Maminky chlapečků bez plen

1005
25.7.16 20:04

Maminky chlapečků bez plen: U

Dobrý večer. Možná hloupý dotaz, chci se zeptat zda utíráte synkům po čůrání pindíka?

Příspěvek upraven 25.07.16 v 20:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
312
25.7.16 20:08

Tak to slyším poprvé chlap a utírat se :? Poslední kapka patří do trenek ne??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
25.7.16 20:19

Chlapi to nedělaj? Můj jo, není prase, aby klepal moč do trenek, malému netřeba pindíka utírat, tatínek ho vzal na záchod sebou a ten jeden čtvereček si utrhne sám a piňdu otře :nevim: nevím tedy jaké opruzeníny 8o z čeho? Že má sucho v trenkách? Opruzeniny by mohl mít, kdyby měl furt vlhko, ale nijak ho nedře, prostě po oklepání osusší a je to :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
25.7.16 20:20

Když jemu totiž od mala vadí, že ho má po čůrání mokrého :( Je i přehnaně pečlivý v mytí rukou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
25.7.16 20:21

Manžel se tedy po wc též utírá a jsem za to ráda. Ani nevím jestli jsme to syna učili nebo to taky pochytil od tatky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
619
25.7.16 20:23

@araw přesně. A že by se tedy našemu synovi někdo ve školce smál, to nevím… jednou mi říkal, že se kamarád divil, že je jako holka, tak mu náš řekl, že nechce být počůraný a vyřešeno…

No, každému, co jeho jest. Ale divit se utírání? Vždyť to je normální hygiena, že nechtějí být v trenkách od m i, stejně jako ženy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
619
25.7.16 20:24
@asiris píše:
Manžel se tedy po wc též utírá a jsem za to ráda. Ani nevím jestli jsme to syna učili nebo to taky pochytil od tatky.

Oni to okoukají, manžel to synovi ukázal a jeho děsně baví si utrhnout jeden toaletní papír a dospělě se utřít. Říká, že není mimino, na rozdíl od bratra :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
25.7.16 20:31
@lupto píše:
@araw přesně. A že by se tedy našemu synovi někdo ve školce smál, to nevím… jednou mi říkal, že se kamarád divil, že je jako holka, tak mu náš řekl, že nechce být počůraný a vyřešeno…No, každému, co jeho jest. Ale divit se utírání? Vždyť to je normální hygiena, že nechtějí být v trenkách od m i, stejně jako ženy…

Já se spíš divím názoru, že se to nedělá :lol: :lol: ale tak každý to má jinak, já jsem ráda, že mám doma chlapiska, co mi nedávaj do koše na prádlo pomočené trenky :lol: :lol: a náš teda nikdy nic neříkal, buď se ve školce ostatní utíraj, nebo ne, ale nijak to neřešej :mrgreen: Ale aby se mu někdo posmíval, to vůbec a teď jsem se ptala muže, který se světe div se, utírá od mala, a už nepatří mezi mladíky, a ani jemu se nikdo nesmál a taky se diví, že se někdo neutírá :lol: @asiris tak ať si ho v klidu osuší, je to spíš plus, než mínus :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
25.7.16 20:35

Manžel mi ted řekl, že ho to musíme odnaučit. Že se mu každý bude jen smát. Tak ted já nevím co dělat. Nutit syna at přestane dělat to, co on dělat chce a nebo ho to nechat dělat a poslouchat od manžela, že já malému ničím život, když ho to neodnaučím :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
25.7.16 20:37
@asiris píše:
Manžel mi ted řekl, že ho to musíme odnaučit. Že se mu každý bude jen smát. Tak ted já nevím co dělat. Nutit syna at přestane dělat to, co on dělat chce a nebo ho to nechat dělat a poslouchat od manžela, že já malému ničím život, když ho to neodnaučím :(

a je normální? Vždyť píšeš, že on si ho taky utírá :lol: :lol: a má zničený život? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.7.16 20:40

Manzel se taky utira a dokonce radsi sedi (za coz jsem stastna), syn se taky utira (proste to okoukal a rad si papir utrhne) a taky sedi (ve stoje mu to moc nejde), do skolky chodi prvni rok a nikdo se nesmal, je tam vic holcicek.

• Citovat
  • Upravit
1005
25.7.16 20:45

@araw No co k tomu napsat. Prý až bude někde kde bude jen pisoár třeba ve škole a on bude schánět papír, tak se mu budou druzí smát. Já si myslím, že to prostě časem nějak pochopí sám, že někde si ho utře a někde to holt nepujde a zvládne to. Manžel si taky utírá jen doma a na veřejných zachodcích nebo venku taky jen oklepe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2034
25.7.16 20:55

Syn se utírá, pokud chodí na záchod, na nočníku se neutírá, jen oklepe a venku taky. divný mi to nepřijde, ani bych to neřešila, at ssi to každej dělá, jak mu to vyhovuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
25.7.16 20:57

Utira a prijde mi to normalni. Ze posledni kapka patri do trenek je nechutny. Ja se taky utiram. Jako morke pradlo od moci mi prijde nechutne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1324
25.7.16 21:36

Manžel se utírá, takže syn je to naučený od něj… jsem ráda, že neklepe moč kolem a nemá ji na spodním prádle. Nikdy jsem neviděla ani neslyšela, že by se tomu ve školce divili, nebo to někdo kritizoval. Spíš se mi zdá, že to patří k hygienickým návykům, jak třeba mytí rukou… holčičky se taky utírají a nikdo se tomu nediví, tak porč taková diskuze? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

LOCKIG

• (4.9) + 8 recenzí

Nočník žabka

• (4.5) + 2 recenze