Plínka na noc u 3leté dcery
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
plínka na noc u 3lete dcery
Holky, máme 3letou dceru, která má plínku na spaní..co s tím?
Příspěvek upraven 20.07.16 v 21:48
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Malý je bez pleny na spaní až poslední 2 týdny a to mu v květnu byly 4.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@GABUSINKA asi tam mělo být: máte ne? ![]()
Dceři je dva a půl a plínku na spaní má. Ale budí se se suchou plínou. Tak uvažuju, že jí už dávat nebudu. Ale jinak si myslím, že tak do 3 let je plína na noc ještě v normě.
Aspoň co tak vidím v okolí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No a? Já mám 4,5 letého, co má na spaní plínu. V noci jsem budila, omezovala pití a stejně měl 2-3 nehody týdně. Teď čekáme, až k tomu dozraje. Doktorka mu dala čas do 5 let, ale vzhledem k tomu, jak jsme na tom byli s manželem my, tak jsem se rozhodla, že ho nebudu trápit a necháme to před školou.
Co vidím v okolí, není zdaleka jediný. Ve školce je několik dětí, co si berou na spaní natahovací plínu. Zatím bych byla na tvém místě v klidu.
- Citovat
- Upravit
Syn bude mít 3 v srpnu a plínu má i na odpolední spaní a to je přes den bez plen už víc jak rok. Neřeším, až bude připravený, tak bude bez ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dcera má skoro 4,5 a plenu na spaní má taky. Nepomáhá ani noční buzení, nedat večer pít apod.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, to jste mě uklidnily..Klárka je přes den už bez plínky od roku a třičtvrtě, na polední spaní se nám to taky daří poslední dva měsíc..ale po večerním spánku ráno nacucaná plínka..Pořád poslouchám rady od tchyně atd..jak oni děcka budili v noci na nočník atd..hrozny..nejsem zastáncem nočního buzení, zkusila jsem to párkrát a bylo mě to proti srsti..narušuje jí to podle mě spánek a je po tom plačtivá. Jen doufám, že nebudeme mít plínku až do školy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co s tím? Nic. Nech to být. Na noční plenu má nárok dokonce až do 5 let.
Rozhodně bych v noci nebudila, neposazovala v polospánku vyčůrat apod.
Starší syn byl v noci bez pleny téměř souběžně s odplenováním. V 26 měsících byl bez plen, za měsíc bez ní byl i v noci. Míval ji opakovaně suchou, tak jsem ji jednoho večera nedala a bylo to. Nikdy se mi v noci nepočůral.
Mladší syn má zítra 3 roky a plenu na noc dávám. Každé ráno ji má totálně durch.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
NIC
Naší byly v únoru 3 a má ji taky… jinak je bez plen od 15 měsíců
I starší ji měla téměř do 4 let, myslím, že třeba až do 5 let se to nijak neřeší… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Syn bude mit 4 v listopadu a plinu na noc ma taky neresim i dr rikala ze mu mamdat cas az do toho dozraje…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@GABUSINKA kašli na to, máš nějakýho známýho s plínkou? já ne, to přijde
mám 5 dětí a dneska už se zásadně řídím helsem : čím víc se s ho*nem mažeš, tím víc smrdí
nikdy bych dítě v noci kvůli čůrání nebudila ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nikdy jsem nepochopila, jak nekdo muze budit na curani
jako aby se usetrilo za pleny, nebo co? Prerusovat spanek se nema.
Plenka ve trech letech mi prijde uplne normalni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@GABUSINKA píše:
Holky, máme 3letou dceru, která má plínku na spaní..co s tím?Příspěvek upraven 20.07.16 v 21:48
Žiju v tom že je to normální do pěti let ![]()
O nočním buzení jsem slyšela a vůbec nechápu smysl takového počínání.
Dítě i matka jsou nevyspalí a vůbec to v ničem nepomůže? Tak to jedině mně napadá. Leda se ušetří za plenu…Nebo jaký to má mít smysl? Budit se sama díky tomu nezačne, možná spíš naopak.
Do pěti let bych se nevzrušovala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@GABUSINKA Nic. Ma kazdy rano plinu uplne mokrou, v noci dost pije. Vubec to neresim a v dohledny dobe ani nebudu. Prece ji nebudu budit, to je nesmysl a nechapu, ze to nekdo dela. Chudak decko.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit