Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
jako ono je to hlavně o tom že nemají moc lidí otestovaných v těhu,kdo by taky dobrovolně riskoval,že ![]()
xlin já teda pochybuju, že doktor by věděl to, že šalvěj se v těhu nesmí
ale musím se ho zastat - když to kloktáš a nepolykáš ničemu to nevadí
a navíc s těma bylinkama je to asi tak, že pokud toho nevypiješ litry, nic by Ti to nemělo udělat .. rozhodně žádné stresy na téma skořicový šnek způsobí potrat, nebo tak něco!
Říkal mi to právě bylinář tady u kulturáku, že v těhu poloviční dávky .. já teda nepiju nic. Nepotřebovala jsem to.
a na ty teploty ještě zábaly studené - kotníky a lýtka. Mi to pomohlo hodně. Hlavně hodně pít a tak .. a na chřipku je Paragrippe
ty kapky do nosu se v těhu taky nesmí .. ale pokud už bys fakt nemohla dýchat, tak Ti to doktor napíše, ale musíš to konzultovat - zdr. stav, stupeň těhotenství a tak …
To je fakt mrzuté, že tu jste všechny nemocné
Tak hlavně, aby bylo brzy lépe!!! ![]()
Pinosol se muze, morska voda a Vincentka do nosu taky… ja kapu teda ted jeste DONOSOL od Karla Hadka, je to prirodni, uz jsem na konci tehu, tak to moc uz tak neresim jako na zacatku… ![]()
Salvej mi doporucil na bolesti v krku, 14 dni jsem mela neco jako anginu bez mandli (mam je uz venku), takze fakt hnus… salvej se muze kloktat az od 2. trimestru, co jsem nekde cetla, v prvnim ani kloktat!
já ted piju šalvěj při odstavení malé a homeo k tomu a zabírá to.čekala jsem peklo s prsy a zatím dobrý ![]()
Tak pri kojeni uz asi nevadi, ale v tehu muze vyvolat potrat nebo predcasny porod… ![]()
Nevím jak vám, mě ta vincentak do nosu nemomáhala vůbec. Pak jsem si nahřívala čelo takovou tou teplou lampou ať se mi to spustí a bylo to lepší.
Tak ať se rychle vyzdravíte ![]()
Mi Vincentka zabira, i piti, i do nosu… aspon neco, kdyz nic clovek nesmi ![]()
Tak to máš štěstí
mě to nepomáhalo.
až to nahřívání zabralo. Snad s příchodem jara bude všem už jen líp a choroby se nám vyhnou! ![]()
pavcena píše:..NO,Pavli keeeez by
Tak to máš štěstímě to nepomáhalo.
až to nahřívání zabralo. Snad s příchodem jara bude všem už jen líp a choroby se nám vyhnou!
dobrý je i tea tree oil pár kapek do horké vody do umyvadla,hlavu nad to a zakrýt si ji ručníkem
a jakoby to dýchat
Ajko - dik za tip, zkusim… ja pred dvemi hodinami aplikovala DONOSOL od KArla Hadka a smrkam jeste ted… je to teda sila, fakt… za hodku az dve to zopakuju, treba to je fakt tak zazracne ![]()
to neznám, měla bych si to poznamenat. Jen tak, pro strýčka příhodu… ![]()
Pavi - objednava se to na www.karelhadek.eu - nosni oleje, tusim, kdyz mrknes do eshopu… jsou tam i veci na mimi a ruzne jine, vsak se podivej… ja si ted budu asi objednavat ruzovou vodu pletovou a uvidim, treba tam jeste neco objevim… docela se mi to zamlouva…prirodni vecicky…
Ajka a Domi píše:…ahoj Andrej,jeste trosku posmrkavam,ale uz je to o 100% lepsi,diky bohu:-)uz muzu normalne dychat:-)
Sylvi tak co nemoc,je to pryč?doufám že jo,venku je krásně