Maminky z Českého Brodu

714
2.10.09 23:48

maminka z Českého Brodu

Ahoj maminky. Hledám kamarádku maminku z Českého Brodu a okolí. Mám dvouměsíční dceru Terezku a nedávno jsem se do Brodu provdala a tak tu nikoho moc neznám. Budu se těšit, že se někdo ozve… :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11966
5.11.09 23:26

Ahoj:)))

tak já už jsem trošku dál od Brodu, ale poradím Ti:)

Zkus písnout katka82, ta je kousek od ČB:) snad se Ti povede jí tady najít, dyštak má tady taky diskuzi:)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
13.12.09 20:24

ahoj Kristýno :-)

já jsem přímo z Brodu :mavam: pokud tedy ještě máš zájem o kámošku tak se ozvi. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7371
31.12.09 14:15

ahoj renuule,
já jsm taky kousíček od českého Brodu a s Kristou jsme se už seznámili i osobně, je to super mamina :palec:
a co ty, jak máš starou ratolest?
já 3letého kluka a ted 6ti měsíční holčičku
krásný nová rok 2010 :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
20.1.10 18:51

Ahoj Renuule. Jasnačka, že „přibíráme“ nové maminy do klubu. Ani mě nenapadlo, že by se někdo po pár měsících ozval, ale každopádně je to super. Já mám 5 měsíců starou holčičku Terezku a připojuji se ke Katčině dotazu. Budu se těšit na další kontakt. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
21.1.10 22:12

ahoj Kristýno :mavam:

díky za tvou zprávu. Já mám zatím jen 1 dítko a to Ondru. 25. mu bude 8 měsíců. Bože jak to uteklo :-)Mě je 30.
Tak jestli budeš chtít a bude lepší počasí můžeme se někde setkat. Budu se moc těšit. Pozvala bych tě na kafe ale bohužel bydlíme u našich a není tu moc prostor. Těším se na další zprávu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
22.1.10 09:31

Ahoj Renuule.Ráda se sejdu. Buď můžeme někdy zajít do nové kavárny nad náměstím. Je to tam docela pěkné a mají tam i nějaký dětský koutek i když pro ty naše prťata to ještě asi moc nebude. A nebo můžu pozvat na kafčo já tebe pokud by ti nevadila kokřice, co tu pobíhá po bytě. A taky můžem s sebou vzít Katku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7371
22.1.10 09:40

Ahojky Holky,
jj já chcí taký!!
Akorát v tomto počasí je to trochu na draka, cesta těch pár km děs běs..
tak snad se to už zlepší a vyrazím s dětma zase do města :-)
Nebo to starší nechám doma s pétou a hned to bude jednodušší :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
22.1.10 20:19

Jasnačka. Přeci bych tě nenechala doma. :-P Než se nějak domluvíme, tak se určitě počasí umoudří. Teď je to fakt na nic. A to mají být ještě větší mrazy :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
22.1.10 22:41

ahoj holky, to by bylo fajn se sejít všechny. Nad náměstím je nová kavárna? Jujda já bydlím v centru a nevím to:-) Přes léto jsem chodívala naproti škole, bylo tam posezení venku pod slunečníkama. To byla paráda :-) Já už chci zase léto!!!

Hafani mi nevadí :wink: sami máme jezevčíka a naši pudla.

Katko a odkud jsi ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7371
23.1.10 09:13

renuuule - já jsem z Břežan II, za novou vsí, je to kousíček, ale ted na to cestování s dvouma dětma fakt na prd, hlavně co tam s nima, venku v tom mrazu s nima dlouho být nemůžu, ale Domča jezdí většinou s pétou (manželem) prav, na poštu, tak se vyvenčí aspon tak, jinak chodíme ven ted tady..
jinak do města jezdíme celkem často , třeba na hřiště, tady je to nic moc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
23.1.10 21:26

No prábě, že v tékavárně je jak už jsem psala dětský koutek. Co jsem tak koukala, tak tam mají stoleček pro děti, pastelky, knížky a nějaké hry. Jako člověče a tak. Takže myslím, že i s Domčou by to šlo. Ale teď jsou takové mrazy, že s Terezkou nikam nechodíme. Prý se s mimi nemá, když je pod -5°C. Navíc jdeme v úterý na očkování, tak nesmíme nastydnout. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
24.1.10 21:58

katko, Břežany znám :-) od tamtud pochází můj táta :wink: jinak v Tuklatech mám ségru a Černíkách babičku.

my jdeme ve čt také k dr. Na 8 měsíční. Už se těším až se oteplí a dáme si rande :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7371
25.1.10 08:41

renule - my tu nikoho moc neznáme, jsme z té bytovka na kraji vesnice v těch kostkách, a Tuklatech a černíkách už neznáme vůbec nikoho :-( jsme takový introverti furt zalezlý doma nebo tedy venku, ale nějak se nedružíme moc ..
ale na srazík se těším, už aby polevily ty mrazy..
my jdeme na 8měs kolem 22.února ale ještě na začátku února na 2.očkování hexu a synfl..
Renula - kam chodíte k dětské? My s kristou ke Košnářové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
25.1.10 11:47

katko: Já ti naprosto rozumím s tím nedružením. Také nejsem zrovna typ co by aktivně vyhledával přátele…
Na vás se ale holky těším :wink:

Jinak my chodíme k Dr. Vostřezové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová