Těhu Ostrava:)

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14771
25.3.11 13:22

jako ono je to hlavně o tom že nemají moc lidí otestovaných v těhu,kdo by taky dobrovolně riskoval,že :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jankaslos
25.3.11 13:27

xlin já teda pochybuju, že doktor by věděl to, že šalvěj se v těhu nesmí :-) ale musím se ho zastat - když to kloktáš a nepolykáš ničemu to nevadí ;-) a navíc s těma bylinkama je to asi tak, že pokud toho nevypiješ litry, nic by Ti to nemělo udělat .. rozhodně žádné stresy na téma skořicový šnek způsobí potrat, nebo tak něco! ;-) Říkal mi to právě bylinář tady u kulturáku, že v těhu poloviční dávky .. já teda nepiju nic. Nepotřebovala jsem to.

a na ty teploty ještě zábaly studené - kotníky a lýtka. Mi to pomohlo hodně. Hlavně hodně pít a tak .. a na chřipku je Paragrippe

ty kapky do nosu se v těhu taky nesmí .. ale pokud už bys fakt nemohla dýchat, tak Ti to doktor napíše, ale musíš to konzultovat - zdr. stav, stupeň těhotenství a tak …

To je fakt mrzuté, že tu jste všechny nemocné :-( Tak hlavně, aby bylo brzy lépe!!! :hug:

• Citovat
  • Upravit
7712
25.3.11 13:57

Pinosol se muze, morska voda a Vincentka do nosu taky… ja kapu teda ted jeste DONOSOL od Karla Hadka, je to prirodni, uz jsem na konci tehu, tak to moc uz tak neresim jako na zacatku… :-D

Salvej mi doporucil na bolesti v krku, 14 dni jsem mela neco jako anginu bez mandli (mam je uz venku), takze fakt hnus… salvej se muze kloktat az od 2. trimestru, co jsem nekde cetla, v prvnim ani kloktat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14771
25.3.11 14:22

já ted piju šalvěj při odstavení malé a homeo k tomu a zabírá to.čekala jsem peklo s prsy a zatím dobrý :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
25.3.11 14:33

Tak pri kojeni uz asi nevadi, ale v tehu muze vyvolat potrat nebo predcasny porod… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
25.3.11 15:04

Vincentka

Nevím jak vám, mě ta vincentak do nosu nemomáhala vůbec. Pak jsem si nahřívala čelo takovou tou teplou lampou ať se mi to spustí a bylo to lepší. ;-) Tak ať se rychle vyzdravíte :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
25.3.11 15:25

Mi Vincentka zabira, i piti, i do nosu… aspon neco, kdyz nic clovek nesmi :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
25.3.11 16:13

Tak to máš štěstí :palec: mě to nepomáhalo. :roll: až to nahřívání zabralo. Snad s příchodem jara bude všem už jen líp a choroby se nám vyhnou! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
25.3.11 17:29
pavcena píše:
Tak to máš štěstí :palec: mě to nepomáhalo. :roll: až to nahřívání zabralo. Snad s příchodem jara bude všem už jen líp a choroby se nám vyhnou! :potlesk:
..NO,Pavli keeeez by :wink: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14771
25.3.11 17:29

dobrý je i tea tree oil pár kapek do horké vody do umyvadla,hlavu nad to a zakrýt si ji ručníkem :palec: a jakoby to dýchat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
25.3.11 18:19

Ajko - dik za tip, zkusim… ja pred dvemi hodinami aplikovala DONOSOL od KArla Hadka a smrkam jeste ted… je to teda sila, fakt… za hodku az dve to zopakuju, treba to je fakt tak zazracne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
25.3.11 18:34

:lol: :lol: :lol: to neznám, měla bych si to poznamenat. Jen tak, pro strýčka příhodu… :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
25.3.11 18:38

Pavi - objednava se to na www.karelhadek.eu - nosni oleje, tusim, kdyz mrknes do eshopu… jsou tam i veci na mimi a ruzne jine, vsak se podivej… ja si ted budu asi objednavat ruzovou vodu pletovou a uvidim, treba tam jeste neco objevim… docela se mi to zamlouva…prirodni vecicky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14771
30.3.11 13:28

Sylvi tak co nemoc,je to pryč?doufám že jo,venku je krásně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
30.3.11 14:30
Ajka a Domi píše:
Sylvi tak co nemoc,je to pryč?doufám že jo,venku je krásně :palec:
…ahoj Andrej,jeste trosku posmrkavam,ale uz je to o 100% lepsi,diky bohu:-)uz muzu normalne dychat:-) :dance: :dance: :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová