Utrogestan a špinění 3. trimestr

24.12.22 12:34

utrogestan a spineni 3.trimestr

Ahoj holky,
jdu si pro radu.
Jsem na počátku 29tt a v pondělí jsem byla na pohotovosti kvůli většímu množství hlenu s krví. Dr neshledala problém a říkala, že vše je v pořádku.
Ve čtvrtek pohotovost znovu kvůli tmavě hnědému lehčímu krvácení. Opět nezjištěna příčina, placenta i čípek v pořádku.
Nyní běhen dne špinění je pryč, ale pak se zase lehce objeví. Jen změnilo barvu. Od čtvrtka tmavě hnědé, nyní spíše béžové. Od pondělí nasazen Utrogestan.
Myslíte, že to béžové špinění může být i Utrogestanem? Dr říkala, že špinění by mělo být tak 2 dny, ale dneska už je to den třetí. Břicho a nic jiného nebolí, nepálí apod.

Nemáte někdo zkušenost s béžovým špiněním a například Utrogestanem v 29tt?
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
24.12.22 12:36

@Haňulátko55 stačí podrážděná cévka nebo nějaká drobná prasklina. Odpočívej a bude to ok.. kdyby tvrdlo břicho, tak nemocnice :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.12.22 12:48

Břicho mi tvrdne asi od 20.týdne a dr říkala, že pokud je to do 15 denně a nebolí to, je to v pořádku. Beru magnesium 4×1.
Ležím co to jde, jen wc a jídlo, ale i tak špinění béžové je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
24.12.22 16:01

@Haňulátko55 stává se.. pokud nezjistili příčinu, tak fakt odpočinek. Já zobu magnezko 3×2 ks.,Když je nejhůř, tak 4×2 :think: jako těch příčin může být hodně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.12.22 20:21

@Haňulátko55 U mě to bylo podobne. V pondělí na pohotovosti a nic se nenašlo a poslali mě domů s tím, že když to bude stále ve středu, tak mám přijít. To už si mě tam nechali, ale byli stále v klidu. No v pondělí jsem předčasně porodila. Nikde na nic nepřišli. V utz nic, v moči nic, v krvi taky ne. :nevim: :nevim:. Nikdo to neřekne, že to bude a je ok atd. :nevim:
Anonymní, jelikož doteď se a tím nemůžu srovnat. :nevim: :(

• Citovat
  • Upravit
25.12.22 09:21

Tak to mě mrzí. A čípek, placentu i monitor a vše ostatní jste měla OK? A kolikátý týden jste byla jestli se můžu zeptat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí