Maminky dvouleťáků, jak se těšíte do práce?

25324
17.11.11 14:48

Maminky dvouleťáků,jak se těšíte do práce?

Ahoj maminky dvouleťáků,které mají MD na 3 roky :mavam:
jak se těšíte do práce?
Mě čeká návrat příští rok v září,a pořád poslední dobou přemýšlím,jak to bude…jestli mi mezi tím nezrušili místo,a co bude pak.
A taky řeším školku,jak to tam ten náš nezbeda zvládne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17984
17.11.11 14:50

Já se těším, že půjdu už v jeho dvou letech :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8561
17.11.11 14:55

No, já mám sice kluka 4,5 roku, ale do práce jsem se těšila stráááášně moc. On to ve školce zvládal na jedničku, když už do ní chodit, 3 ze 4 týdnů v měsíci byl nemocnej, takže já věčně OČR.
Letos chodí druhej rok, a já sedím doma, jsem těhotná a do své práce těhu chodit nemůžu a co myslíte, prcek je od září zdravej. Ťuk Ťuk, já jsem teda vděčná, akorát po práci se mi stýská už teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
17.11.11 14:57

wildcat a jak se tvářili v práci, žes měla furt hlídání nemocnýho dítěte??? :think:
U nás holky chodily na kobereček, ale co můžou, že??? Tak jen vysvětlily, že mají nemocný dítě a že se s tím nedá moc dělat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65344
17.11.11 15:00

Tak já se netěším–no nedá se říct netěším,práce mě baví…ale jsem doma s Matyášem ráda…
stále doufám,že otěhotním a navážu a budu doma dál :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4688
17.11.11 15:02

u Terezky jsem se do práce těšila, neplánovaně jsem otěhotněla, takže se návrat nekonal..ovšem čím déle jsem doma, tím víc se mi nechce :oops: :oops: s dvěma dětmi je ten návrat složitější, navíc honzík je mamánek a neumím si nástup do školky u něj představit…

ovšem zas na druhou stranu dělám částečně z domova (tak dvě - tři hodinky denně), proto možná tolik netoužím po plném návratu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8561

Bébka - Děkuju té šťasté náhodě co mě před skoro 10ti lety přivedla k mému podniku. Na mé pozici pracuje nějakých 1400 lidí a dalších 1000 jako brigádníci. Tím chci říct že jeden věčně chybějící člověk je detail a protože jediné čeho se bojej jsou právníci (máme 17 odborových organizací) tak si prostě nedovolej ani nic mi říct a ani mě vyhodit nebo nedej bože cokoli proti mě udělat. Nezbývalo jim než přijímat moje OČR jednu za druhou a držet pusu. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Mám skoro dvouletou a do práce se těším moc..jen doufám že nějakou seženu!! pač jinak jsem bez práce :nevim: Dělám pro to už teď něco…kurz účetnictví, pomaham účetní atd.. Pokud mi malou vezmou do školky o měsíc dva dřív a ja budu mít práci - bránit tomu nebudu!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8561
17.11.11 15:03

Ale je pravda že znám hodně holek co s tím mají problém, mít víc jak dvě OČR za rok tak je vyhoděj a nějakej důvod si najdou. Je to velkej problém všude no, ale protože nemám hlídání jsem fakt za svůj podnik vděčná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
17.11.11 15:04
wildcat píše:
Ale je pravda že znám hodně holek co s tím mají problém, mít víc jak dvě OČR za rok tak je vyhoděj a nějakej důvod si najdou. Je to velkej problém všude no, ale protože nemám hlídání jsem fakt za svůj podnik vděčná.

tak to je super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
17.11.11 15:07

Mě končí rodičák příští rok v červenci. Do práce se víceméně nemám kam vrátit, takže mám nervy z toho, jestli o nějakou práci zavadím a ještě větší nervy mám z toho, jak budu zvládat práci, dítě, domácnost…To nemluvím o tom, že mám strach z toho, jak Vítek zvládne školku, aby nebyl moc nemocný a dalších asi milion otázek se mi poslední dobou honí hlavou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
17.11.11 15:07

nestraš!!!! malá má 2,5 r., na jaře nás čeká zápis do školky, ale s tím budu mít tak problém já ji tam dávat :oops: bude mi smutno. No chtěla bych až od září. Ještě bohužel nemáme zvládnutý nočník a toto trénujeme už rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
17.11.11 15:11
Petra Z píše:
Tak já se netěším–no nedá se říct netěším,práce mě baví…ale jsem doma s Matyášem ráda…
stále doufám,že otěhotním a navážu a budu doma dál :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :palec: :palec: a už se snažíte? :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
17.11.11 15:11

Já budu muset dát do jeslí ve dvou letech :roll:
Věřím, že se to nějak zvládne :palec:
Do práce prostě musím, kamkoli, doma bych se asi zbláznila :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
17.11.11 15:13

Ja se musim priznat, ze se mi nechce vubec 8-)

Na prvni materskou jsem nastupovala ze skvely pozice, dobry prachy, ale zase zaverky do noci a reporty nekdy i pres vikend…
Ted jsem doma uz 4. rok a vracet se mam az za rok a pul, ale vratim se asi uz pristi rok v zari, abych vyhovela zamestnavateli, ktery to potrebuje, sobe trosku vydelala nejake penize a vratila se mezi lidi, pozvolna, na pul uvazku :wink:

Sice me to nekdy doma ubiji a kluci me silene stvou, ale na druhou stranu je to super a moc si jich uzivam, touha po kariere me ted na chvili pustila a predstava, ze budu delat nejmin jeste pristich 30 let je taky desna..

Takze ja se budu vracet na pul uvazku, taky nejaka prace z domova, ale je mi jasny, ze tohle ve vsech firmach nejde a muzu byt zamestnavateli vdecna, ze na me tech 5 let pocka a pocita se mnou..
Ale ja se ted realizuju jinak, matersky centrum, dobrovolnictvi… takze prace mam stejne dost i bez prace :mrgreen:

Nejvic se desim skolky pro druhyho a tech nemoci, jak to bude zvladat, jak budou oba nemocni atd… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí