Těhu Ostrava:)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7712
1.4.11 09:33

Ja mela dneska posledni KO u gyndare, pristi patek uz jdu do porodnice… vse ok, monitor ukazkovy, vse v klidu, hrdlo 2cm, uzavreno, vse se pry uz pomalu pripravuje a mekne na porod… tak snad to bude dobry :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jankaslos
1.4.11 09:57

Lindo ty chodíš ke Šlosarčíkovi? nebo jak se to píše? :-) Páč já jsem provdaná Šlosarčíková :mrgreen: to bude beztak nějaký příbuzný, to jmeno tu moc časté není :-)

• Citovat
  • Upravit
67
1.4.11 09:59
xlin píše:
elemka píše:
jéé xlin - ty chodíš k Fialovi? To je velmi dobrý doktor…divím se, že tedy nerodíš u něj v Karviné.
Elem, ne ke Slosarcikovi… A ted budu uz chodit do Vitkovic do porodnice a po porodu uvidim jeste, Karvinou mame fakt hodne z ruky a te porodnici proste neverim… pred dvemi lety tam spatne odrodili kamaradcinu kamaradku a za 3 tydny zemrela, takze tam by me nikdo nedostal ani heverem…
U Fialy jsem byla jednou, je uzasny :potlesk:

Šlosar? Já myslela, že k němu chodí jen staré báby :oops: promiň :lol:
Má takovou špatnou pověst…kdysi skvělý doktor a pak pijan jak duha…to mu zůstalo.

No a ta Karviná…nevím jak to bylo s tou kamarádkou…(spíš bych to tipla na Havířov). Karviná dostala za min. rok ocenění „porodnice roku“
Ale taky to tam jde jak na běžícím pásu…

Je fakt, že každá porodnice má něco…např. v Porubě ještě používají klešťovou metodu místo, aby se raději přiklonili k císaři, což mi připadá dost drastické. Teda když jsou problémy. :think:

Určitě záleží na mnoha faktorech, tak se prostě musíme modlit, aby nám to šlo jako po másle :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jankaslos
1.4.11 10:16

elemka kleště se používají úplně normálně, pokud není zbytí .. císař nejde použít pořád .. proto se používají ty vakuovače a kleště .. když je mimi už v porodních cestách na císař je pozdě a musí jít ven. a karviná to je to samé jako havířov .. podle mě teda

• Citovat
  • Upravit
7712
1.4.11 10:18

Janko - to je mozne :-D si to pozjistuj, jmenuje se Pavel :-)

Elem - ja vim, ze tu povest nema moc dobrou, taky jsem tam chodila a pak prestala a pak se zase vratila… ted uz je v pohode nekolik let bych rekla, ale po porodu uz budu chodit jinam, to jsem rozhodnuta, mam to domluvene jinde uz… me dokonce Slosarcik kdysi rodil :-) a navic ted mi bez reci napsal riziko, coz mi predchozi gyndar napsat nechtel, i kdyz jsem mela nevolnosti, silenou unavu, spatny tlak atd. atd… proto jsem zacala chodit zase tam, abych proste mohla byt doma… neco za neco, vis…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
1.4.11 10:20

O Karvine vim, ze dostala porodnici roku, ale i tak jim neverim, proste Orlova, Karvina, Havirov, to je pro me tabu. A ta holka rodila opravdu v Karvine, to jsem si jista… Tam rodit nebudu ani omylem. To uz radsi Krnov nebo Opava… ale to je fakt o pocitu, o nicem jinem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
1.4.11 10:26

JankaSlos - Nejsem doktor, abych to posoudila…v případě, že to jinak nejde, tak je to asi nezbytné.
Ale má spolužačka je srdcařka, takže nemohla rodit přirozeně (velká zátěž), takže musela na specializované pracoviště a doporučili ji Porubu, tam ji řekli, že v tom případě jsou to jasné kleště, takže nakonec podepsala revers pro „panický strach z porodu“ a jela do Třince, kde ji udělali císař s anestezií od pasu dolů. A v poho…

Ale jak už jsem psala, všude je něco.

A s tím, že Karviná je jako Havířov zásadně nesouhlasím. Protože Karviná nemá palcové titulky v novinách…oproti Havířovu. Neštěstí se může stát kdekoliv, ale pokud se za 5 let vymění 3× téměř celý lékařský tým (včetně primáře), tak to už o něčem svědčí (Havířov).

