Ponorka na mateřské

Anonymní
6.2.14 08:07

ponorka na materske

Ahoj zakládám téma protože už nevím co dál potřebuju rady řešení nebo uklidnění že v tom nejsem sama že nás je víc…poslední měsíc na mě vlezla nějaká deprese začalo to onemocněním mé matky následného čekání na operaci a to byl spouštěč všeho…jsem člověk který když se na něco upne tak nad tím je schopný přemýšlet 24 hodin denně…jsem na mateřské 2 roky sama manžel pořád v práci bydlíme na samotě a v 1+1 jsme zvyklý být pořád venku ated v tomhle počasí to není moc možné…už jsem na tom až tak že nechci být doma mám z toho depku chodím z místnosti do mistnosti přemýšlím jak to bude s mámou A NEUMÍM VYPNOUT nejhorší je to večer ten stereotyp malý v sedm spí tak já mám čas přemýslet nic jiného mě nebaví nejradši bych večer vždycky vypadla někam pryč…těšila jsem se do vastního a ted chci pryč nechápu se piju medunku prášky nechci neumím to z hlavy dostat vždycky se na něco upnu a pak nevím jak to z hlavy ven…je to jedno k druhému mamina nemoc depka na mateřské ženský už nevím poradte klepu se jako drahý pes večer je to nejhorší…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
6.2.14 08:13

Mám trošku jiné problémy, ale také psychické. Chci zkusit Bachovy kapky. Četla jsem na to dost chvály a je to přírodní. Míchají se na míru podle aktuálních problémů. Nebo existují univerzální krizové kapičky. Pohledej na googlu nebo tady.

• Citovat
  • Upravit
18259

Nemas auto? ze by jsi s malym jezdila do nejakych detskych center, poznala tam maminky, s nekym se seznamila a pak se treba navstevovaly? nebo do bazenu s malym apod? chtelo by to asi kamaradku s prckem, nemela by jsi pak tolik cas o vsem premyslet…mela by jsi hlavne zmenu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725

Najdi si koníčky - něco co budeš dělat, až dítko usne. Zkus se domluvit s chlapem, ať někdy pohlídá, můžeš vypadnout atd.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
6.2.14 08:20

Tak trebas nekam jet, nekdy pomuze nekam jet na vylet a zmnenit prostredi.
To je jedno kam. Proste si delat naky vylety pokud to jde.
Me stači ze sme v zime skoro furt nemocne, a tak taky nemuzu moc ven, ale parkrat nekam vypadnem a je to lepsi. Nebo mamu navstivit. Pokud to jde s malym.
No chápu.
To je tezky radit. Leda si najit neco na rozptyleni treba pustit nakej dobrej film. Ale to asi nepomuze co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2234
6.2.14 08:28

Tak být jen zavřená v bytě, by mi taky z hlavy stav mamky nevyhnalo a počítám, že bych dopadla úplně stejně. Musíš se co nejvíc fyzicky zaměstnat, abys neměla čas přemýšlet. Vygruntovat celý byt a vypadnout ven, i kdybys měla jet někam autobusem nebo jít pěšky. Najít si popř. něco kreativního, kde musíš něco tvořit, to mysl taky zaměstná.
Máš aspoň nějakou kámošku, u které můžeš ventilovat svoje pocity a tyhle starosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5822
6.2.14 08:29

Zkus podniknout každý týden aspoň jednou nějakou akci bez dětí, třeba cvičení, kafe večer s kamarádkou, mě osobně pomohl třeba i nákup bez dětí nebo návštěva knihovny, prostě být chvíli bez nich. Maminky je mi líto, ale tím, že se budeš trápit jí nepomůžeš :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6095
6.2.14 08:52

Ja musim mit na kazdy den nejakou aktivitu mimo domov, jinak bych zesilala, nebo treba musi prijet navsteva k nam, tak si to tak i domlouvam dopredu, nerikam, ze uplne kazdy den, ale aspon tri dny v tydnu bud jedem nekam my nebo nekdo k nam.. jsme s kamoskama domluveny na konkretni den, ze treba s jednou neco podnikame v utery, s jednou ve stredu, je to takhle nejlepsi, kdyz je to dany… a vim, co to je, me staci, kdyz je pak malej nemocnej a jsme 14 dni doma.. des.. a presne, tohle pocasi, ven se skoro nemuze a doma je to na palici!!! Drz se!

