Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj Maminky. Zítra do 12 hodin budu zasílat objednávku z avonu. Jestli byste se chtěli juknout na katalog, tak aktuální je na www.avoncosmetics.cz (nebo mám doma, tak můžu věnovat). Jinak katalog platí až do 18.3, takže pokud byste něco chtěli a do zítřa to nestihnete, tak si stím nelamte hlavu objednávat se ještě bude.
ahoj holky, jsem také pro pondělí
nač to odkládat že?
Kristý nechystáš se dneska na prochajdu? Ten avonek bych zkoukla ![]()
kato večer na to mrknu, i z tvého obchůdku jsem něco chtěla
Musím na to mít klid, a to přes den s Ondrou nemám ![]()
ať vám to v Kolíně dobře dopadne ![]()
Kristý to je pech. akorát jsem v jednu odcházela
poslala jsem ti SZ s mým tel. číslem pro případ kdybych už nebyla na netu. ![]()
dneska pravděpodobně ještě ven půjdu protože spal jen 15 minut ![]()
uvidím podle počasí, tak kdyby ses chtěla přidat dej věděr ![]()
Pacolka - jasně že , musíš! ![]()
no nevím jestli tu už tedy padl přesný termín, takže holky co tedy to pondělí 9.3.?třeba někdy odpol nebo jak se vám to hodí, já budu asi nějak celý den venku, páč děláme rek.koupelny a v pondělí to tu zrovinka začínají bourat tak tu bude bordel největší… ![]()
po o to bude super verča chodí spinkat kolem 15 ven ale stejně to bude mít asi ten týden rozházené… ![]()
Klíďo můžeš být celý den u nás a po o vyrazíme ven a do kavárničky. Určo to bude klidnější a pro Verču. Navíc jsem včera rozložila cestovní postýlku, takže je i kde spinkat.
ahoj holky,
tak jsem se konečně dostala k pc. Nechali jsme Ondru vybrečet. Bulil 45 minut a pak usnul. tak snad pochopil, že to řvaní je k ničemu. Doufám, že bude klidná noc.
ad kavárna: jsem taky pro po obědě. Většinou kolem půl jedné obědváme tak klidně pak můžeme na prochajdu a skočit si na kafčo ![]()
Pacolko: to je jasný, že tě nenecháme doma
však patříš už mezi nás ![]()