Myslím, že nezáleží ani tak moc na té porodnici, jako spíš na tom, kdo zrovna tu ženu rodí…Ovšem poporodní komfort je už jiná věc :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
1.4.11 10:29
xlin píše:
O Karvine vim, ze dostala porodnici roku, ale i tak jim neverim, proste Orlova, Karvina, Havirov, to je pro me tabu. A ta holka rodila opravdu v Karvine, to jsem si jista… Tam rodit nebudu ani omylem. To uz radsi Krnov nebo Opava… ale to je fakt o pocitu, o nicem jinem…

Určitě souhlasím, že to je o pocitu…každý půjde tam, kde si myslí, že to bude nejlepší…já vím jistě, že půjdu za svým gynekologem, protože mu věřím a jelikož je to primář v Karviné, tak půjdu klidně tam. Kdyby rodil jinde, tak jdu taky jinam :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
1.4.11 11:35

ELEM - kdybych mela jistotu, ze me bude rodit Fiala, asi bych sla taky za nim, to je jasne. Ale tu jistotu nemas, rodit muzes kdykoliv a on tam nemusi byt a pak trefis buhvi na koho… Ve Vitkovicich znam skoro vsechny doktory, byla jsem tam nekolikrat na pohotovosti, jsou moc mili, profici, verim jim a k jednomu z nich pak budu chodit po porodu jako ke gyndari. Jsem tam proste psychicky v pohode a to je pro me hlavni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
317
8.4.11 16:33

Nějak nám ta diskuze upadá, tak jak se vám všem daří?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jankaslos
9.4.11 12:24

Kkomik holky se přesunuly na jinou diskuzi a já to tam nějak nestíhám :-? , takže tak ;-)

• Citovat
  • Upravit
396
9.4.11 14:07

Ahoj holky,tak to vypada,ze mam tehotenskou cukrovku-vice budu vedet az v pondeli,ale ve ctvrtek jsem byla na testech OGTT,a uz na lacno jsem mela cukr vyssi,tak uz jsme v testovani ani nepokracovali,aby jsme nezatizili jeste vice miminko :cry: :-( :cry: mam strach abych neskoncila na inzulinu:-(davala jsem si na to bacha,a fakt nic 14 hodin pred odberama nejedla a nepila…a nepomohlo :cry: u nas v rodine nikdo cukrovku nema,nechapu proc ja musim mit vsechno:-(…stitna zlaza spatna,neplodnost-ikdyz ta uaz je vyresena:-)a ted jeste cukrovka…asi me trefi :zed: :zed: :cry: a jak se mate vy???vetsina z vas uz to tady :cry: a za par,co???ani nevite jak vam zavidim!!!!ale hlavne at vsechno dobre dopadne!! :huban: :srdce: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
9.4.11 14:38

Ahoj holky! Jo, jsme nektere i tady: https://www.emimino.cz/…ankovani/25/#… - tak kdyztak zabrouzdejte, at nemame rozjete ctyri diskuse…

szylvi - neboj, treba pomuzou i nejake tabletky, nebudes si muset urcite pichat inzulin, neboj! A dietka, no, ta je asi v tehu nejhorsi, protoze clovek ma chute na pate pres devate… Takze urcite se to poresi i jinak, uvidis! Drzim palce…

No ja mam termin 1.5., takze za tri tydny by mel byt prcek na svete… ale myslim, ze pujde driv, protoze mam pocit, ze mi odchazi pomalu hlenova zatka… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jankaslos
9.4.11 21:03

szylvi to mě mrzí! :-( tak snad se to nějak samo spraví a nebudeš si muset píchat ten inzulín a hlavně dieta .. tu bych teda já vůbec nepřežila :-? musím si dát min jednu čokoládku denně :oops: Držím palečky, ať to dobře dopadne! :palec: ono se před tím nemá úplně hladovět .. ale to Ti určitě řekli.

xlin mi odešla hlenová zátka někdy před měsícem :mrgreen: ono to není moc znakem blížícího se porodu .. bohužel :-?

a já mizím koukat na Zlatý kompas :-)

• Citovat
  • Upravit
14771
10.4.11 21:56

Sylvi to bude dobré,uvidíš :hug: dietu asi budeš muset mít,ale i to se dá zvládnout :wink: a budou si vás víc hlídat
všechno dobře dopadne,neboj :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová