Maminky Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
227
30.5.14 15:56

No, to dopoledne je takovy na houby..Vydrzi spat nebo radit, jsi myslela? Malej vstava kolem 5.30 :cert: a pak zase treba od 8.30 spi tak 2 hodinky, ale na to vstavani a zase brzke spani se nejak neda spolehat, nekdy ma zase spatnou noc a pak vstava i o krapitek pozdeji. Odpoledne uz je jistejsi.Mame to ted trosku casove rozlitany, v pondeli cvicime a v utery a v patek mame doktory a jeste se maji nekdy stavit nasi, ale st nebo ctvrtek muzeme my. Zalezi, jak si to namysli ti nasi, zkusila bych zjistit. Kazdopadne bych vas rada stihla, ten dalsi tyden pak budeme pryc. Ale ted to vypada, ze nikdy nemame cas :mrgreen: Nn, krome pondelku furt sedime doma a pomalu z toho blbnem, takze nejak podobne jako u vas :)
Priste uz ti budu psat do SZ, koukam, ze se tu ta diskuze moc nerozjela :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
30.5.14 16:23

Nn spis jsem myslela, ze nevydrzi s jidlem. Ale tak pokud je venku hezky, neni problem malou nakrmit venku (nekojim). No my prave ted na vikend jedem taky k nasim. Tak kazdopadne ja jsem na netu skoro porad, takze se staci ozvat :)
No tady uz jsem to chtela vzdat, vzdycky se nekdo ozval a pak p… Ale tak nejak me nenapadlo, jak jinak ty zname najit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí