Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Bydlím vedle „Sportcentra Kotelna“ na Nerudovce ![]()
Tak to máš taky fajn…to by bylo super, kdyby se zadařilo na narozeniny… ![]()
Prcek 84 píše:…tak to je kousek,ja bydlim na hotelaku..kdybys chtela chodit nekde na cviceni,vem me s sebou,jsem v Bohumine teprve druhym rokem,tak tady moc lidi neznam a tehulek uz vubec ne:-(to plati i pro kafickovani
Bydlím vedle „Sportcentra Kotelna“ na Nerudovce
Tak to máš taky fajn…to by bylo super, kdyby se zadařilo na narozeniny…
Ajka a Domi píše:..jeee ahoj andrej,tak sis me nasla:-)
Ahoj Sylvijak se daří?
jj,jsem minule nevěděla jistě,jak jsem tě zahlídla
teď už vím že jsi to ty,moc moc gratuluji ![]()
Ajka a Domi píše:..andrej,ivo nechtel at tu aukci rusim,bo mel strach ze by mu pak dali cernou tecku(je to totiz na jeho jmeno),tak jsem to nechala a jak na svinu uz nikdo jiny neprihazoval,tak ji mam za 220kc…ale dekuju moc za nabidku,jsi hodna…i tak jsem rada,je to dobra cena,na to ze nove stoji kolem 1000:-)
hele a co s tím přebalovákem?chceš ho?
OK.tak hlavně že jsi ho měla tak pěkně levně
já ho nabídnu někomu jinému,až zas někdo otěhotní,my už to nevyužijem a vyhodit je to škoda…
Ajka a Domi píše:..nebo ho udej na aukru,uvidis ze o nej bude zajem a kazda korunka do domu se hodi:-)
jdu dovařit oběd a nakrmit ty lumpy…
no mně se nechce lítat na poštu,je to dost daleko,musím autem a s dvěma malýma je to šílenost
navíc je to těžké
Szylvinko - jasně, můžem se klidně sejít…cvičení tady v Bohumíně taky je…v Bobši nebo ve Slůňátku…ale já jsem zatím na začátku…tak já s cvičením ještě chvilku počkám, ale chtěla bych někam chodit.
Ajka a Domi píše:
no mně se nechce lítat na poštu,je to dost daleko,musím autem a s dvěma malýma je to šílenostnavíc je to těžké
tak je potreba zaprahnout muze
muj ma vyrizenou karticku, aby na me mohl vyzvedavat baliky, kdyz neco posilam, tak ho s tim jen vyslu
mame tady blbou postu, kde se neda skoro zaparkovat, tak se tam prece nebudu nervovat, ze odru auto, no ne? ![]()
Xlin,kartičky máme oba
to je spíš o lenosti možná
balit se s tím,tahat to tam a je za to pár kaček,to radši někomu dám ať má radost ![]()
jinak manža pomáhá,to bys koukala,skončí v práci a je s náma ![]()