na ten 4D jsem se tehdy objednávala do Výškovic na polikliniku, je tam soukromá ordinace, dělal mi to dr. Matura. Stálo to asi 800. A nejlepší je jít mezi 20. a 25 tt.
hašlerka píše:…moc diky za radu:-)je fakt ze ten muj Dr. „bambula“,je hrozne rychly ve vsem..prijdu,udela ultrazvuk,neco si tam u neho zamumla,napise neco do pc a uz ho slysim rikat tak nashle za mesic:-(kolikrat v tom spechu i zapomenu na co jsem se ho chtela vlastne zeptat..
Sylvi - někteří dr. už mají 4D normálně v ordinaci. Třeba u toho svého jsem si zaplatila balíček nadstandartních služeb. Mám v tom ten screening a 4D + nějaké fotky a dvd. Jinak v prvním těhu jsem měla jiného doktora, ten mi taky nikdy nic extra nenabídl. A na ten 4D jsem se tehdy objednávala do Výškovic na polikliniku, je tam soukromá ordinace, dělal mi to dr. Matura. Stálo to asi 800. A nejlepší je jít mezi 20. a 25 tt.
szylvinka píše:hašlerka píše:…moc diky za radu:-)je fakt ze ten muj Dr. „bambula“,je hrozne rychly ve vsem..prijdu,udela ultrazvuk,neco si tam u neho zamumla,napise neco do pc a uz ho slysim rikat tak nashle za mesic:-(kolikrat v tom spechu i zapomenu na co jsem se ho chtela vlastne zeptat..
Sylvi - někteří dr. už mají 4D normálně v ordinaci. Třeba u toho svého jsem si zaplatila balíček nadstandartních služeb. Mám v tom ten screening a 4D + nějaké fotky a dvd. Jinak v prvním těhu jsem měla jiného doktora, ten mi taky nikdy nic extra nenabídl. A na ten 4D jsem se tehdy objednávala do Výškovic na polikliniku, je tam soukromá ordinace, dělal mi to dr. Matura. Stálo to asi 800. A nejlepší je jít mezi 20. a 25 tt.asi musim byt prisne duslednejsi a na vsechno co me zajima se zeptat..ptala jsem se ho v pondeli co to bude…a on mi jen odfrknul,ze je jeste brzo…ani se nesnazil tam neco vycist,proste nic..pritom spousta holek uz to v 16.tydnu vi
no,jo neni dr.jako dr…a pry se dela ve 20.tydnu nejaky velky ultrazvuk vsech organu,aspon tam me doufam objedna
No mě ten můj bývalý dr. neobjednal ani na velký ultrazvuk. Já jsem byla ze všeho taky vyhukaná, nevěděla jsem, kdy které vyšetření se dělá a on byl absolutně nekomunikativní. Na pohlaví jsem se ho radši ani neptala, to mi řekli až na tom 4D, velice ochotně. ![]()
szylvinka píše:hašlerka píše:…moc diky za radu:-)je fakt ze ten muj Dr. „bambula“,je hrozne rychly ve vsem..prijdu,udela ultrazvuk,neco si tam u neho zamumla,napise neco do pc a uz ho slysim rikat tak nashle za mesic:-(kolikrat v tom spechu i zapomenu na co jsem se ho chtela vlastne zeptat..
Sylvi - někteří dr. už mají 4D normálně v ordinaci. Třeba u toho svého jsem si zaplatila balíček nadstandartních služeb. Mám v tom ten screening a 4D + nějaké fotky a dvd. Jinak v prvním těhu jsem měla jiného doktora, ten mi taky nikdy nic extra nenabídl. A na ten 4D jsem se tehdy objednávala do Výškovic na polikliniku, je tam soukromá ordinace, dělal mi to dr. Matura. Stálo to asi 800. A nejlepší je jít mezi 20. a 25 tt.asi musim byt prisne duslednejsi a na vsechno co me zajima se zeptat..ptala jsem se ho v pondeli co to bude…a on mi jen odfrknul,ze je jeste brzo…ani se nesnazil tam neco vycist,proste nic..pritom spousta holek uz to v 16.tydnu vi
no,jo neni dr.jako dr…a pry se dela ve 20.tydnu nejaky velky ultrazvuk vsech organu,aspon tam me doufam objedna
Nic si z toho nedělej..
já začínám 18.týden a co sem se ptala doktorky tak mi furt říká že je brzo a pořád brzo.. že si mám počkat až na velký ulz takže musím vydržet..
Ale už bych taky ráda věděla,co bude za přírustek u nás
Jinak to s tím screeningem je dost divné, že Ti to dr. neřekl. Já tam byla a domadlo mi všechno dobře tak už na ty triple testy nejdu. Respektive jsem nešla,pže prý nejsou tak přesné a dobré jako ten screening. A ten 3D ulz by mě taky zajímal.. vůbec netuším kde nato jít,ani kolik to tak stojí.. A s porodnicí to mám úplně stejně.. nedokážu se rozhodnout.. ![]()
szylvinka píše: ..me to dr.vubec nenabidl,ze si muzu zaplatit taky genet.screening v 8.tydnu:-(bych nevahala a sla!!!jsem se to tady od holek dozvedela asi az ve 14.tydnu a to uz bylo pozde:-(a kde se dela nejaky dobry 3D ultrazvuk v OV za slusnou cenu nevite nekdo??a v kterem tydnu se tam vyplati jit??asi az po 20.tydnuco??nebo me tam pak posle muj dr.??
ahojky jsem také z bohumina termin mam 8.8. mužeme popsat vice hm??jitka ![]()
ja mam stejny termín
a chci jit do poruby asi jinak prej je jedno kde poruba nebo vitkovice
mužeme vice popsat??
Jitkasss píše:klarinienka píše:ahojky ja mam termin .8 mužeme pokecat
Pro všechny maminky a těhulky z Ostravy. Očekávám v červenci miminko, tak bych ráda s někým pokecala o tom, jak mu roste bříško:)