A jak pisou holky, at chlap aspon obcas pohlida a ty vypnes jinde.. ono to asi neni taky uplne snadny, kdyz je furt v praci, ja taky nemam moc moznost hlidani, tak asi vim, co prozivas..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
6.2.14 09:49

Ahoj
nevím, jak jsi na tom, ale každá tu radí odcházet ven. já třeba nemohla, byla jsem po druhém císaři - během 14 měsíců, v domě bez výtahu, takže abych se dostala na prcházku musela jsem postupně odnést tři děti a postupně je nacpat do kočárku, přidělat, obléknout a spěchat, aby mi někdo ty děti, které čekají v kočárku, zatím nesebral. takže někdy to prostě nejde, u nás se to v době nejhorší zvládlo balkonem, pískoviště mini, ale zabralo to. Mimochodem kluci mají oslabenou imunitu, takže jít s nimi někam do dětskéh centra znamená, mít je tak 3 neděle nemocné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.2.14 11:20

Všechno se to semlelo najednou jsem unavená psychicky ale ne fyzicky ty nervy mě vyčerpávají…uvidíme snažím se na to nemyslet ale ted jsme dorazily domu malej spi a ja zase přemýšlím že tu být prostě nechci že musím někam od toho blbého období utéct…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.2.14 07:56

Mám to tak také také 1+1 porad ty same mistnosti je to dlouhé přes zimu ale já jsem samoživitelka a musím všechno sama rodiče daleko a musím poslední dobou se dusím v bytě stejně akorát že já tu děti samotné nechat nemůžu a někam utéct až bude jaro bude líp ještě to musíme chvilku vydržet myslímže takovou ponorku má hodně maminek…CO MAMINKY? Myslela jsem že si to tu trošku změním zutulním aby to nebyl takový stereotyp ale mám to tu tak malé že to ani nejde a taky to je nejhorší večeer…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.2.14 12:18

Už at je léto na zahradku taky jsme s manželem a synem v 1+1 a nebaví nás to asi je to normální nemáš si kam zalézt chodíš z kuchyně do obyváko-ložnice a azpátky a kyž pak je ještě nějaký stres tak je to o to horší…snaž se na to nemyslet hned za barákem máme zahrádku tak je to o to lepší ale myslím že jinak takhle žije spousta rodin…je to prostě stereotyp jak se píše výše a jestli má někdo radu šup sem s ní…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.2.14 12:53

Nemáte někdy pocit že se v tý 1+1 udusíte? jsem rok doma s malým a jsem vyřízená nebaví mě to doma pořád dokola…stereotyp poradte je to síla..DÍKY ZA KAŽDOU RADU

• Citovat
  • Upravit
487
14.2.14 18:19

Ten stereotyp je des, clovek si asi musi rikat ma to cenu, pro to dite, je to dulezita prace, i kdyz nevypada dulezite.
Jsou to casy ktery se nikdy nevrati a v praci to cloveka bude stvat taky.
Ale chapu to taky s tim furt bojuju.
Nejhorsi je ze vetsina kamosek co znam a sou svobodne maj mindrak ze nemaj dite, a nechapou ze to obcas fakt je i tezke a ne jen hezke obdobi. Tak me stve ze jim se v tomhle moc vykecat nemuzu, protoze to mimco berou jako to jediny co jim v zivote chybi ke stesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
14.2.14 18:25

Já bych toho svého poslala na hodně dlouhej nákup  :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie