Ponorka na mateřské

Napsat příspěvek
Velikost písma:
elis_an3
8.8.14 14:58
@Anonymní píše:
Holky nemáte některá nějaké tipy, jak se nezbláznit na mateřské? Už jedu za sebou druhou mateřskou, na malém městě, kde je málo lidí, bez řidičského průkazu i auta, mám dvě malé děti 5 a 2 roky (vážně mazec) nemám žádné hlídání bohužel ani jednu babičku. Peníze na chůvu určitě nezbydou a tak se dokolečka jen trápím, že se můj život točí jen kolem dětí. Manžel dlouho pracuje, takže je všechno na mě, školka, nákupy, vaření, domácnost zahrada…doma se můžu bavit akorát tak s dětmi :zed: mám dojem, že mi ze sebe samotné nezbylo už vůbec nic. Svoje děti miluju nadevše, ale cítím se jako robot, jsem smutná a osamělá, všechno dělám jako na setrvačník. Máte to někdo také tak? Navíc syn opravdu hodně zlobí. Dcerka je zase na mě závislá, manžel je sice ochotný hlídat, ale já nevím co mám bez něj dělat, když bych si přála být právě s ním sama? :nevim: Děkuji všem za rady, jak se z toho dostat. Už ani nebrečím jako párkrát, protože nemám nějak sílu ani na to.Jsem spíš taková kamenná. S dětmi si hraju, mazlím beru na hřiště, nestrádají dávám do toho co můžu aby měli od všeho dost, jezdíme na výlety, plavání atd… už ale nemůžu, ze zoufalství píšu… :,( Přirovnala bych to ke psychické únavě.

ono se tezce radi, aby to fakt pomohlo, na nekoho zabere obcasne vypadnuti, na nekoho ne…co si nejak prehodit denni rezim? Neco co delas, delat jindy nebo jinak, treba prijdes na to, ze ti to vic vyhovuje, ja tak napr.svuj program, kdyz mala spi, poustela jsem si televizi, ted jsem misto toho zacala lehat k ni a cist :) ona spi dele a ja delam neco jineho nez jen cumeni na bednu :) treba se v necem najdes :) na neco se upni, dej se nejakym smerem, nekoho chytnou kriminalni pripady (kamaradka na materske zacala cist knihy o skutecnych peipadech kanibalu a masovych vrahu a je tim posedla) ja zase hodne castu stravim nad zkoumanim jidla, procitani ruznych nazoru a publikaci o tom, jak, je to nejvhodnejsi a asi nejvice mi pomohlo zacit sportovat, ja konkretne behat a joga…na vse si ale musis najit cas, ja na beh vstavala uz i pred patou, aby mi to vyslo, nemam hlidani totiz, jogu delam vecer u televize, ale taky mivam krize, posledne jsem si vsimla, ze zrovna jak delsi dobu nebeham nebo tak :) treba jsem pomohla

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex