Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravim vsechny maminky z Brna. Ja se ted nastehovala nove do Brna, bydlim ve Starem Liskovci a bohuzel tady nikoho nemam
tak to teda zkousim tady jestli by se nenasla nejaka mamca z Liskovce na pokec a kocarkovani ![]()
Ahoj, taky bydlím ve Starém Lískovci. Jak máš velké dítě? Já mám dvouletou dceru
Ahoji no na polikliniku chodim skoro kazdy den
tak nejak ani neni poradne kam jinam chodit na prochazku. Teda porad to tady zatim zkoumam.
Ahojte, ja se tady pridam, jestli muzu? Ja mam spunta, ted mu bude 10 mesicu a nejak se nam moc nedari najit nejakeho partaka nebo partacku, ono je to s temi detmi nekdy trosku problem se domluvit kdyz ma kazdy jiny rezim a tak..i kdyz to vypada, ze skoro kazda mamca kamaradky hleda a pak z toho nic neni. My jsme z Noveho Liskovce, takze hned za rohem, ale bezne MHD mobilni. Najde se nekdo?
Ahoji ja teda ani poradne nevim, kde je Novy Liskovec, ale i tak budu rada za nejakou mamcu.
U me se teda nic nezmenilo, porad tady nikoho neznam a i kdyz ma mala uz 4mesice, tak si s ni moc nepokecam ![]()
@veve8 píše:
Ahoji ja teda ani poradne nevim, kde je Novy Liskovec, ale i tak budu rada za nejakou mamcu.
U me se teda nic nezmenilo, porad tady nikoho neznam a i kdyz ma mala uz 4mesice, tak si s ni moc nepokecam
a odkud jsi?
@veve8 No,to je fakt, to si moc nepokecas
Ja si taky s malym moc nepokecam doposud.
Novy Liskovec je hned za rohem, z nasi zastavky je to, tusim,7 minut na Osovou-37 nebo 50 autobus. Jakoby za kampusem. My bychom moc radi kamaradili, ale neprospi malicka ve 4 mesicich jeste pul dne? Teda asi to tak ma byt, to jenom asi u nas to tak uz nefungovalo
Tak co provádite cele dny? U nas to bylo ve 4 mesicich celkem nic moc, asi probihalo nejake celodenni podavani hracek, jestli dobre pamatuju..asi to mate podobne?
Susannn
Jsem z Lipnika. Kousek za Olomoucí
Příspěvek upraven 29.05.14 v 00:43
Zbrna
No mala mi uz ted moc nespi, tak vetsinou v kocarku vydrzi dyl. Ale jinak jak pises, neustale podavani hracek ![]()
Jinak teda jelikoz tady znam akorat pritele, ktery je od rana do vecera v praci, tak chodim tak na hodinovou prochazku. A zbytek dne se nudim doma. Proto se snazim najit aspon nekoho na pokec, jinak se zachvilku zblaznim ![]()
@veve8 Jj, podavani hracek je tak trosku na palici, plne ti rozumim
Me, dikybohu, konci sichta uz tak kolem 16.hodiny, ale i tak mame porad dlouhou chvili a to vymysleni co si zase pocneme abychom se trosku zabavili oba me taky nebavi.Me ditko spi jeste tak nejakou tu hodku po ranu a pak uz si da tak pulhodinku a basta.Taky chodime spis na kratsi prochazky, me to samotnou moc nebavi a malej neni uz delsi dobu kocarkovy typ a kdyz nespi tak se vetsinou vzteka a chce ven
Asi jsme spis na hrani ![]()
Ale jestli chcete, tak nejakou decentni prochazku s vama by jsme urcite zvladli? Zalezi, v kolik tak chodivate?
No my chodivame ven tak kolem te 1-2hod. a tak do 4hod. vydrzi aspon co se tyce jidla. Jinak chodivame hajat tak kolem 6-7
Ale teda nevim zas, jak to mas ty s vetsim prcek s jidlem, spankem… Vim, ze od kamaradky maly chodiva po obede spat. Ale je fakt, ze je krapek starsi
(1,5roku)
Ja se k tomu dneska jeste nedostala-navsteva..Kolem tohohle casu je to celkem ideal, to bychom dali. S jidlem uz je to u nas jednodussi-to moc neresim a diky tomu ze mame, rekla bych, rezim nula, tak je to vlastne jedno a domluvilo by se to az potom, jak jsme kdo na tom. Nejake pravidelne spani po obede u nas moc neleti ![]()
Tak to by bylo super
Od pristiho tydne by to slo kdykoliv. Jeste by to slo klidne i dopoledne, ale to mala tak divne rozhozene, ze vydrzi od 10-12h. Coz asi neni uplne idealni cas ![]()