Miminko a nevhodné bydlení

Anonymní
24.12.22 14:19

Maminko a nevhodné bydlení

Zdravím, na začátku dubna se nám má narodit miminko. Začátkem září jsme se měli stěhovat, jenže se některé věci zkomplikovaly a stěhování se muselo odsunout. Zatím to vypadá že snad během února/března by to mohlo klpanout ale je to pořád 50 na 50.
V bytě ve kterým jsme teď si to s dítětem neumím představit. Jsme ve 3 patře bez výtahu. Schody jsou zatočené do U a není ani zábradlí. No a kočárek není kam dát, žádný sklep nebo místo pro kočárky tu není, v baráku nikde nechat nelze chodba je úzká a někdo by ho ukradnul. Auto nemám takže to také nic. Vůbec nevím jak tuhle situaci řešit, neumím si tu představit být ani měsíc a kočárek i s dítětem tahat každý den do 3 patra. Přítel je celý den v práci takže vše bude na mně. Nejvíc to teď odnáší náš vztah, přítel se snaží stěhování urychlit ale já nevidím světlo na konci tunelu. Mamka mi nabídla že bych u nich mohla být než se přestěhujem ale přece nerozdělím tátu od dítěte?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65204
24.12.22 14:21
@Anonymní píše:
Zdravím, na začátku dubna se nám má narodit miminko. Začátkem září jsme se měli stěhovat, jenže se některé věci zkomplikovaly a stěhování se muselo odsunout. Zatím to vypadá že snad během února/března by to mohlo klpanout ale je to pořád 50 na 50.
V bytě ve kterým jsme teď si to s dítětem neumím představit. Jsme ve 3 patře bez výtahu. Schody jsou zatočené do U a není ani zábradlí. No a kočárek není kam dát, žádný sklep nebo místo pro kočárky tu není, v baráku nikde nechat nelze chodba je úzká a někdo by ho ukradnul. Auto nemám takže to také nic. Vůbec nevím jak tuhle situaci řešit, neumím si tu představit být ani měsíc a kočárek i s dítětem tahat každý den do 3 patra. Přítel je celý den v práci takže vše bude na mně. Nejvíc to teď odnáší náš vztah, přítel se snaží stěhování urychlit ale já nevidím světlo na konci tunelu. Mamka mi nabídla že bych u nich mohla být než se přestěhujem ale přece nerozdělím tátu od dítěte?

A na cem to stehovani zavisi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
24.12.22 14:24
@Anonymní píše:

No tohle je opravdu situace nanic. No pokud tak jedině k mámě alespoň na tu chvíli když to tomu tvému nebude vadit.
Jen mi vrtá hlavou co to je za divný barák :nevim: v dnešní době bez auta to není žádná výhra pokud máš papíry tak kup nějaké třeba za 5k s rokem technické furt lepší než nic ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
24.12.22 14:25

@vokishka no to by mi také zajímalo 8o protože i nějakou garsonku s výtahem či aspoň kocarkarnou seženeš na hned od ledna :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65204
24.12.22 14:27
@JiříkMazlík píše:
No tohle je opravdu situace nanic. No pokud tak jedině k mámě alespoň na tu chvíli když to tomu tvému nebude vadit.
Jen mi vrtá hlavou co to je za divný barák :nevim: v dnešní době bez auta to není žádná výhra pokud máš papíry tak kup nějaké třeba za 5k s rokem technické furt lepší než nic ;)

Tak baraku bez vytahu a nejake mistnosti dole znam hodne, jen teda bez zabradli si to neumim prestavit. A auto ti nepomuze k tahani kocarku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4124
24.12.22 14:29

A přítel by se k máme taky nemohl přestěhovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
24.12.22 14:31

Tak oddělit tátu od dítěte… když je celý dny v práci, tak si ho moc neužije. To by bylo lepší být u mámy a trávit čas spolu můžete o víkendech, kdy bude tatínek nosit kočár po schodech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80069
24.12.22 14:31

Tohle už tu jednou bylo. Ten barák je nějaký rodinný, oni mají půdní vestavbu. A jsou tam problémy. Jediné, co mne zaujalo, tak bylo to tu snad před půl rokem a tam řešila taky, že bude rodit a kočárek a věci okolo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
24.12.22 14:33

@vokishka no ale můžeš ten kočár zahodit do kufru a nahoru nést jen mimčo. ;)
No bez zábradlí je to divné. Znám jen divadlo bez zábradlí :lol:
Ale chtělo to bydlení začít řešit asi dřív než byl kocour v troubě :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Prostě Vodnář
24.12.22 14:39

Schody bez zábradlí? To se na mne nezlobte, ale projednejte to s přítelem a na tu dobu se odstěhujte k mámě. Jen z tohoto hlediska bych to už více neřešil.

• Citovat
  • Upravit
1554
24.12.22 14:50

Vyprdla bych se na kočár a používala nosítko nebo šátek. Přijde mi blbost oddělit se od táty jen že se nám nechce tahat kočárek. To ho radši nechám v krabici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3730
24.12.22 14:59

Tohle už tu jednou bylo. Další kravina. Určitě neexistují schody kde není zábradlí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tosidelassrandu
24.12.22 15:06

Hodně ženských to tak má a prostě kočár nosí :nevim: určitě to zvladneš i ty po nějakou krátkou dobu a nemusiš se kvůli tomu tak rozčilovat.

• Citovat
  • Upravit
7257
24.12.22 15:10

Není to ideální, ale na pár měsíců to jde. Napřed vzít dítě, dát doma do postýlky a pak vyskákat nahoru s kočárkem. Ven zase opačný postup…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
24.12.22 15:15

Koukám, že domů se schody bez zábradlí je nějak hodně:
:D

https://www.emimino.cz/…etem-452304/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek